Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Jednak se dle mého dělaly jen v nerezu, ale to je asi diskutabilní. Ale když si zvětšíš fotku, tak odrbání korunky naprosto neodpovídá stavu pouzdra a ručky jsou taky tragedie. Z toho je silně cítit, že díly k sobě původně nepatřily.

jj, asi máš pravdu. Taky je mám v nerezu, ale koupil jsem je v odrbaném pouzdře z dvojek a nerez dokoupil renovací- naštěstí je renovační pouzdro úplně to samé. Asi je vůbec primárně určené právě pro tyhle hodinky. Ručky jsou opravdu jeté. Takže je to opravdu spousta peněz, za cifr a stroj, jako materiál pro renovaci...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A zde máme opět jeden bastl a nejvýše přihazuje opět náš oblíbený prodejce, doufám, že si je vydraží za dost vysokou částku a pak neprodá :smile_anim:

post-5320-017217400 1345124030.jpg

Tenhle kousek už se draží podruhé, navíc už se to tady, pokud se nemýlím, ve vlákně řešilo...

Obávám se pokud to onen prodejce koupí, tak to obratem pošle za několikanásobek pryč.

Znal jsem jednoho prodejce detektorů kovů z Mostu, který měl podobné kouzlo.

Odkaz ke komentáři

Čekal jsem jak to skončí :smile_anim: kterej jako Honza je vydrápnul?

No vydrápnul jsem je já. Mám už jedny, ty jsou teď u hodináře a jsou skvělé. Tak uvidím v jakém stavu přijdou. Podle foto vypadaly hodně zachovale.

Odkaz ke komentáři

No vydrápnul jsem je já. Mám už jedny, ty jsou teď u hodináře a jsou skvělé. Tak uvidím v jakém stavu přijdou. Podle foto vypadaly hodně zachovale.

Ukazoval jsem je některým kamarádům doktorům a překvapilo mě, že si na ně moc nepamatujou. Více je asi používaly zdravotní sestry, což je tedy logické.

Odkaz ke komentáři

Pánové, na AUKRu přituhuje, po neuvěřitelných Miyotách další rána - nabídka č. 2566338766 . Vždycky jsem překvapený jak jsem bohatý :guitar:

A je k tomu i věrohodný příběh původu, tak snad budou takové, jak je prodejce popisuje. Ale to už je vážně ranec.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...