long Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Neteř je ještě ve škole ;-/ Jsem asi hlupák, ale opravdu jsem po Tvých chytrých řečech o neteři čekal, že se tady omluvíš za své chytrosti. Ale on ten virtuální svět snese hodně. I kydání špíny na prodejce a i nesmysly psané na Chronomagu.
Honza.manta Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Svět není úplně fér. Jen pro pobavení kolektivu. Také jsem si kdysi vyaukřil jedny "švýcarské diplomaty" s jedním kamenem jen tak proto, že mne zajímaly. Je jich hafo značek, které tohle pouzdro používaly.
Bert Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Kdysi se tomu tady říkalo fórum gentlemanů. Také bych od Tomáše z Bavorska očekával alespoň nějakou tu nemastnou, neslanou (jako většina jeho příspěvků) omluvu.
senior1949 Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Též jedny Diplomaty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Thomas v.Bayern Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak se zde omlouvám Irence,že jsem ji tak mylně a bezdůvodně v tomto fóru označil .Jestli jsem Vam tím narušil obchod,kontaktujte mne do SZ a nějak Vam to vynahradím.Dekuji
Thomas v.Bayern Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Kdysi se tomu tady říkalo fórum gentlemanů. Také bych od Tomáše z Bavorska očekával alespoň nějakou tu nemastnou, neslanou (jako většina jeho příspěvků) omluvu.Bert:Za prvé,Nejsem Tomáš z Bavorska ,ale můj správný Nick je Thomas v.Bayern!!!!Za druhé ,jestli me fotky a příspěvky označuješ jako ?nemastné a neslané?,tak mi to jako Moderátor máš napsat už dřív Nebo tvé BuBuBu či zakázat a nebo dokonce mě vyhostit a stanu se pouhým čtenářem,nemám s tím žádný problém ;-)
Bert Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Bert:Za prvé,Nejsem Tomáš z Bavorska ,ale můj správný Nick je Thomas v.Bayern!!!!Za druhé ,jestli me fotky a příspěvky označuješ jako ?nemastné a neslané?,tak mi to jako Moderátor máš napsat už dřívNebo tvé BuBuBu či zakázat a nebo dokonce mě vyhostit a stanu se pouhým čtenářem,nemám s tím žádný problém ;-) Omlouvám se za počeštění Tvého nicku, ale když čtu Tvé příspěvky, vždy si vzpomenu na Miloše Kopeckého v Noci na Karlštejně, kterak teatrálně prohlašuje: O dei omnipotentis, tohle by nebylo možné, ani u nás v Bavořích ..... Jako moderátor určitě nebudu psát každému, kdo píše nemastné a neslané příspěvky. Jednak to není úkolem moderátora, dvojak bych se upsal. Žádné BUUBU se nekoná, protože ban za blbost se na tomhle fóru prostě nedává. Na druhou stranu by se mohl dávat za buranství a zapomenutí na OMLUVU ..... Bež se poradit s neteří, ta ví úplně všechno.
Thomas v.Bayern Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Omlouvám se za počeštění Tvého nicku, ale když čtu Tvé příspěvky, vždy si vzpomenu na Miloše Kopeckého v Noci na Karlštejně, kterak teatrálně prohlašuje: O dei omnipotentis, tohle by nebylo možné, ani u nás v Bavořích ..... Jako moderátor určitě nebudu psát každému, kdo píše nemastné a neslané příspěvky. Jednak to není úkolem moderátora, dvojak bych se upsal. Žádné BUUBU se nekoná, protože ban za blbost se na tomhle fóru prostě nedává. Na druhou stranu by se mohl dávat za buranství a zapomenutí na OMLUVU ..... Bež se poradit s neteří, ta ví úplně všechno.A já když čtu tvé příspěvky a odpovědi a ze je čtu pořad ,tak si občas vzpomenu na film Samotáři (hymna) a o buranstvi spolu můžeme dlouho diskutovat .
Bert Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 ........ o buranstvi spolu můžeme dlouho diskutovat . Nemůžeme. Tebou vedený monolog přece není diskuze. Teď vážně: Myslím, že za něco jako omluva Longovi za Tvůj nepříliš věci znalý příspěvek, by nebyla od věci. Píši Ti to asi tak potřetí, a Tobě to tak trochu nedocvakává. Zapřemýšlej.
