speedwalker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Na druhou stranu nevím jestli by byl úplný zákaz dobrý. Je třeba pamatovat i na variantu, že někdo potřebuje poradit,jestli ony dražené hodinky nejsou jen bastl za vysokou cenu apod. Vtomto případě je asi nejlepší když se k tomumůže vyjádřit víc lidí, jelikož víc hlav... No jo no upozorňování na aukce super kousků je sice kontraproduktivní s ohledem na vysokou sledovanost fóra ze strany dražitelů, ale možnost rady zkušenějších u jiných kousků, kde si člověk není jistý, je zase dobrá věc a teď babo raď.
t.p Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Tak si dej tu práci a pošli víc SZ. Budeš mít výhodu, že názory nebudou ovlivněny jeden druhým. No to je právě věc které bych se chtěl celkem vyhnout a rozhodně bych to nevztahoval jen na moji osobu.Další vyjímkou by mohli být aukce doročinné ze zcela jasných důvodů.
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 No to je právě věc které bych se chtěl celkem vyhnout a rozhodně bych to nevztahoval jen na moji osobu.Další vyjímkou by mohli být aukce doročinné ze zcela jasných důvodů.Nerad máš víc nezávislých názorů, na jejichž základě se můžeš líp rozhodnout?
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 No jo no upozorňování na aukce super kousků je sice kontraproduktivní s ohledem na vysokou sledovanost fóra ze strany dražitelů, ale možnost rady zkušenějších u jiných kousků, kde si člověk není jistý, je zase dobrá věc a teď babo raď.Tak si dej tu práci a pošli víc SZ. Budeš mít výhodu, že názory nebudou ovlivněny jeden druhým.
speedwalker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Tak si dej tu práci a pošli víc SZ. Budeš mít výhodu, že názory nebudou ovlivněny jeden druhým. Asi na tom něco bude, protože to vyhánění cen u hodinek s velmi kladnou odezvou zde na fóru je fakt šílené. I když jak to vypadá, tak mezi sebou hodně bojují i chronomagoři.
t.p Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Nerad máš víc nezávislých názorů, na jejichž základě se můžeš líp rozhodnout? Mám radši diskusi do které je zapojeno víc lidí. Pokud mám na hromadě víc nezávislých názorů můžu se nakonec,bohužel, přiklonit třeba k tomu špatnému. Výsledkem diskuse bývá většinou jednotný názor potvrzený více lidmi. 1
VintageLover Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Mám radši diskusi do které je zapojeno víc lidí. Pokud mám na hromadě víc nezávislých názorů můžu se nakonec,bohužel, přiklonit třeba k tomu špatnému. Výsledkem diskuse bývá většinou jednotný názor potvrzený více lidmi. V tom případě je to začarovaný kruh, za kterého není cesta ven...
Trololo Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Tak já se omlouvám, že sem si dovolil do vlákna " Prim v inzerci" vložit odkaz hodinek, který vidím prvně.
t.p Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 V tom případě je to začarovaný kruh, za kterého není cesta ven... Obávám se, že ano.Na druhou stranu se zde stejně nejvíce řeší Parexo a bastlení a to v drtivé většině u sportů.Dovolím si tedy sdělit názor, že dotazy na pravost u právě dražených hodinek by měli být akceptovány.
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Mám radši diskusi do které je zapojeno víc lidí. Pokud mám na hromadě víc nezávislých názorů můžu se nakonec,bohužel, přiklonit třeba k tomu špatnému. Výsledkem diskuse bývá většinou jednotný názor potvrzený více lidmi....kteří během diskuse ovlivní jeden druhého. A Ty chceš ty nezávislé... Myslíš, že je výhoda kolem aukcí takhle diskutovat? I po tom, co se dnes na AUKRu stane?
Trololo Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Myslim, že to je diskuze o ničem - správnej chronomagor si to na aukru stejně najde. Takle alespoň o konkrétní aukci můžeme mluvit a psát nějaké postřehy ( jak k fotkám, tak k prodejci ). To je jen můj názor, tak mně za to neukamenujte.
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Myslim, že to je diskuze o ničem - správnej chronomagor si to na aukru stejně najde. Takle alespoň o konkrétní aukci můžeme mluvit a psát nějaké postřehy ( jak k fotkám, tak k prodejci ). To je jen můj názor, tak mně za to neukamenujte. Nedá mi to , abych Tě necitoval, Pane kolego: ,, To jsi sem neměl dávat, ten prodejce tam má takovejch krásnejch kousků. "
Trololo Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Nedá mi to , abych Tě necitoval, Pane kolego: ,, To jsi sem neměl dávat, ten prodejce tam má takovejch krásnejch kousků. " To jsi asi pochopil špatně - myslel jsem to tak, že asi budu muset shánět střelivo, když tam má takový kousky. Nikoliv, že bych se bál, že by mi to někdo vyfouknul. :-)
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 To jsi asi pochopil špatně - myslel jsem to tak, že asi budu muset shánět střelivo, když tam má takový kousky. Nikoliv, že bych se bál, že by mi to někdo vyfouknul. :-)Aha, promiň, to jsem opravdu pochopil špatně.
Trololo Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 V pořádku. Nechci vyvolávat flame, jen sem tim chtěl říct, že bez ohledu na vložený odkaz z aukra se o nich stejně většina dozví.
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 (upraveno) V pořádku. Nechci vyvolávat flame, jen sem tim chtěl říct, že bez ohledu na vložený odkaz z aukra se o nich stejně většina dozví.O tom žádná. Spíš mi vadí to zveřejnění ocenění místními znalci. Třeba by šlo zařídit, aby se tohle fórum ukázalo jen lidem s registrací...?? Pak se tu můžeme vyblbnout donekonečna a ven se to nedostane... Upraveno 23. září 2012 uživatelem straspol
Trololo Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Myslim, že by to ničemu nepomohlo. Registrovat se může každej.
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Myslim, že by to ničemu nepomohlo. Registrovat se může každej. Ok. No, už zasloužilí zde psali že diskuse proběhla a názor se neujal. Už je mi jasný proč- dost o tom, budu si dávat pozor sám.
papen Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 "Omlouvám se", že jsem sem hodil odkaz na to Aukro, ale jsem začátečník a rád si přečtu názor zkušenějších na dané hodinky. Myslím si, že mlčet o aukcích a doufat, že si jí nikdo nevšimne a já ji vyhraji za nižší cenu taky není řešení.... Každý kupující má svůj limit, takže k umělému navyšování ceny dle mě nepřichází všechno je nabídka / poptávka. :-)
Trololo Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Myslim, že neexistuje aukce, které by jsme si nevšimly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se