Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:boxing: Já je mám a asi v lepším stavu, ale nemám tu krabičku a záručák ... :hang:

Nojo, tak to je mi líto- já zapomněl že jsi ,,krabičkář a papírník, jinak též hnidopich a knihomol" :smile_anim: . U tohohle jsem vážně nezůstal, i když drobná epizoda proběhla- drtivá většina nabízených kompletů hodinek krabiček a papírů k sobě stejně nepatří, tak jsem toho nechal a moje utrpení se trochu zmenšilo, i když...recidiva se vyloučit nedá, no...

Odesláno

Nojo, tak to je mi líto- já zapomněl že jsi ,,krabičkář a papírník, jinak též hnidopich a knihomol" :smile_anim: . U tohohle jsem vážně nezůstal, i když drobná epizoda proběhla- drtivá většina nabízených kompletů hodinek krabiček a papírů k sobě stejně nepatří, tak jsem toho nechal a moje utrpení se trochu zmenšilo, i když...recidiva se vyloučit nedá, no...

:cheers:

Odesláno

skončená aukce - zachovalé igeny s modrým cifrem: http://aukro.cz/hodi...2679396048.html

..

Docela by mě zajímalo, jak budou vypadat v reálu. Podle včeho vypadají dost libově...

To mě taky ja jsem si je dovolil vyhrát, je to poslední barva kterou nemám,doufám že to nebude parexo ty fotky jsou trochu rozmázlé.:crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

To mě taky ja jsem si je dovolil vyhrát, je to poslední barva kterou nemám,doufám že to nebude parexo ty fotky jsou trochu rozmázlé.:crying_anim02:

Tak to sorry, že jsem ti tam poslední minutu naházal cca tři kila navíc... btw, kolik byl strop?

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Tak to sorry, že jsem ti tam poslední minutu naházal cca tři kila navíc... btw, kolik byl strop?

Nic se neděje strop byl 2900 moje nejdražší igeny,tak doufám že to bude stát za to.:smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...