vraby Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 (upraveno) Seiko SNN213P1 Kalibr: quartz 7T94 Sklo: hardlex Vodotěsnost: 10 BAR Velikost: průměr bez korunky 43 mm (s korunkou 47 mm ), tloušťka: 12 mm Řemen: nylon (22mm) Šroubovací dýnko, datumovka na "6", ručky a indexy Lumibrite Krásné,velké Seiko,retro styl.Quartz jsem doma neměl,ale u těchto mi nevadí.Čekám na "Racing design" řemen a potom bude další foto.(fotím jen automatem tak profíci snad prominou) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2010 uživatelem vraby
Juraj11 Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Vypadají perfektně-mám něco podobného a velice rád je nosím.
Saturnax Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Seiko SNN213P1 Kalibr: quartz 7T94 Sklo: hardlex Vodotěsnost: 10 BAR Velikost: průměr bez korunky 43 mm (s korunkou 47 mm ), tloušťka: 12 mm Řemen: nylon (22mm) Šroubovací dýnko, datumovka na "6", ručky a indexy Lumibrite Krásné,velké Seiko,retro styl.Quartz jsem doma neměl,ale u těchto mi nevadí.Čekám na "Racing design" řemen a potom bude další foto.(fotím jen automatem tak profíci snad prominou) Gratulacia... fotka s hodinkami na ruke by sa nenasla?
vraby Odesláno 28. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Gratulacia... fotka s hodinkami na ruke by sa nenasla? TADY
Carllos Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Také se mě líbí,nasadil bych je na černý kožený řemen s oranžovým prošitím.
JanC Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 gratuluji k těmto hodinkám, jak moc mě mrzí, že jsem je prošvihl v prodejním vlákně...od té doby si brousím zuby na nějaký chronograf od Seika, neboť jsou opravdu parádní. Velká poklona za fotky, velice hezké.
tc95 Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 masiny pekny, fota tez...........k popisu - 43 mm nepovazuji za velke.....................
lub Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 gratuluju,koukal jsem na ně taky, jsou to zajímavý hodinky. dělají se i v zeleném a modrém provedení, podobně jako seiko military, ale tyhle černé jsou nejhezčí. mám jen automaty nebo digi, ale tohle bych taky rád vyzkoušel.
kexx Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Hezké - a moc pěkně nafocené. Už se těším na fotky s racing řemenem.
cody Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Hele dyt mas fotky paradni. Nac ta skromnost. Jinak jsem rad, zes uz nasel. Ikdyz ta Bulova...
vraby Odesláno 29. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Ikdyz ta Bulova... Bulova? třeba ještě bude,tady jsem normálně zblbnul. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem vraby
vraby Odesláno 31. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 (upraveno) Silvestrovská nadílka na novém řemenu jak jsem slíbil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2010 uživatelem vraby
vraby Odesláno 31. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Chtěl bych Vám všem popřát veselého Silvestra a štastný Nový rok a napřezrok ať se tu znovu sejdeme. vraby
Kostra Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 S tím novým řemenem fakt prokoukly. Ať dělají dlouho radost
Carllos Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Řemen pěkný,osobně bych volil oranžové prošití,ale proti gustu...
jartop Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 No jo... S tím řemenem je to jiné kafe. Pokukuji po nich už dlouho. Takže díky za poznatky a inspiraci!
synek Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Tak s tímto řemenem jsou super. Gratuluji.
Georgeisin Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Povedený hodinky...skvěle nafocený. Ať slouží.
ricous Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Parádní hodinky, hezký fotky. V tom prodejním vlákně mi utekly o 5 minut, celkem jsem byl na sebe naštvanej, ale... Ale už by měly být někde na cestě jiné, pro mě. Fakt se na ně těším, v novém roce začínám se Seikama (Sumo a tyhle).
lub Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 tak jsi mě těma fotkama navočkoval, že do nich asi půjdu .ještě mrknu po jiných modifikacích s tímhle kalibrem (nebom modulem..?), ale tyhle retro jsou asi stejně nejhezčí.chronografy ještě nemám...a to jsem si říkal, že když ručičkový, tak na péro a že stopky mám stejně na digitálkách. ach jo. jenom nevím na co je přezuju, kůži nějak nemůžu. snad tedy nějakej lepší textilní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se