Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tady jsou zmiňované http://aukro.cz/top-...2814705100.html Elastbloky čerstvě v prodeji zde: http://aukro.cz/prim...2850482357.html

Ja jsem z toho jelen. Asi to dela umeni fotografie, ale puvodni v aukci maji zazloutly cifr a ted v prodeji skoro snehobily!Ze by vymenil cifr,vycistit bez ztraty kyticky takhle snad nejde! :sad01_anim: Nebo v cem to muze byt takova zmena? Jak to vidite?

Odesláno

dik, nechtel jsem to tak pojmenovat,ale potom dobry vytisk fota z aukce a duvod k reklamaci a vraceni penizku.Zbozi neodpovida inzerci a na kecy o zkresleni netreba brat zretel, je to zrejmy umysl klamat.

Odesláno (upraveno)

Ja jsem z toho jelen. Asi to dela umeni fotografie, ale puvodni v aukci maji zazloutly cifr a ted v prodeji skoro snehobily!Ze by vymenil cifr,vycistit bez ztraty kyticky takhle snad nejde! :sad01_anim: Nebo v cem to muze byt takova zmena? Jak to vidite?

Fotky Miamon možná nijak neupravoval. Řekl bych, že mají horší kvalitu a hlavně !! tmavší strukturovaný podklad (dřevo). Antik66 v původní aukci vyfotil hodinky na čistě bílém podkladu. Pak opticky vylezou nečistoty na ciferníku, navíc má kvalitnější foto. Světlo dokáže taky hodně, jak píše skodna.

Edit: Teď mi došlo, že Miamon sundal z hodinek i řemínek se stěžejkama, opravdu kabrňák.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno (upraveno)

Ještě názorně podpořím svoji konspirační teorii obrázkem. Proužek uprostřed má po celé své délce stejnou barvu... :smile_anim:

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno (upraveno)

Není to zdaleka tak dokonalé ,páč nejsu žádnej grafik a nemám potřebný vybavení, ale stačilo vzít fotku z původního inzerátu a za deset minut je z toho toto. Myslím že s trochu lepším prográmkem a šikovností se dá z cela hrozných hodinek udělat na fotce NOS stav

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Panove panove panove, tolik energie vyplytvano na to, co uz tu bylo 1000x receno, ze je Miamon vexlak co foti schvalne tak, aby srot mohl prodat s jistotou desetinasobku (plus plechova krabicka elton, ale ty uz mu asi dosly), je davno znama vec... :gunsmilie:

Odesláno

Prix: Ano, to se ví. Ale je tu hodně nových členů, kteří ho neznají a asi i nečtou co se řešilo před rokem..

Skodna: No, dobrý pokus, ale já bych ti na to neskočil. Možná kdyby jsi do popisu aukce přihodil tu o NOS stavu, tak bych si jako kupující vyžádal lepší foto. Ve focení je Miamon břídil, oproti Nickiii1.

Odesláno (upraveno)

Sundáš tu rez i s povrchovou úpravou ruček,což je k ničemu a navíc už tam nikdy nebudou ostré hrany ruček.Sehnat nové ručky.

Upraveno uživatelem bohus76
Návštěvník rama
Odesláno

Rez Maro jedině opatrně stáhnout mechanicky, ale musíš počítat i s tím že ti fosforová výplň může vypadnout ven taky. Po vypadnutí už jdou holé ručky očistit pěkně a pak zbývá jen nanést novou lumi vrstvu, nejlíp NoctiLumina nebo NoctiStar.

K Elast Bloku prodejce Miamon: co tady někteří řešíte za konstrukce? Stačilo se podívat na stejný číslo na dýnku a je jasný že jsou to ty samý hodinky bez řemínku..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...