Návštěvník tolja Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Copak na nich nevidíš jak jsou strašně krásný? To Tě to nebere za srdce? A uznej, že byly za babku- to já už viděl na AUKRu prodávat červený igeny za třicítku a montáž s hokejovým cifrem dokonce dost vysoko přes kilo,a to rozhodně nebyly takhle krásný hodinky taky mi to hlava nebrala... Vzhledem k tvojí těžce vydřené pověsti milovníka a nákupčího kuriozit si identitu výherce ještě chvíli nechám v záloze. Co když se ukáže skutečný znalec který nám vytře zrak tím, co jsme jako obvykle propásli?
straspol Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Vzhledem k tvojí těžce vydřené pověsti milovníka a nákupčího kuriozit si identitu výherce ještě chvíli nechám v záloze. Co když se ukáže skutečný znalec který nám vytře zrak tím, co jsme jako obvykle propásli? Mně ta identita nijak nezajímala a nechtěl jsem ji od Tebe vědět...
financ Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Hodno zaznamenání pro další generace. Tady někdo krutě přestřelil http://aukro.cz/luxusni-vintage-prim-traktor-sedy-pruh-i2819093443.html
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Hodno zaznamenání pro další generace. Tady někdo krutě přestřelil
Borodov Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) Ja ti nevim. Tady byly jeste jedny, ale tentokrat cervene... Ale fotky jsou hezky . http://aukro.cz/rari...2804076302.html Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem Honza.manta Smazání trochu moc velikémpřílohy
Návštěvník tolja Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Ja ti nevim. Tady byly jeste jedny, ale tentokrat cervene... Ale fotky jsou hezky . http://aukro.cz/rari...2804076302.html každopádně ta škatule původní není, je o dost mladší než hodinky
financ Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Fotka v menším. http://aukro.cz/raritni-hodinky-prim-traktor-cervene-etue-i2804076302.html
bohus76 Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Pochybuju,že ten řemen je původní.Když už jste tu zmínili krabičku.
bohus76 Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) Dabl post. Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem bohus76
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Hmmm ... Tak traktory už sbírat nebudu.
straspol Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Hmmm ... Tak traktory už sbírat nebudu.Protože už je, hamto, všechny máš- i ty s tím logem, co mně chybí...
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Protože už je, hamto, všechny máš- i ty s tím logem, co mně chybí...Bohužel nemám Nemám ty bez loga a hromádku dalších.
Návštěvník tolja Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Pochybuju,že ten řemen je původní.Když už jste tu zmínili krabičku. Ten řemínek by se dal nazvat dobovým, můj odhad je, že odpovídá časovému období 1970-1985.
Borodov Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 každopádně ta škatule původní není, je o dost mladší než hodinkyO tom zadna. Mam pocit, ze hodinky prodaly hlavne ty fotky. Prodejce to ma holt zmaknuty... Toljo, prosim, jaky z tech reminku mas na mysli? To jenom abych projevil svou neznalost... diky
straspol Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Bohužel nemám Nemám ty bez loga a hromádku dalších. Ony přijdou, nebreč. Nemůžou Tě minout
straspol Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 co to je traktory s logem? To se zeptej Manťáka- já o tom nemůžu ani psát, rupla by mi nějaká žíla.
straspol Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 O tom zadna. Mam pocit, ze hodinky prodaly hlavne ty fotky. Prodejce to ma holt zmaknuty... Já bych tak nešílel. Ta banda začátečníků v závěru aukcí tohoto prodejce už je fakt trapná. Kdopak je asi opravdu dostane?
docent_tecka Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 aha - asi tusim, bavime se ale o generacne rozdilnych traktorech, ze?
Návštěvník tolja Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Dva dny si lámu hlavu nad tím, co je na nich za takovou raketu. Číselník z počátku 70.let, pouzdro z přelomu 70. a 80.let a ručky z první poloviny 80.let. Na dýnku je běžná dedikace. Volal jsem prodejci, abych mu blahopřál a když mi řekl, kdo to vyhrál, šel jsem do kolen. Přehlédl jsem na těch hodinkách něco? Vypadá to, že se žádné skandální odhalení konat nebude, takže mohu prozradit částečnou adresu výherce aukce : Elton hodinářská, N.M.n.M.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se