Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Modrý proužek je za desítku.

Tak jsem si říkal, že kdyby se každý z fora zeptal na cenu, možná by ještě Liberec trhul cenový rekord

Odesláno

Je dražší a nemusí platit poplatky jako na aukru. A navíc nemusí uvádět cenu. Chodit na sbazar je škoda času.

Bed

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nemám teď u sebe PB, ale myslím, že se jedná o směs věcí pocházejících z prodeje budíku a hodinek Prim.

Poznámka: PB = PrimBible

Díky za názor,myslel jsem si to,ovšem nemám PB a asi jen tak mít nebudu :-( tak se ptám.

Odesláno

Zdravím pánové,

Chtěl bych upozornit na Sbazaru je prodejce nick :blackweek prodávající hodinky Prim. V pondělí jsem od něj koupil traktory a dnes došel balíček.... Akorát v něm byly dámské hodinky Timex které nejdou. Prodejce přestal komunikovat a dal nový inzerát na Prim1/8 za 150Kč !!! Je to podvodník tak ať neřešite zdytečnosti jako já. !!!!

Odesláno

No a proto bychom mu měli zavolat a zjistit odkud je a kdo to má nejblíž, tak by si měl domluvit osobní předání a tam  mu rozbít hubu brejle a hodinky,né?

Odesláno

Bohužel bydlim v Ostravě a kvůli 200 Kč do Prahy nepojedu jiak bych to řešil face to face.Kontaktoval jsem seznam, že jde o nepoctivého prodejce.Budou to zkoumat... frajer dneška vyvěsil Incablock za 150 Kč a jmenuje se Jan Petřina Praha 8. Hold jsem se radoval, že bude cifr na traktory a hodinář je konečně do skládá..... Zatím Škaro

Odesláno

Bohužel bydlim v Ostravě a kvůli 200 Kč do Prahy nepojedu jiak bych to řešil face to face.Kontaktoval jsem seznam, že jde o nepoctivého prodejce.Budou to zkoumat... frajer dneška vyvěsil Incablock za 150 Kč a jmenuje se Jan Petřina Praha 8. Hold jsem se radoval, že bude cifr na traktory a hodinář je konečně do skládá..... Zatím Škaro

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...