kerob Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) PRIM TV v aukru. Tak se asi bude treti divit, ze ti kluci pred nim se nejak uklepli po nocni parbe a s notnou dopoledni davkou alkoholu v krvi. I kdyz ta treti cena nemusi byt tak dramaticka,pokud jsou v dobrem stavu http://aukro.cz/show...7034#tabsAnchor Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem kerob
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Přátelé, aby byla zachována objektivita, zveřejňuji zde vyjádření původního prodávajícího leteckých hodinek s nickem na Aukru " Antik-GSM" zaslané mi v SZ Cit.: "Dobrý večer, nejsem registrovaný na chronomagu i když občas jej sleduji i dnes. Zkouším to touto cestou, protože jste to určitě Vy i tam JR_2010 a můžu Vás ujistit že s dalším prodejem těchto mých hodinek http://aukro.cz/prim...2673162412.html nemám nic společného. Již jsem kontaktoval kupujícího i Aukro s žádostí o vysvětlení, protože mám pocit že i dle občanského zákoníku je do zaplacení kupní ceny prodávané zboží stále majetkem prodávajícího. Moje vyjádření můžete na chronomagu zveřejnit, pokud Vás to neobtěžuje. S pozdravem, Polzer"Stačí hledat.
MaraThon Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 PRIM TV v aukru. Tak se asi bude treti divit, ze ti kluci pred nim se nejak uklepli po nocni parbe a s notnou dopoledni davkou alkoholu v krvi. I kdyz ta treti cena nemusi byt tak dramaticka,pokud jsou v dobrem stavu http://aukro.cz/show...7034#tabsAnchor Mám takový pocit, že nejsou ve správném pouzdře. Všiml jsem si toho až teď. Je možné, že se pletu. Ta fotka myslím není úplně povedená. Jinak nevím, zda tvé zprávě úplně rozumím. A to jsem dnes ještě nic nepil...
kerob Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Podivej se na zpusob a vysi prihazovani poslednich dvou a na jejich pocet aukci a pochopis to! Jinak to pouzdro se tu nekde v lete/na podzim nevzpomenu si presne,resilo.Na plakatech ofic jsem je nevidel a na aukru a tady koluji fotky s obema pouzdry,tj. s timto a s tim silnejsim rameckem s nabehy kolem skla. Nekdo vzdelanejsi by to mohl uvest na pravou miru.Ale myslim si, ze mas pravdu.
Pirx Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Stačí hledat.No ja se obavam, ze dalsi stranka tajmenych hadanek, 'dobrych' rad, nefunkcnich odkazu atd. nam moc nepomuze, stacila by fakt jednoducha a prima odpoved na otazku Kdo prodava/prodaval letecke primky s vyfrezovanym armadnim logem na dynku??? My bysme rádi věděli, kde je Mlíkař a kde je Profesor filosofie a vůbec kam se poděly všechny ty zlatý starý časy, kdy si jeden druhýho vážil a kdy se lidi měli ...
MaraThon Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Podivej se na zpusob a vysi prihazovani poslednich dvou a na jejich pocet aukci a pochopis to! Jinak to pouzdro se tu nekde v lete/na podzim nevzpomenu si presne,resilo.Na plakatech ofic jsem je nevidel a na aukru a tady koluji fotky s obema pouzdry,tj. s timto a s tim silnejsim rameckem s nabehy kolem skla. Nekdo vzdelanejsi by to mohl uvest na pravou miru.Ale myslim si, ze mas pravdu. Uvidím zda se mi prodejce ozve, když tak ho odkážu na 4 v pořadí.
Chocholusik Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Mám takový pocit, že nejsou ve správném pouzdře. Všiml jsem si toho až teď. Je možné, že se pletu. Ta fotka myslím není úplně povedená. Jinak nevím, zda tvé zprávě úplně rozumím. A to jsem dnes ještě nic nepil... Tiez mam pocit ze tento cifernik ma patrit k tomu puzdru z nozickami...
stanik73 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Fialkové a debatované černé TV patří do "pochromovaného" pouzdra s nožkama. Je to tak i na kalogových fotkách z fabriky. Vše ostatní jsou kecy a složeniny jako tyto debatované http://aukro.cz/show...7034#tabsAnchor . Howk.
MaraThon Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Na tom Aukru je potřeba být čím dál víc obezřetnější. A to si tu cenu prodejce ještě pěkně pojistil poštovným...
