VintageLover Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Se někdo snaží o něco podobného jako tenkrát ty aukce těch škodovek.
doktor584 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Za zaznamenání určitě,z popisu je vidět, že to bere hodně žertem čemu by odpovídalo i jeho celkové kladné hodnocení. Uvidíme, řekl slepej....
Mila_T Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 A ta parexo luneta je doj.baná jako to sklo. Takže nejvíce trpěli za posledních několik let.
velorexar Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 To stojí za zaznamenání! Text:nabízím velmi raritní hodinky prim vyrobene za totality v době komunismu, které dostávali piloti co bránili naší vysokou modrou zed, tyto mají velmi malé výrobní číslo a jsou z první zkušební serie která končila čísle 50sát !!!!! mají určitě odlétáno spoustu hodin v boji protože mají dostatek škrábanců na originálním netvrzeném sklíčku , nicméně strojek není plastový a ani vyrobený v číně , to se děje až ted kdy čína létá do vesmíru .... a tudíž si dělají omegy vlastní pro sebe....pásek je již novodobý zřejmě kožený předpokládám ,že to bude z kůže krávy , nebo telete pasoucí se dle norem EU , potom o jeho kvalitě není třeba pochybovat....dokonce je na něm podíl ruční práce protože stehy opravdu tak vypadají ......hodinky tudíž nejsou zadarmo ale cena je realná protože na nich chci zbohatnout , jako každý kdo tu něco prodává , přeji příjemnou aukci, hodinky se objeví možná i na jiných webech a to za to stojí, dotazy k ceně nemějte je realná protože bych rád dosáhl alespoň 5násobku životního minima, chodím se soudcema do hospody tak abych si nepřipadal hloupě..... 5138513254.jpg A o žádné zkušební padesátikusové sérii jsem nikdy neslyšel. Jo a ještě cena: pouhých 50K. Akorát ten 5tinásobek životního minima mi nesedí. že by bylo 10 litrů ? :DDD spíš 4
velorexar Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 mě ty komentáře teda až tak vtipný nepřipadají..... http://aukro.cz/prim-sport-i-gen-sbirkovky-nadhera-i5139435279.html
kudrnac Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Tak ty jsou tedy "pěkně" přechromovaný :-)
doktor584 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Jen upozornění na Novinku prim za "lidovou" cenu............http://www.prim.cz/kolekce/limitovane-edice/prim-orlik-ii-tobruk.htm
velorexar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 (upraveno) Jen upozornění na Novinku prim za "lidovou" cenu............http://www.prim.cz/kolekce/limitovane-edice/prim-orlik-ii-tobruk.htm No, cenu ani raději neuvádí, byť jsem ji tu už taky zahlídl. Furt mi nějak nejde do hlavy ta cena a prostě pro běžného uživatele je prostě dnes variantou buď čína od stánku, nebo čína značková z obchodů, nebo české hodinky za bratru 50-100 násobek. Takže zvostanu u kochání se nad krásnou knihou Prim, za kterou velké díky jak autorovi, tak umu hodinářů, kteří ty strojky vyvíjeli a vyráběli a u pár hodinek ze "staré" doby, kdy Prim ještě dělal pro masy. Upraveno 6. března 2015 uživatelem velorexar
velorexar Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 panečku, to je speciál ... http://aukro.cz/rar-prim-17-jewels-auto-time-i5136451919.html ..... no asi už ne moc k smíchu :/
straspol Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Tak pánové, gratuluji k pěkným zlaťáskům. Kteří dva milí kolegové mě ve dvě ráno v té aukci rozsekali na tak malý kousky, že červi nebudou muset ani žvejkat? Doufám že vítěz není zdaleka a nechá mi je alespoň pohladit
financ Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 myslím že o tohlehttp://aukro.cz/zlate-hodinky-prim-zlato-au-mechanicke-natahovaci-i5148866243.html
Anela Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 to jste přihazovali podle těch fotek, nebo jste měli od prodejce lepší, nebo se jedná o důvěryhodného osvědčeného prodejce?
VintageLover Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 (upraveno) Ve dvě ráno, a taková cena. 3 machři nechali své partnerky v posteli samotné. Docela čumím, hlavně na to, že jsou to podle sekce pěkné kapesní, stopky. Jste fakt borci. Upraveno 12. března 2015 uživatelem VintageLover
Mirek Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 no, podle těch fotek přihodit víc jak dvacet kaček, na to bylo třeba pořádný koule :-D
kerob Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Ja jsem to vzdal a dal prednost .......... :-)
doktor584 Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 No potěš pánbůh jestli jestli je to opravdu podle toho popisu ...."Stav viz foto.Kupujete to,co vidíte na fotkách.", tak gratulace výherci.....
straspol Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Ja byl bohužel druhej :-(TVL, tak to Tě to musí žrát ještě víc než mne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se