HonzaX Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Pro Chronomaga , bylo by možno když se diskuse o hodinkách zvrhne v ideologické kecání zakázat přístup na pár dní takovým kecalům? Na některých webech to lze. Kdo se tím má prokousávat. Viz Hamilton.
Návštěvník Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 to si snad robis srandu? staci zopar moderatorov (alebo jeden co to robi poriadne) a veci mimo topic presunut mimo. to je vsetko co treba robit.
odklizec Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Sebelepsi moderator nic nezmuze, kdyz nema kvalitni nastroje na administraci. A to tohle forum bohuzel neumoznuje. A nevim jesti je tu krome me nekdo dalsi moderator? Jeslti ne, bylo by dobre nejake nove moderatory ustanovit, nejlepe asi z lidi s prvni 20 co do poctu prispevku?
HonzaX Odesláno 31. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2006 To jurgen Ty jsi zrovna jeden z těch které jsem měl na mysli. Jestli jsi četl diskusi na Hamiltonu,tak by Ti mělo být jasné proč jsem to psal. A někde skutečně moderátoři řádí když se chováš v rozporu s pravidly. To redd cenzura to není,jen by to donutilo pár lidí aby se drželi pravidel fora. Nebo jim to moderátor může mazat,když to bude stíhat.
odklizec Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Ja bohuzel nestiham a po pravde ani nemam chut cist vsechna fora, takze mi casto neco unikne
Návštěvník Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 To jurgen Ty jsi zrovna jeden z těch které jsem měl na mysli. Jestli jsi četl diskusi na Hamiltonu,tak by Ti mělo být jasné proč jsem to psal. sorry kamos, ale ty si asi priletel z marsu? mas vtej teme 12 prispevkov mimo temu a ty budes rozhodovat kdo moze a este ktomu aj co pisat a kdo dostane ban? ja sice pochadzam z krestanskej rodiny a snazim sa dodrziavat zasady slusneho spravania, ale ked niekdo zomna robi kokota, tak mi snad pan boh odpusti ked sa trocha rozculim.
maxs Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 .......Kdo se tím má prokousávat....... No ten kto chce.Neverim,ze ta nejaka tajomna sila pritahovala do toho vlakna a nutila ta neustale prispievat.Vacsina tvojich prispevkov zacinala mojim nickom,tak som sa ozval.Este stale v dobrom,aj ked teraz ti uz prestavam rozumiet.Toto "zalovanie" je trochu v style :sudruzka ucitelka,oni behaju po trave Ten zakaz pristupu je hlupost.To vlakno je na styri strany a je v tom cca.15 clenov.To by si nam vsetkym(vcetne teba) zakazal pristup? Zober to jednoducho trochu s nadhladom.
HonzaX Odesláno 1. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Tak znovu a naposledy " začal jsem psát až 10 dní potom co tam maks začal blbnout s imperialismem USA. O ničem jsem s Vámi nepolemizoval, jen jsem Vás vyzýval " pište k věci a držte hubu o věcech které do vlákna nepatří." . " Když to nechápete tak je mi Vás líto. Nikde jsem nepsal,že něco budu zakazovat já. Teď máte vlákno s imperialismem a tam se můžete vykecávat dle libosti. Nic víc jsem po Vás nechtěl.
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3412 Chronomag dal práva k moderaci už i Kamilovi. Nezávidím mu to, vystaví se kritice za "cenzuru". Osobně je mi nepříjemná a proti srsti klesající "kulturní úroveň" . Chodím sem (až moc často) od podzimu 2005. Bývaly časy, že jsem na 99% mohl počítat s tím, že si přečtu věcné příspěvky gentlemanů, sem tam okořeněné jemným humorem. A bývalo dobrým zvykem ctít názor (na hodinky) toho druhého. Bavit se o politice ve vláknech o hodinkách ... to nemáte tolik soudnosti, abyste na sebe štěkali jinde ? (v rubrice off topic?)
Tomasek Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Souhlasím s Honzou i Dukem, ač jsem chodím o rok méně. Začali se tu množit týpci, a to z různých zemí, kteří si myslej, že když maj na ruce hodinky, tak sežrali Šalamounovo hovno a ke všemu musí zaujmout stanovisko.
Tazatel Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Jsem proti zákazu vstupu. Pokud mi někdo vysloveně vadí, tak mu to dám najevo a pak ho budu ignorovat, tím se vyhnu tomu, abych v zápalu emocí klesnul na jeho úroveň jednání. Pokud je někdo vyslověně sprostý, pak je to na moderátorovi. Maximálně můžem moderátora na někoho upozornit. Jinak bych vše ponechal jak je tomu nyní.
