Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To stojí za zaznamenání!

Text:

nabízím velmi raritní hodinky prim vyrobene za totality v době komunismu, které dostávali piloti co bránili naší vysokou modrou zed, tyto mají velmi malé výrobní číslo a jsou z první zkušební serie která končila čísle 50sát !!!!! mají určitě odlétáno spoustu hodin v boji protože mají dostatek škrábanců na originálním netvrzeném sklíčku , nicméně strojek není plastový a ani vyrobený v číně , to se děje až ted kdy čína  létá do vesmíru .... a tudíž si dělají omegy vlastní pro sebe....pásek je již novodobý zřejmě kožený předpokládám ,že to bude z kůže krávy , nebo telete pasoucí se dle norem EU , potom o jeho kvalitě není třeba pochybovat....dokonce je na něm podíl ruční práce protože stehy opravdu tak vypadají ......hodinky tudíž nejsou zadarmo ale cena je realná protože na nich chci zbohatnout , jako každý kdo tu něco prodává , přeji příjemnou aukci, hodinky se objeví možná i na jiných webech a to za to stojí, dotazy k ceně nemějte je realná protože bych rád dosáhl alespoň 5násobku životního minima, chodím se soudcema  do hospody tak abych si nepřipadal hloupě.....

attachicon.gif5138513254.jpg

A o žádné zkušební padesátikusové sérii jsem nikdy neslyšel.

Jo a ještě cena: pouhých 50K.

Akorát ten 5tinásobek životního minima mi nesedí. že by bylo 10 litrů ? :DDD spíš 4 :)

Odesláno (upraveno)

Jen upozornění na Novinku prim za "lidovou" cenu............http://www.prim.cz/kolekce/limitovane-edice/prim-orlik-ii-tobruk.htm

No, cenu ani raději neuvádí, byť jsem ji tu už taky zahlídl. Furt mi nějak nejde do hlavy ta cena a prostě pro běžného uživatele je prostě dnes variantou buď čína od stánku, nebo čína značková z obchodů, nebo české hodinky za  bratru 50-100 násobek. Takže zvostanu u kochání se nad krásnou knihou Prim, za kterou velké díky jak autorovi, tak umu hodinářů, kteří ty strojky vyvíjeli a vyráběli a u pár hodinek ze "staré" doby, kdy Prim ještě dělal pro masy. 

Upraveno uživatelem velorexar
Odesláno

Tak pánové, gratuluji k pěkným zlaťáskům. Kteří dva milí kolegové mě ve dvě ráno v té aukci  rozsekali na tak malý kousky, že červi nebudou muset ani žvejkat? Doufám že vítěz není zdaleka a nechá mi je alespoň pohladit :cheers:

Odesláno (upraveno)

Ve dvě ráno, a taková cena. :)

3 machři nechali své partnerky v posteli samotné. :D

Docela čumím, hlavně na to, že jsou to podle sekce pěkné kapesní, stopky. :)

Jste fakt borci. ;)

Upraveno uživatelem VintageLover

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...