Joskas Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Tohle bylo kruté.https://aukro.cz/prim-sport-i-6940521566 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza.hasic Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 U mě je to tak, že skutečně ty hrany jsou "sražené" ale vypadá to že každá jinak. Jakoby to dělali ručně. Nikdy jsem si toho nevšiml ale čučím na to a je to fakt. V porovnání se starým origo nepoužitým pouzdrem (ještě teď se oklepávám když vzpomenu kolik jsem za něj dal) to je vidět na první dobrou. V mém případě s brýlemi a lupou... ) Mám nečíslovaný "civilní" kus ale je to opravdu originál, to mám ověřeno. Znám člověka co má originál nenošenky i s papírama a modrou krabicí ještě ze služby v armádě tak ještě kouknu u něho.
honza.hasic Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Publikováno Dnes, 12:28Tohle bylo kruté.https://aukro.cz/pri...rt-i-6940521566 To je vražda v přímém přenosu....
maldaCZE Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Co říkáte na toto? https://aukro.cz/prim-xv-sjezd-ksc-top-krasny-stav-6940882124 Pouzdro OK, ručičky všechny jiné. Trochu silnější nápis Prim a hvězdy mají něco bílého kolem.. možná odlesk. No a na to, že jsou nenošené, tak proč je ta korunka tak jeta?
honza.hasic Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Pásek nesedí na délku stěžejek 18/20 - je ubroušený, sehnat 20 mm nerez KOVOTEX není až zas tak jednoduchý. Korunka jetá až příliš a k "novosti" pouzdra to nepasuje. Ale někdo se dost snažil. Kdyby byl pásek opravu top a korunka též nová trochu by mě svrbělo kliknout...) Každopádně myslím, že se prodají když ne za 10 tak za 8 a půl určitě. Tedy pokud to není fejk ciferník....to se z fotky pozná těžko - český kutil je šikovný....
Nowis Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Proč by se to neprodalo za 10 000 Kč, když si to tam lidi naprihazovali sami, v čele s Irenkou :-)
honza.hasic Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Natýrlich. Doladí se a obratem za pudou za 28... asi začnu sbírat starý voňavkový flakóny - pičuifuky s balónky.
Karlos Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Ten potisk je opravdu trochu jiný, sytější, nápis PRIM má nepatrně jiný font (P a R jsou kulatější)...
Joskas Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Než to z Aukra zmizí tak sem dám fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 jo rucicky ine, font prim iny, a uz su za 10, dobry ulet
Snekofon Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 i šířka tištěných indexů je na originálech užší, než na těch reprintech.... sjezdovek se vyrojilo tak měsíc zpět naráz podezřele velké množství, tak to smrdělo nedobrotou... už jen černé automaty se nezačaly zatím podezřele rojit...
JR_2010 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Udělal jsem takovou srovnávací koláž, perspektiva jednotlivých hodinek na fotkách byla trochu jiná, tak snad se v tom vyznáte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza.hasic Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tyjo pán je grafik umělec...! Parááda. Taklenc to je jasný... jde o "kutilství" za dlouhej peníz. Tohle zjistit po zaplacení desítky i víc tak do pěti minut tahám nohu nebo nabíjím VZ58....
kerob Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 No, vzhledem k tomu jak málo jich bylo, jsou zvláštní rozdíly fontů, i třeba XV.Zajimave a zároveň alarmující ze dnes aby měl člověk snad rovnou mikroskop
Karlos Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Už je to jako s veterány. Některých už je víc, než se jich původně vyrobilo.A za obrovské peníze se prodávají stroje, které mají s veterány jen stejný vzhled, jinak je vše nové, nalakované moderními barvami,... Přesto to lidi nadšeně kupujou.
prim-ky Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Jen už čekám, kdy se na Aukru prodají za pytel peněz první Orliky - samo že nenošené, nález z půdy....
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Výdyť už to zde někde zaznělo...V Číně se nyní vyrábí minimálně tyto kopie:- Prim Sport 1 (různě barevné cifry a lunety)- Prim Myslivecké- Prim Diplomat (nerez poudro a různé barvy cifru)- Prim XV. sjezda nyní se čeka na Orlíky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se