Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, jsem tady na fóru nový stejně tak jak začínám teprve s tímto koníčkem. Chtěl bych si pro začátek pořídit nějaké Primky Sport 2. Nemusí to být nic extra vyjímečného pro začátek stačí bežné, jen aby měli na ciferníku nápis ČSSR nebo Czechoslovakia. Proto se ptám Vás zkušených kolik se pohybuje cena takových hodinek v běžně nošeném "ošoupaném" stavu ? A kde je vůbec možnost je zakoupit. Jediné kde se dají najít je Aukro.

Odesláno (upraveno)

Zdravím, jsem tady na fóru nový stejně tak jak začínám teprve s tímto koníčkem. Chtěl bych si pro začátek pořídit nějaké Primky Sport 2. Nemusí to být nic extra vyjímečného pro začátek stačí bežné, jen aby měli na ciferníku nápis ČSSR nebo Czechoslovakia. Proto se ptám Vás zkušených kolik se pohybuje cena takových hodinek v běžně nošeném "ošoupaném" stavu ? A kde je vůbec možnost je zakoupit. Jediné kde se dají najít je Aukro.

Dej si do vyhledavače "Prim sport prodám" a vyskočí ti ještě pár odkazů, ale ceny jsou srovnatelné s aukrem. Nebo zkus objíždět "burzy sběratelů kuriozit" nebo bleší trhy nebo obcházet takové ty bazary se starými krámy a vetešnictví. Nejjednodušší je ale aukro.

Edit: A samozřejmě vítej mezi chronopostiženými. :rolleyes:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Dej si do vyhledavače "Prim sport prodám" a vyskočí ti ještě pár odkazů, ale ceny jsou srovnatelné s aukrem. Nebo zkus objíždět "burzy sběratelů kuriozit" nebo bleší trhy nebo obcházet takové ty bazary se starými krámy a vetešnictví. Nejjednodušší je ale aukro.

Taky si myslím, že stojí za to zkusit různý burzy a bleší trhy, ale situace je teď už taková, že i na těchto akcích ceny kopírují Aukro, ale někdy se přeci jenom zadaří sehnat něco za velice solidní cenu.

Odesláno

...ještě bych upřesnil zadat dotaz do vyhledavače "Prim sport prodám" do google,v seznamu výsledky nic moc

Odesláno (upraveno)

Mé nejlevněji koupené sporty jsem koupil na aukru tuším za 45 Kč + 50 Kč poštovné (jsou dost onošené, ale funkční). Jinak jsem tam koupil trochu lepší nošené za 155 Kč, byla nutná oprava ( ulomená hřídelka setrvačky). Výměna hotova za cca 5 minut a pak 3 dny, než jsem je pšteloval, aby chodily troch přesně -15 vteřin za 24 hod.

Takže pokud nesháníš něco extra zachovalého, tak ten nejběžnější model seženeš funkční tak do 250 Kč, ale chce to sledovat Aukce a nekoupit hned ty první co uvidíš. :guitar:

Upraveno uživatelem kutilprim
Odesláno

Neříkám, že jsem si na ně nedělal zálusk, ale tolik bych za ně opravdu nedal.

Jo jo, zeneko2 to kosí pole sakra velkým kombajnem. A když se do něčeho rozhodne jít, je to fakt krvavý.......Ale má styl, nekupuje žádný šrot, jen opravdu pěkné kousky. Třeba je to také nějaký kolega chronomagor a zůstane to tak v rodině :D :D

Odesláno (upraveno)

Jo jo, zeneko2 to kosí pole sakra velkým kombajnem. A když se do něčeho rozhodne jít, je to fakt krvavý.......Ale má styl, nekupuje žádný šrot, jen opravdu pěkné kousky. Třeba je to také nějaký kolega chronomagor a zůstane to tak v rodině :D :D

Docela by mě zajímalo, kolik si tam přihodil jako maximálku. Přehodil ho vůbec někdo v aukci na kterou přihazoval ???

Upraveno uživatelem kutilprim
Odesláno (upraveno)

Taky jsem si na ně brousil zuby, ale ne za tolik. A ještě horší soupeř než Zeneko je Strašpol. Ten přehodit nejde - tak maximálně mu člověk zvedne cenu, ale nepřehodí.

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Taky jsem si na ně brousil zuby, ale ne za tolik. A ještě horší soupeř než Zeneko je Strašpol. Ten přehodit nejde - tak maximálně mu člověk zvedne cenu, ale nepřehodí.

Edit: chybka

Nic není Honzo tak hrozné jak vypadá a nikdo není neporazitelný - co si pamatuji, tak například straspol v září prohrál obě aukce na traktory s růžovým mezikružím.

Odesláno

I ja jsem se snazil, zustal jsem druhy v poradi, skripajic zuby jsem tam dal castku, ktera by me pak mozna mrzela......

Odesláno

Nic není Honzo tak hrozné jak vypadá a nikdo není neporazitelný - co si pamatuji, tak například straspol v září prohrál obě aukce na traktory s růžovým mezikružím.

No tak to nevím, kdo ho přehodil? Ale musel je hodně chtít. Já s ním každopádně vždy prohrál a to jsem kolikrát i nadsazoval nad svůj pomyslný strop. Asi nejsem dost srdcař.

Odesláno

I ja jsem se snazil, zustal jsem druhy v poradi, skripajic zuby jsem tam dal castku, ktera by me pak mozna mrzela......

Viděl jsem. Já tam taky hodil dost vysoko, ale vypláchlo mi to - že moje nabídka nestačí. Ale tyhle zase tak moc nepotřebuji, jen mám jedny v horším stavu, tak jsem si chtěl polepšit.

Odesláno

Viděl jsem. Já tam taky hodil dost vysoko, ale vypláchlo mi to - že moje nabídka nestačí. Ale tyhle zase tak moc nepotřebuji, jen mám jedny v horším stavu, tak jsem si chtěl polepšit.

Ja zase moc chtel to pouzdro......

Odesláno

Ja zase moc chtel to pouzdro......

Pouzdro sice jedno mám, ale pamatuje 25 let na šachtě, tak si můžete představit, jak vypadá
Odesláno

Pouzdro sice jedno mám, ale pamatuje 25 let na šachtě, tak si můžete představit, jak vypadá

Ja vim, nekde jsi to tady psal, pamatuji si to. Jak pokracujes s ciferniky, neco noveho?

Odesláno

Prim Sport 2 s ciferníkem Humberto, hezký stav, neprasklé sklíčko, na Aurku by měly být k sehnání do 1000. Podle mně jdou i do 500, pokud budou od prodejce, který si nepřihazuje na vlastní aukce a nedělá superupravené fotky.

Rozhodně bych doporučil vzít nějaké, které mají neprasklé sklíčko. Nějaký ten škrábanec jde vyleštit, ale prasklé se musí měnit, s tím je zbytečná práce navíc.

Odesláno

No tak to nevím, kdo ho přehodil? Ale musel je hodně chtít. Já s ním každopádně vždy prohrál a to jsem kolikrát i nadsazoval nad svůj pomyslný strop. Asi nejsem dost srdcař.

Mě se podařilo Zeneko2 jednou přehodit. :smile_anim: Jednalo se o Prim TV který jsem chtěl pro tátu.

Odesláno

Myslím, že ta cena za ty červený dvojky je celkem normální, objevují se velmi, velmi málo a v tohle stavu prakticky vůbec ne. Kdybych neměl dvoje v lepším, stavu, tak bych do nich taky šel..../Sem si musel přeleštit ego..../:wine:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...