Thomas v.Bayern Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 (upraveno) Nemůžeme. Tebou vedený monolog přece není diskuze. Teď vážně: Myslím, že za něco jako omluva Longovi za Tvůj nepříliš věci znalý příspěvek, by nebyla od věci. Píši Ti to asi tak potřetí, a Tobě to tak trochu nedocvakává. Zapřemýšlej.Ja si moc dobře uvědomuji co mi píšeš a hlavně kolikrát,ale ty jsi nepochopil jedno,že ja se veřejné omluvil Paní Ireně a muže mne kontaktovat do SZ jestli ji vznikly nějaké škody a tím to téma pro mne zhaslo,Ok?A jestli chceš dál se rozepisovat ,tak do SZ. Upraveno 6. června 2018 uživatelem Thomas v.Bayern
long Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Ja si moc dobře uvědomuji co mi píšeš a hlavně kolikrát,ale ty jsi nepochopil jedno,že ja se veřejné omluvil Paní Ireně a muže mne kontaktovat do SZ jestli ji vznikly nějaké škody a tím to téma pro mne zhaslo,Ok?A jestli chceš dál se rozepisovat ,tak do SZ. Kvůli vlastní hlouposti se veřejně ponižuješ. Omluvit se není hanba, je to pro NORMÁLNÍHO ČLOVĚKA normální projev.To že jsi blb , který nerozum hodinkám je nyní minimálně v Prim vlákně také všem jasné. Sorry za to slovo, ale ......
beeman Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Bert urcite neni tim, ktery snad neco nepochopil, Ok? Ja si moc dobře uvědomuji co mi píšeš a hlavně kolikrát,ale ty jsi nepochopil jedno,že ja se veřejné omluvil Paní Ireně a muže mne kontaktovat do SZ jestli ji vznikly nějaké škody a tím to téma pro mne zhaslo,Ok?A jestli chceš dál se rozepisovat ,tak do SZ.
Thomas v.Bayern Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Kvůli vlastní hlouposti se veřejně ponižuješ. Omluvit se není hanba, je to pro NORMÁLNÍHO ČLOVĚKA normální projev.To že jsi blb , který nerozum hodinkám je nyní minimálně v Prim vlákně také všem jasné. Sorry za to slovo, ale ......Tak jestli se zde začne mluvit o blbech,tak klobouk dolu,jen jsem nepochopil proč zrovna jako tobě bych se mel omlouvat,jestli jsi na to zvyklý nebo ti jde o ego,nebo něco podobného? A proč bych se mel ponizovat?To jsem nepochopil už teda vůbec.Dalších diskusím se distancuji,pochopil?
long Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Tak jestli se zde začne mluvit o blbech,tak klobouk dolu,jen jsem nepochopil proč zrovna jako tobě bych se mel omlouvat,jestli jsi na to zvyklý nebo ti jde o ego,nebo něco podobného? A proč bych se mel ponizovat?To jsem nepochopil už teda vůbec.Dalších diskusím se distancuji,pochopil? Ano jak jsi řekl. Je po debatě. Myslím, že si tady o Tobě již všichni obrázek udělali. O slušnosti a stejně tak o vědomostech ve spojitosti s hodinkami značka PRIM. :-)
Honza.manta Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Přátelé, co se zase bavit o primkách a ne o lidské hlouposti?
Daftra Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Téééda,chvílu jsem tady nebyl a nestačím se divit,když už se Ireně musí omlouvat......
Bert Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Téééda,chvílu jsem tady nebyl a nestačím se divit,když už se Ireně musí omlouvat......Daftro, ale tak to přece vůbec není. Tomáš se omluvil Ireně z vlastní iniciativy. Do komunikace s Irenou jej tu nikdo nenutil, tak jakepak MUSÍ .... Zkus si to ještě jednou pozorně přečíst.
Daftra Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Néé,dobrý,proto píšu,že se divím,nějakej čas sem byl v mimóze a hned sem se vrhl na Sbazar a vidím,že to tam má Irena zarvaný,první,co mě padlo do oka,zelený PS 2 prej šuplíkovky, s renovačním armovákem..:-) No jen sem se lekl,že budeme s Iris kamarádit a vlákno si zpětně přečtu :-)
Primkáč 1975 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 Zdravíčko.Při procházení inzerce jsem našel tyto prim quarz.Nebudu psát od koho, nebo kde abych neporušoval pravidla ale fak je ten že jsem je ještě nikdy neviděl tak asi jich nebude vyrobeno mnoho kusů tak se chci zeptat na váš názor jestli už jste je někdy viděli.Knihu hodinky Prim ještě nemám tak nemůžu porovnat.Dík za info.Foto je screenshot tak se omlouvám za kvalitu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kerob Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 Ahoj,Jo jsou v bibli,jsou to pravé prim z NM, ne tak časté k vidění,minuly týden proběhly Aukrem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se