31682 Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 " pište k věci a držte hubu o věcech které do vlákna nepatří." honza: ale ono to člověku nedá, občas nezareagovat mimo. Vzpomeň na první a dnes již památnou hašteřivou diskuzi o německých hodinkách Takřka všichni zúčastnění jsme uklouzli mimo, ale vykecali jsme se a svět běží dál. Opravdové nebezpečí vznikne až když se do toho někdo ponoří moc osobně nebo dojde na urážky. To je špatné. V Hamiltonech jsem se musel ozvat, nedokázal jsem pochopit, že tam lidi popírají očividný fakt, že USA jsou imperialistická mocnost. Pochopitelně že jsou a nejenom ony! Rusko a Čína také. Jak by si jinak vespolek udrželi svá velmocenské postavení, hlasováním v OSN? No vida a jsem už zase mimo mísu Kdysi jsem tu po předchozím upozornění po sobě smazal příspěvky, které byly od tématu. Byli lidi, kterým se to nezdálo a považovali to za autocenzuru. Stejně si za tím stojím. Proč po domluvě nesmazat příspěvky, které jsou mimo, ale v danou chvíli se pisateli zdály aktuální?
HonzaX Odesláno 2. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 To 32000 myslíš si,že po internetu přesvědčíš někoho,že nemá pravdu v diskusi o politice. Jedině snad když budete hovořit o technickém problému, a tomu bych taky moc nevěřil. Tady si můžeš sklouzávat jak chceš. Zde by to nemělo vadit. Ještě jiná věc,zdá se mi,že levicově smýšlející členové občas zavrhují německé či made USA hodinky. Pravičáci snad tak zatvrzelí nejsou. Ruské hodinky tu nechtěl zatím snad jeden co si pamatuji. Čím to je? To tazatel nejde o sprostoty,to tu snad nebylo . Každý si může dát téma a tam blafat k tématu co chce. Co je na tom k nepochopení?
maxs Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 Neuveritelne.Ak niekto zalozi vlakno na obmedzenie slobody prejavu,plnu cenzury,zakazov a postihov ak nahodou niekto do nespravne vlakna umiestni svoj sice osobny,ale "politicky" nekorektny nazor.Zahlti ho prispevkami,ktore mi pripominaju obdobie normalizacie z otcovho rozpravania a na zaver sa tvari ako praviciak.Tak to by ma nenapadlo. BTW sklamem ta ale lavicu som nikdy nevolil a ani nebudem. Neuveritelne. To Tomasek> mozno sa mylim,ale myslim,ze ta stvu tri opicky.Ak je to jediny dovod tvojich prispevkov proti "typkom z inych krajin",tak som to nemyslel ako utok na teba,aj ked to tak asi vyznelo.Ak je v tom aj nieco ine,tak si len druhy clovek na fore,ktory nedokaze respektovat co to znamena "osobny nazor". To je vsetko.
maxs Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 To Duke650> s tebou suhlasim.Ale v kazdom vlakne najdes nieco,co sa da zneuzit na provokaciu.Snazil som sa tie politicke reci zastavit hned po prvom utoku.Moj nazor je,ze keby tam nevlet Zoro pomstitel a neozivil devet dni mrtvu temu posielanim do Bohnic,tak je to len normalne vlakno o hodinkach Hamilton s jednym clenom,ktory ma na ne trochu svojsky nazor.
Pachollini Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 nedokázal jsem pochopit, že tam lidi popírají očividný fakt, že USA jsou imperialistická mocnost. No, někdo by možná řekl, že to není fakt, ale hodnocení, trochu ideologické ;-)
VS Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 nedokázal jsem pochopit, že tam lidi popírají očividný fakt, že USA jsou imperialistická mocnost. No, někdo by možná řekl, že to není fakt, ale hodnocení, trochu ideologické ;-) Kefalín, vietě, že v Amerike su imperialisti? A já pořád, kde už jsem to slyšel
31682 Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 To 32000 myslíš si,že po internetu přesvědčíš někoho,že nemá pravdu v diskusi o politice. Souhlas, nepřesvědčíš. Nepřesvědčíš ho vlastně ani v reálném životě, tedy pokud se bavíme pouze o politice. ..zdá se mi,že levicově smýšlející členové občas zavrhují německé či made USA hodinky. Pravičáci snad tak zatvrzelí nejsou. To jsem nezaregistroval, ale připouštím, že jsem něco přehlédl. Postřehl jsem výhrady k typům, které navazují na druhoválečnou tradici. Ruské hodinky tu nechtěl zatím snad jeden co si pamatuji. Čím to je? Ruské hodinky jsou tak trochu zvláštnost. V ceně do 13 000 Kč frčí jako masovka, ale nepamatuji, že by tu někdo investoval do vyšších kategorií. Lidi na ně sice už nehledí z politického hlediska, ale stále jsou znát obavy z nekvality jejich provedení.
31682 Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 nedokázal jsem pochopit' date=' že tam lidi popírají očividný fakt, že USA jsou imperialistická mocnost. Pochopitelně že jsou a nejenom ony! Rusko a Čína také. Jak by si jinak vespolek udrželi své velmocenské postavení, hlasováním v OSN?[/quote']
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se