Honza.manta Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Jednak se dle mého dělaly jen v nerezu, ale to je asi diskutabilní. Ale když si zvětšíš fotku, tak odrbání korunky naprosto neodpovídá stavu pouzdra a ručky jsou taky tragedie. Z toho je silně cítit, že díly k sobě původně nepatřily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 (upraveno) Jednak se dle mého dělaly jen v nerezu, ale to je asi diskutabilní. Ale když si zvětšíš fotku, tak odrbání korunky naprosto neodpovídá stavu pouzdra a ručky jsou taky tragedie. Z toho je silně cítit, že díly k sobě původně nepatřily.jj, asi máš pravdu. Taky je mám v nerezu, ale koupil jsem je v odrbaném pouzdře z dvojek a nerez dokoupil renovací- naštěstí je renovační pouzdro úplně to samé. Asi je vůbec primárně určené právě pro tyhle hodinky. Ručky jsou opravdu jeté. Takže je to opravdu spousta peněz, za cifr a stroj, jako materiál pro renovaci... Upraveno 16. srpna 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Oblíbený prodejce nakoupil. Tipnu, že za pár týdnu půjdou vysoko nad 2000 a prvních pár kupujících ze záhadných důvodů odstoupí http://aukro.cz/hodinky-prim-skorodiplomat-zachovale-i2540542225.html#tabsAnchor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Oblíbený prodejce nakoupil. Tipnu, že za pár týdnu půjdou vysoko nad 2000 a prvních pár kupujících ze záhadných důvodů odstoupí http://aukro.cz/hodinky-prim-skorodiplomat-zachovale-i2540542225.html#tabsAnchorTo není možný rozprodává přeci letitou sbírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 A zde máme opět jeden bastl a nejvýše přihazuje opět náš oblíbený prodejce, doufám, že si je vydraží za dost vysokou částku a pak neprodá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Ale musí mu to slušně vynášet, když shání i na Aukru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 A zde máme opět jeden bastl a nejvýše přihazuje opět náš oblíbený prodejce, doufám, že si je vydraží za dost vysokou částku a pak neprodá nějaký ocumlaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Skoro bych řekl, že přechromovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Skoro bych řekl, že přechromovaný.No, právě tak jsem to myslel- nějaký zakulacený hrany-a mosaz nikde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 A zde máme opět jeden bastl a nejvýše přihazuje opět náš oblíbený prodejce, doufám, že si je vydraží za dost vysokou částku a pak neprodá Tenhle kousek už se draží podruhé, navíc už se to tady, pokud se nemýlím, ve vlákně řešilo...Obávám se pokud to onen prodejce koupí, tak to obratem pošle za několikanásobek pryč.Znal jsem jednoho prodejce detektorů kovů z Mostu, který měl podobné kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Skoro bych řekl, že přechromovaný. Píše to i v popisu aukce, cituji: "... Púzdro je novochrómované ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Píše to i v popisu aukce, cituji: "... Púzdro je novochrómované ..." Ahajá koukal jen na tu fotku tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Honzo, sakra, já na tu aukci doktorskejch zapomněl, ku.va a tak by se mi hodily... No co nadělám, ač nerad, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Honzo, sakra, já na tu aukci doktorskejch zapomněl, ku.va a tak by se mi hodily... No co nadělám, ač nerad, gratulujuČekal jsem jak to skončí kterej jako Honza je vydrápnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Čekal jsem jak to skončí kterej jako Honza je vydrápnul? No vydrápnul jsem je já. Mám už jedny, ty jsou teď u hodináře a jsou skvělé. Tak uvidím v jakém stavu přijdou. Podle foto vypadaly hodně zachovale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 No vydrápnul jsem je já. Mám už jedny, ty jsou teď u hodináře a jsou skvělé. Tak uvidím v jakém stavu přijdou. Podle foto vypadaly hodně zachovale. Ukazoval jsem je některým kamarádům doktorům a překvapilo mě, že si na ně moc nepamatujou. Více je asi používaly zdravotní sestry, což je tedy logické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 No vydrápnul jsem je já. Mám už jedny, ty jsou teď u hodináře a jsou skvělé. Tak uvidím v jakém stavu přijdou. Podle foto vypadaly hodně zachovale. Tak to není Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Pánové, na AUKRu přituhuje, po neuvěřitelných Miyotách další rána - nabídka č. 2566338766 . Vždycky jsem překvapený jak jsem bohatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Tak to není Honza Ŕíkal jsem si že po nich hrábnu, ale už jich pár mám a tak jsem jen sledoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Pánové, na AUKRu přituhuje, po neuvěřitelných Miyotách další rána - nabídka č. 2566338766 . Vždycky jsem překvapený jak jsem bohatý A je k tomu i věrohodný příběh původu, tak snad budou takové, jak je prodejce popisuje. Ale to už je vážně ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se