Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle bylo kruté.

https://aukro.cz/prim-sport-i-6940521566

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

U mě je to tak, že skutečně ty hrany jsou "sražené" ale vypadá to že každá jinak. Jakoby to dělali ručně. Nikdy jsem si toho nevšiml ale čučím na to a je to fakt. V porovnání  se starým origo nepoužitým pouzdrem  (ještě teď se oklepávám když vzpomenu kolik jsem za něj dal) to je vidět na první dobrou. V mém případě s brýlemi a lupou... :o)   Mám nečíslovaný "civilní" kus ale je to opravdu originál, to mám ověřeno.  Znám člověka co má originál nenošenky i s papírama a modrou krabicí ještě ze služby v armádě tak ještě kouknu u něho. 

Odesláno

Pásek nesedí na délku stěžejek 18/20 - je ubroušený, sehnat 20 mm nerez KOVOTEX není až zas tak jednoduchý. Korunka jetá až příliš a k "novosti" pouzdra to nepasuje. Ale někdo se dost snažil. Kdyby byl pásek opravu top a korunka též nová trochu by mě svrbělo kliknout...:o) Každopádně myslím, že se prodají když ne za 10 tak za 8 a půl určitě. Tedy pokud to není fejk ciferník....to se z fotky pozná těžko - český kutil je šikovný.... :fyou:      

Odesláno

Natýrlich. Doladí se a obratem za pudou za 28... asi začnu sbírat starý voňavkový flakóny - pičuifuky s balónky. 

Odesláno

i šířka tištěných indexů je na originálech užší, než na těch reprintech.... sjezdovek se vyrojilo tak měsíc zpět naráz podezřele velké množství, tak to smrdělo nedobrotou... už jen černé automaty se nezačaly zatím podezřele rojit... 

Odesláno

Tyjo pán je grafik umělec...! Parááda. Taklenc to je jasný... jde o "kutilství" za dlouhej peníz. Tohle zjistit po zaplacení desítky i víc tak do pěti minut tahám nohu nebo nabíjím VZ58.... :frusty:  

Odesláno

No, vzhledem k tomu jak málo jich bylo, jsou zvláštní rozdíly fontů, i třeba XV.Zajimave a zároveň alarmující ze dnes aby měl člověk snad rovnou mikroskop

Odesláno

Už je to jako s veterány. Některých už je víc, než se jich původně vyrobilo.

A za obrovské peníze se prodávají stroje, které mají s veterány jen stejný vzhled, jinak je vše nové, nalakované moderními barvami,... Přesto to lidi nadšeně kupujou.

Odesláno

Výdyť už to zde někde zaznělo...

V Číně se nyní vyrábí minimálně tyto kopie:

- Prim Sport 1 (různě barevné cifry a lunety)

- Prim Myslivecké

- Prim Diplomat (nerez poudro a různé barvy cifru)

- Prim XV. sjezd

a nyní se čeka na Orlíky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...