kerob Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Fialkové a debatované černé TV patří do "pochromovaného" pouzdra s nožkama. Je to tak i na kalogových fotkách z fabriky. Vše ostatní jsou kecy a složeniny jako tyto debatované http://aukro.cz/show...7034#tabsAnchor . Howk. No, uz si zase nejsem tak jisty, nebot zadny model nemel ten stejnomerne tenky ramecek kolem skla. Tyhle s tenkym rameckem nemaji zadnou jinou variantu bez nozicek! Takze pouzdro OK, model 96 019 1
stanik73 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) No, uz si zase nejsem tak jisty, nebot zadny model nemel ten stejnomerne tenky ramecek kolem skla. Tyhle s tenkym rameckem nemaji zadnou jinou variantu bez nozicek! Takze pouzdro OK, model 96 019 1 Přiznám se, že ne zcela odpovědi rozumím. Myslím, že černé TV 96 019 1 a fialové TV 96 021 1 mají mít totožné pouzdro s nožkami. V žádném katalogu jsem to neviděl jinak a 100% originál bez nožek z aukra braný jen v rukavicích mě v mém názoru nezviklá . Pokud to ovšem Accutron najde v archivu jako firemní "upgrade" pouzder TV, rád změním názor . Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem stanik73
odjinud Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Přiznám se, že ne zcela odpovědi rozumím. Myslím, že černé TV 96 019 1 a fialové TV 96 021 1 mají mít totožné pouzdro s nožkami. V žádném katalogu jsem to neviděl jinak a 100% originál bez nožek z aukra braný jen v rukavicích mě v mém názoru nezviklá . Pokud to ovšem Accutron najde v archivu jako firemní "upgrade" pouzder TV, rád změním názor . To mě připomíná ty inzeráty na auta, kde je "jen ručně myté" :-)
accutron Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Přiznám se, že ne zcela odpovědi rozumím. Myslím, že černé TV 96 019 1 a fialové TV 96 021 1 mají mít totožné pouzdro s nožkami. V žádném katalogu jsem to neviděl jinak a 100% originál bez nožek z aukra braný jen v rukavicích mě v mém názoru nezviklá . Pokud to ovšem Accutron najde v archivu jako firemní "upgrade" pouzder TV, rád změním názor . Názor není třeba měnit. Je to tak, jak píšeš.
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Zajimalo by me, jestli uz se někdo setkal s tímto znakem na dýnku leteckých PRIM, je to původně od stejného prodejce jako u gen. Sochora. Prý to má být rarita pro papaláše z bývalého režimu. JR_2010, na 7.říjen.2012 - 22:01, řekl: Přátelé, aby byla zachována objektivita, zveřejňuji zde vyjádření původního prodávajícího leteckých hodinek s nickem na Aukru " Antik-GSM" zaslané mi v SZ Cit.: "Dobrý večer, nejsem registrovaný na chronomagu i když občas jej sleduji i dnes. Zkouším to touto cestou, protože jste to určitě Vy i tam JR_2010 a můžu Vás ujistit že s dalším prodejem těchto mých hodinek http://aukro.cz/prim...2673162412.html nemám nic společného. Již jsem kontaktoval kupujícího i Aukro s žádostí o vysvětlení, protože mám pocit že i dle občanského zákoníku je do zaplacení kupní ceny prodávané zboží stále majetkem prodávajícího. Moje vyjádření můžete na chronomagu zveřejnit, pokud Vás to neobtěžuje. S pozdravem, Polzer" Stačí hledat.
odjinud Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Zdá se mi to nebo dotyčný vyroloval s dalšími černými NOS TV: http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=2977924066&ref=recommend-box ?
kerob Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) Přiznám se, že ne zcela odpovědi rozumím. Myslím, že černé TV 96 019 1 a fialové TV 96 021 1 mají mít totožné pouzdro s nožkami. V žádném katalogu jsem to neviděl jinak a 100% originál bez nožek z aukra braný jen v rukavicích mě v mém názoru nezviklá . Pokud to ovšem Accutron najde v archivu jako firemní "upgrade" pouzder TV, rád změním názor . Souhlas, ale ta fotka na aukru je tak blba s odpustenim, ze nozicky nejsou videt, ale tvrdim,ze tam jsou, ta linka kolem sklicka je pouze na techto modelech + zlate, viz plakata drzim je v ruce, jsou to ony!!! Edit: zmenšení a oříznutí přílohy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem Honza.manta
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Souhlas, ale ta fotka na aukru je tak blba s odpustenim, ze nozicky nejsou videt, ale tvrdim,ze tam jsou, ta linka kolem sklicka je pouze na techto modelech + zlate, viz plakata drzim je v ruce, jsou to ony!!!/quote]Jestli to správně chápu, tak jsou tvoje - tak gratuluju!
straspol Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Souhlas, ale ta fotka na aukru je tak blba s odpustenim, ze nozicky nejsou videt, ale tvrdim,ze tam jsou, ta linka kolem sklicka je pouze na techto modelech + zlate, viz plakata drzim je v ruce, jsou to ony!!! A já blbec jsem tam úplně jasně viděl to novější pouzdro a došel k názoru že jsou to skládačky. No tak to jdu okamžitě spáchat kykyryký
kerob Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 neeeee, ty jsem nedrazil,drzim svoje drive vydrazeny, stejny tvar + NOZICKY jako na plakatu jak maji bejt!!!!!!!!!! Tvar pouzdra u sklicka jako ted drazene, kde nejsou ale videt nozicky.Mno ale ted ten nahore uvedeny novy aukcni model je opravdu FEJK, tam je to velmi jasne a videt, ze nozicky nejsou!! No tak je treba si davat bacha a pokud to byl taky fejk, tak se ti Straspole omlouvam a Honzo taky!!
straspol Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 neeeee, ty jsem nedrazil,drzim svoje drive vydrazeny, stejny tvar + NOZICKY jako na plakatu jak maji bejt!!!!!!!!!! Tvar pouzdra u sklicka jako ted drazene, kde nejsou ale videt nozicky.Mno ale ted ten nahore uvedeny novy aukcni model je opravdu FEJK, tam je to velmi jasne a videt, ze nozicky nejsou!! No tak je treba si davat bacha a pokud to byl taky fejk, tak se ti Straspole omlouvam a Honzo taky!!Stejně mi z toho zůstane ošklivá jizva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se