Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je zajímavé - někdo je koupil - asi prodejce sám sobě nazpátek na jiném účtu a teď je zkouší prodat jinak - jinde  :eek:  :clap:  :clap:  :clap: dráž  :lol2:

Odesláno

Tak už i na antiku se jede čína - https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-diplomat-14022.html za cenu originálu... Smutné!

To není Čína a asi to nebude ani Polsko. Viděl bych to na nějakého českého kutila, páč všechno je originál Elton. Jen původní ciferník někdo natřel na černo a znova natisknul.  Takže za mě je to ok, páč je to tam i napsáno. Toto nemůže nikomu vadit

Odesláno

Kluci, na Aukru je Polsko, co jsem si vzal pro sebe a mám teď jiné výdaje, tak jdou do sveta a na antiku je origos,kterej měl naprd ciferník, tak jsem ho nechal pretisknout tady v CZ. Nevidim nikde problém.

Odesláno

Kluci, na Aukru je Polsko, co jsem si vzal pro sebe a mám teď jiné výdaje, tak jdou do sveta a na antiku je origos,kterej měl naprd ciferník, tak jsem ho nechal pretisknout tady v CZ. Nevidim nikde problém.

To nemusíš ani psát, je to všem jasné odkud vítr fouká:) Jen tak mimochodem, sběratelé tě za tento počin asi moc v lásce mít nebudou:) V budoucnu se v tom ani prase nevyzná, takže spousta lidí od toho dá ruce pryč. Já zvažuji, že to málo co mám, tak pustím do světa, dokud to má aspoň nějakou hodnotu.

Odesláno

Já už to udělal a jsem za to rád - jen pár kousků zůstalo doma :-D

Odesláno

Tak jasně, tady jsme mala komunita. Naštěstí se člověk nikdy nezavděčí všem. A to ani nechci. Tohle je prodej mých kusů co mám již delší dobu, ale potřebuju přesunout cashflow trochu jinam. V diplomatech se vyzna, nové jsou prostě jiné. A vždyť byly jen zlate/bile a chrom/bílé. Vše ostatní je vždy něco mimo standard výrobu. Sběratel pozná, nebo se zeptá. Naopak bych si troufl tvrdit, že postupně, co se to bude objevovat, bude origoš vzácnější, protože bude stále jedinečný. Igeny ve záhadném pouzdru tu místní zkousli a tohle je uplně stejný případ.

Odesláno (upraveno)

Tak už známe tu nejdůležitější část příběhu, naštěstí jsou definice na Aukru a Antiku lehce jiné a tím je vše v pořádku :-)

Upraveno uživatelem Nowis
Odesláno

A pohádky je konec dětí - vyčurat - pomodlit a tikat... :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...