Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nasel jsem jeste jeden model tedy asi se delal bez cisla a mozna jen nejaka darovaci serie nicmene doplnoval by radu.

I kdyz uz nevim jestli tito hosi byli zarazeni pod MO a nebo asi spis MV.

post-13561-058385900 1293903116.jpg

Odesláno

Nasel jsem jeste jeden model tedy asi se delal bez cisla a mozna jen nejaka darovaci serie nicmene doplnoval by radu.

I kdyz uz nevim jestli tito hosi byli zarazeni pod MO a nebo asi spis MV.

Mám je v této verzi, na dýnku bylo vždy věnování.

Jako "armádní hodinky prim" je neberu, v armádě "nesloužily", nejsou označené a evidované.

Určitě se ale jedná o velmi zajímavé primky vyrobené v malém počtu kusů. Dostávali je vojáci pohraniční stráže za odměnu, ale jak už na fóru někdo psal v minulosti, dostali se k nim i vojáci z kanceláře.

Kibi je určitě nafotí mnohem lépe, tak jak si tyto hodinky zaslouží :D.

post-9970-072302500 1293904528.jpg

Odesláno (upraveno)

No jo ty je mas zase v jinem provedeni asi z pozdejsi doby pac jsou uz "nesvitici". Vi se kolik se jich vyrobilo? Je pravda ze do "vyzbroje" asi zarazeny nikdy nebyly a byla to asi jen darovaci serie.

Omlouvam se tedy za zaneradeni tohoto krasneho vlakna asi by chtelo je preradit do PSII.

Upraveno uživatelem diver60
Odesláno

No jo ty je mas zase v jinem provedeni asi z pozdejsi doby pac jsou uz "nesvitici". Vi se kolik se jich vyrobilo? Je pravda ze do "vyzbroje" asi zarazeny nikdy nebyly a byla to asi jen darovaci serie.

Kolik se jich vyrobilo fakt nevím a pochybuji že to někdo zjistí. Viděl jsem už alespoň 6 typů číselníku s psí hlavou.

Odesláno

Krásné fotky a krásná sbírka. :smile_anim:

Chci se zeptat (nejspíš hloupě), když jsou tady tak pěkně uspořádané vojenské verze Primek, co je zač tohle:

Posted Image

Objevuje se to docela často na aukru, ale nevypadá to na žádnou z verzí, které jsou na fotkách v tomto topicu. Btw. většinou u toho píšou, že to je ciferník do Sport 2, ale to by poněkud "zabilo" datumovku...

Odesláno (upraveno)

myslím že je to číselník do autohodín, vojenská verzia.

Upraveno uživatelem tlapka
Odesláno

Fotka je pěkná, zdá se mi toho tam ale už moc a trochu zaniká hlavní motiv díky velké hloubce ostrosti. Jenom si malinko rejpnu, není tohle veřejná propagace cigaret? :angel:

Odesláno (upraveno)

quote name='vanuska' timestamp='1294527712' post='527046']

Krasna fotka, obdivuji nejen technicke zpracovani, ale i napad a kompozici.

Jak krásná fotka? Kompozice na h...o, technické zpracování mizerné, nápad nulový, nasvícení na píču, zkrátka, jako všechny fotky, co kibi dělá.........:cheers:

kibi, kdy si pro nějaký hoďky přijedeš? mám jich tu tři p....e.

proč mi to píču bere, ale h...o a p...l ne? :clap:

Upraveno uživatelem mischa
Odesláno

kibi: máš krásné fotky, ale holt někdy mi to nesedne, s těma cigárama to byl fórek. Vůbec neříkám, že mám pravdu jenom mám trochu jinou představu, něco takového, ale ne tak umělé (doufám že ta úprava neurazí)

Posted Image

Odesláno

Nechápu proč Kibiho soudíte když sem sami žádné foto nedáváte.Když si myslím že je něco špatně sám by jsem měl ukázat jak se to má dělat tak se ukažte!!!!!!!!

Odesláno (upraveno)

Nechápu proč Kibiho soudíte když sem sami žádné foto nedáváte.Když si myslím že je něco špatně sám by jsem měl ukázat jak se to má dělat tak se ukažte!!!!!!!!

My(já a možná se někdo přidá) jsme odborná porota a tak samozřejmě vydáváme své soudy. Kdybych uměl fotit alespoň zpoloviny tak dobře jako Kibi, tak bych sem strkal svoje fotky pod tlakem. Ale jelikož jsem fotograf na vyližmikapsu a navíc jsem hlavně línej si s tím hrát, tak mi nezbývá nic jiného než kritizovat a tím se vlastně té fotky taky účastnit. Už to alespoň trochu chápeš? :whistle:

Edit: A ta fotka se nám - odborné porotě móóóc líbí a propagaci cigaret taktéž schvalujeme a nevhodný výběr značky tolerujeme. :rolleyes:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

A já zas nechápu, proč se musím napřed votravovat s focenim nebo co, abych mě nákej nováček nechal si těm kibiho amatérským cvakcvakům poprávu zanadávat.

Hele kibi, alspoň z těch orlíků odstraň zvratky v ozubení lunety, než sem prdneš zvětšeninu --- bléééé. Na druhou stranu oceńuju dynamickou kompozici oblých křivek vrcholící gumákem vpravo - ale to je stejně náhodou, co, vyšlo to. :cheers:

Odesláno

Ty fotky jsou moc dobrý :notworthy:

Zvratků v ozubení lunety jsem si původně ani nevšiml, ale vidět to je :angel:

Pokud sem se já pokoušel fotit hodinky, vždycky to skončilo na šíleném množství prachu, které jsem okem nijak neřešil, ale potom co jsem to cvakl makrem a otevřel na PC :suicide_anim: takže minálně obdivuju tu "prachočistotu". Posledně jsem fotil jedny primky do tématu co máte za Prim na ruce a po vyfocení jsem si hlavně začal dělat starosti s tím poškrábaným sklem - do té doby jsem to nějak neviděl - neřešil ... holt makro je svině.

Návštěvník Kamil
Odesláno

zase desne prachu, to si nevyberes... :)

Dej pokoj, kdo se s tím má retušovat.;) Tak ještě nějakou zaprášenou...

post-147-071109200 1294681350.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...