Radik Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 A to ještě aukce neskončila a v posledních sekundách před koncem se často ještě dějou divy. Myslím, že i prodávající asi už teď taky žasne. Mimochodem takhle jsem tenkrát prodával starou televizi, funkční ale šrot a od koruny šla nakonec za 400,-. Další televize (již s plochou obrazovkou), mnohem lepší a větší šla tuším za pár desetikorun a VHS rekordér (fuknční) šel za tu 1 Kč Pak už mě to přestalo bavit a ostatní harampádí šlo přes sběrný dvůr
straspol Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Inu, stane se. Ale ukončená aukce ještě neznamená. že se obchod zrealizuje. Víme jak to na AUKRu chodí
Doriaan Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Díval jsem se na to na Aukru a byla tam cena 1400 Kč a žasnul jsem, natož teď. Každopádně jsem rád, že ji mám doma. A tak jak je výše napsáno...je to aukce a nikdo je nenutí platit tolik.
Skarohlid Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 https://www.sbazar.cz/fana.mat/detail/20312118-prim-automaticZajímavý pokus o letecké Primky
asus Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Pěknej bastl.Ale přiznal se k tomu.
Glademist Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Sestavené hodinářem se zajímavě pootočeným ciferníkem... Měl napsat. Sent from my iPhone using Tapatalk
Karlos Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Mně se zdá pootočený spíš rámeček kolem skla. Pootočit ciferník by teoreticky nemělo jít.
Primoš Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Mě by zajímalo, kde sehnal ten hodinář vojenskej znak na cifru a napadá mi jediná možnost, jako čorka z Primu ,ale tam mají takový razítko, tak nevím.
Hardslimer Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Vzdyt je to cifr z parexa. ;-)
Hardslimer Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Pokud nekdy v budoucnu si budes chtit koupit letecke PS2, tak by ses mel o to zajimat.Jinak skocis nekomu na spek. No, ale je to jen na tobe.
Primoš Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Vím o čísle na spodním víčku 25 a nějaká nula před.Nicméně je mám a originál Prim, bohužel bez čísla s funglovkou pouzdrem i cifr vše origo ,ale opravdu leželo v šuplíku x let ,takže stav 100%.
Hardslimer Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Tak to gratuluji. Ja je jeste nemam. :-)A jses si jisty, ze mas doma origo?Nebo, podle ceho soudis? Komu vlastne lezely x let v supleti? Nahod foto.Ja jen doufam, ze mas pravdu.Mrzelo by mne kdybys tady prcnul ozuzlany bonbon s drakem. ;-)
Primoš Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Známému hodináři a ten je koupil před těmi x lety v Primu.On tehdy koupil pouzdra dvě, to druhé jsou Ps2 černé potápky, ale i ty už jsem od něj také vysomroval.A víš kolik chtěl za letecký pouzdro?1500 a za potápkové podražil na dvojku.
Primoš Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Foto dám, ale nemám na nich origo rafičky ,proto se s nimi nechlubím a z Primu mi je asi už nepošlou a tak čekám, až se někde objeví.
Hardslimer Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Posli pres sz, at to tady neplevelime. ;-)
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Známému hodináři a ten je koupil před těmi x lety v Primu.On tehdy koupil pouzdra dvě, to druhé jsou Ps2 černé potápky, ale i ty už jsem od něj také vysomroval.A víš kolik chtěl za letecký pouzdro?1500 a za potápkové podražil na dvojku.Má recht, já bych potápkový pouzdro taky levnějc nedal, přeci jen je to jinej level než letecký pouzdro...
Skarohlid Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Tak dej fotky do vlákna " Prim letecké " taky jsem tam dával mé pilotky z rozbitým sklem a bez vteřinové ručičky. Jsou teď v lázních a v pondělí pro ně jedu. :-D
Hardslimer Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Má recht, já bych potápkový pouzdro taky levnějc nedal, přeci jen je to jinej level než letecký pouzdro... Tak nějak jsem to přehlídl a neřešil to. Pochopil jsem to tak, že stav vodotěsnosti mu zaručil jen u potápek.
Hardslimer Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) Ale tady je pěkné video. Zaručený originál. No nekupte to ! I ten řemen 20 mm se tam vlezl. Edit: Mají to hezky napsáno: Vzor z roku 1970. Takže vše je OK.Žádné klamání spotřebitele. Naštěstí jsem manželku informoval, že pokud mi chce koupit nějaké Primky, tak jedině s mým požehnáním.Nevím co bych dělal, kdyby tady toto mělo být překvapení ?! Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem Hardslimer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se