Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdá se mi to nebo dotyčný vyroloval s dalšími černými NOS TV: http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=2977924066&ref=recommend-box ?

Souhlas, ale ta fotka na aukru je tak blba s odpustenim, ze nozicky nejsou videt, ale tvrdim,ze tam jsou, ta linka kolem sklicka je pouze na techto modelech + zlate,:smile_anim: viz plakat

a drzim je v ruce, jsou to ony!!!

Podle mě to jsou jedny a ty samý hodinky, jen jinak nafocený. Nožičky tam nikde nevidím.

Další vychcoš, co si přihazuje na vlastní aukce.

Odesláno

Dobrý den,

trošku "sbírám" prim sport, nic velkého, prostě se mi jen ty hodinky líbí. Na aukru jsem dnes narazil na tyto, nikdy jsem takovou kombinaci neviděl a přiznám se mi to trošku sm.dí, pokud se mýlím můžete to někdo vyvrátit? děkuji

Odesláno

Mám to jen v telefonu, ale i tak tam není broušené pouzdro a je tam špatný armovák. Takže bastl.

díky za reakci, ještě otázka:existovala nějaká verze prim sport II s takovým (zlatým? - mosazným?) armovákem a zlatými ručkami? Myslím obecně prim sport II.

S červeným cifrem by měly jít mosazné ručky a broušené pouzdro, tyhle ručky ale vypadají jako pozlacené. Ptám se ať vím po jaké verzi se ještě shánět, děkuji

Odesláno

Nedělaly se žádné sporty se zlacenými díly.

přesně tohle jsem chtěl slyšet :) , přečtením příspěvků výše je mi vše jasné - "podvodník", díky všem

Odesláno

Podle mě to jsou jedny a ty samý hodinky, jen jinak nafocený. Nožičky tam nikde nevidím.

Další vychcoš, co si přihazuje na vlastní aukce.

Jooo, souhlas,tady to vidim zretelne, jsou jasny,je to fejk jak hrom!!!! Peknej vychc...k.Jestli to byly ty z predchozi aukce,pak odvolavam co jsem rekl...:suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

Ma tam dalsie aukcie, IGEN NOS (tie sa uz splhaju :-)), sport automat a Sport Potapec, nejaky bastl medzi nimi?

Ty IGENy vypadají sice hodně dobře, ale od takovýho "zmetka" asi raději nic nebrat, už jen proto, že si šroubuje aukce sám a ještě prokazatelně v aukcích lže - i kdyby byly nakrásně některý hodinky NOS a originál, tak si člověk nikdy nemůže být jistej :sad01_anim:

EDIT: korekce

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Ty IGENy vypadají sice hodně dobře, ale od takovýho "zmetka" asi raději nic nebrat, už jen proto, že si šroubuje aukce sám a ještě prokazatelně v aukcích lže - i kdyby byly nakrásně některý hodinky NOS a originál, tak si člověk nikdy nemůže být jistej :sad01_anim:

EDIT: korekce

No, koukám že AUKRO zakročilo a je po ptákách...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...