Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rafa este si to zvaz nez zacnes lamentovat, mne su napr. 44mm steiny aviation uplne v pohode a to su teda dost masivne, zapastie mam cca 18-19 cm a dokonca aj brachove nav-b 47 mm su mi dobre, jedine ze by ti vyslovene nesadli z nejakeho dovodu, ale podla mna to moze byt aj subjektivny pocit velkosti pokial si bol zvyknuty na mensie diametre. takze este raz si to premysli, poriadne rozdychaj a ak stale zle, tak az potom nariekaj :rolleyes:

Thanks !!

Odesláno

Jo no.Co dodat.Nejlepší kus dle mého vědomí,svědomí.Paráda.Přitlačit bych,to teda jo a rád.Hodně jsem na ně myslel,než se manželka zeptala na cenu :angry: To se pak těžko vysvětluje člověku od něhož jsi dostával k příležitosti "stroje" typu "Q & Q" nebo "BRILIANTY" ... Jo ach,proč je ten hodinářský svět tak složitej.

No já jen, jestli by nebylo líp než dát dvacku za Steinhart přišetřit a raději dát třicet za Damasko, a nebo koupit za dvacku ty bez chronografu. Stejně bys za chvíli koukal po něčem lepším. :smile_anim:
Odesláno

No já jen, jestli by nebylo líp než dát dvacku za Steinhart přišetřit a raději dát třicet za Damasko, a nebo koupit za dvacku ty bez chronografu.

To by bylo rozhodně lepší :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...