Aneta Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Taky jsem se nad tím podivovala, chodily kolem 5 tisíc. Je na nich něco extra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 (upraveno) Rekl bych, ze snad jedine mene bezna barevna varianta, ale ani tak mi to hlava nebere. Upraveno 22. května 2018 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 potkali se dva a jeden byl zeneko2. Kdysi dávno byl ten člověk v takový formě, že většina z nás byla na aukru jen v roli diváků. Bral všechno a za tehdy šílený ceny. Ten je schopný schopný přehodit i kup teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Tak ať si to užije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Sakra!!!To mi uteklo!!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Rekl bych, ze snad jedine mene bezna barevna varianta, ale ani tak mi to hlava nebere. Méně běžná byla modrá. Červené a černé byly běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 No tak to je síla.Teđ jedině nakupovat co jde a dokud jde příští rok budou stát Primky jako Omegy.Jdu rozbít prasátko :-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 No tak to je síla.Teđ jedině nakupovat co jde a dokud jde příští rok budou stát Primky jako Omegy.Jdu rozbít prasátko :-):-):-)Ty máš ještě prasátko?? Já už ho roštípal před rokem :-DDělají v KB hypotéky na hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Já myslím že dělají hypoteky na hodiny ale budeš je muset koupit i s v?ží.To tu ještě myslím nikdo nemá.Takovej soukromej orloj na stáří.:-):-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Ted jsem mezi qartzky prim mrknul, staly me tehdy 600kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Lings ala Diplomat :-D Irena Valí :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 821806F8-B45B-4A1C-8FA4-25E56481B6CA.jpegLings ala Diplomat :-DIrena Valí :-D Učit se, učit se, učit se Lings je značka, která vyrobila mraky hodinek, a to dokonce v těchto pouzdrech, která jsou podobná pozdrům prim Diplomat, který je samozřejmě okopíroval tak jako Lings.Před cca 8 lety jsme tady o tom psal a dával sem fotografie pro srovnání. Co tedy udělal prodejce špatně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Učit se, učit se, učit se Lings je značka, která vyrobila mraky hodinek, a to dokonce v těchto pouzdrech, která jsou podobná pozdrům prim Diplomat, který je samozřejmě okopíroval tak jako Lings.Před cca 8 lety jsme tady o tom psal a dával sem fotografie pro srovnání. Co tedy udělal prodejce špatně ?Tohle je ale pouzdro Prim!To pozná i moje neteř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Jako to co drží v ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 To se má neteř, ale ještě opravdu co učit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Tohle je ale pouzdro Prim!To pozná i moje neteř Jak jsem Ti psal učit se, učit se, učit se. Taky pokora a občas zapojit to jak na "tom" nosíš čepici!Tady:https://thewatching.wordpress.com/2010/02/11/zehut-super-de-lux/ nebo třeba tady:https://www.kalaydo.de/kleinanzeigen/schmuck/armbanduhr+zheut+super+de+luxe+21+medals+antimagnetic+vergoldet+von+1940/a/a05384b9/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 nie je diplomat ako diplomat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 nie je diplomat ako diplomat:) Tady je to jasné, ale spíše čekám na další odborné vyjádření člena Thomas v.Bayern a jeho neteře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 tiez som to tak podobne myslel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Tady je to jasné, ale spíše čekám na další odborné vyjádření člena Thomas v.Bayern a jeho neteře :-)Neteř je ještě ve škole ;-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se