Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Copak na nich nevidíš jak jsou strašně krásný? To Tě to nebere za srdce? A uznej, že byly za babku- to já už viděl na AUKRu prodávat červený igeny za třicítku a montáž s hokejovým cifrem dokonce dost vysoko přes kilo,a to rozhodně nebyly takhle krásný hodinky :gora: taky mi to hlava nebrala...

Vzhledem k tvojí těžce vydřené pověsti milovníka a nákupčího kuriozit si identitu výherce ještě chvíli nechám v záloze. Co když se ukáže skutečný znalec který nám vytře zrak tím, co jsme jako obvykle propásli? :P

Odesláno

Vzhledem k tvojí těžce vydřené pověsti milovníka a nákupčího kuriozit si identitu výherce ještě chvíli nechám v záloze. Co když se ukáže skutečný znalec který nám vytře zrak tím, co jsme jako obvykle propásli? :P

Mně ta identita nijak nezajímala a nechtěl jsem ji od Tebe vědět...

Návštěvník tolja
Odesláno

Pochybuju,že ten řemen je původní.Když už jste tu zmínili krabičku.

Ten řemínek by se dal nazvat dobovým, můj odhad je, že odpovídá časovému období 1970-1985.

Odesláno

každopádně ta škatule původní není, je o dost mladší než hodinky

O tom zadna. Mam pocit, ze hodinky prodaly hlavne ty fotky. Prodejce to ma holt zmaknuty...

Toljo, prosim, jaky z tech reminku mas na mysli? To jenom abych projevil svou neznalost... diky

post-21813-087793900 1354746324.jpg

Odesláno

O tom zadna. Mam pocit, ze hodinky prodaly hlavne ty fotky. Prodejce to ma holt zmaknuty...

Já bych tak nešílel. Ta banda začátečníků v závěru aukcí tohoto prodejce už je fakt trapná. Kdopak je asi opravdu dostane?

Návštěvník tolja
Odesláno

Dva dny si lámu hlavu nad tím, co je na nich za takovou raketu. Číselník z počátku 70.let, pouzdro z přelomu 70. a 80.let a ručky z první poloviny 80.let. Na dýnku je běžná dedikace. Volal jsem prodejci, abych mu blahopřál a když mi řekl, kdo to vyhrál, šel jsem do kolen. Přehlédl jsem na těch hodinkách něco?

post-953-015738900 1354689587.jpg

Vypadá to, že se žádné skandální odhalení konat nebude, takže mohu prozradit částečnou adresu výherce aukce : Elton hodinářská, N.M.n.M.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...