Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím o radu zkušenější v této značce...jeden můj kolega nosí na ruce TAG Heuer Carrera (níže přiložen ilustrační obrázek - vypadají naprosto stejně),

když jsem je měl v ruce, zjistil jsem že to jsou bateriovky...dělal se někdy tento model v provedení quartz? Mám dojem, že ho někdo okrad, nebo nám

sprostě kecá...prý je koupil v normální kamenné prodejně za 16.000,- Prý byly ve slevě jako výběhový model - což teda jako úplně nevim / nebo spíš tuším!!!

Hodinky vypadají velmi dobře a na první pohled to na fake nevypadá - jen ten quartz a cena se mi moc nezdají...

díky moc za odpovědi

Posted Image

Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 10:09, 'nickolas' napsal:

Prosím o radu zkušenější v této značce...jeden můj kolega nosí na ruce TAG Heuer Carrera (níže přiložen ilustrační obrázek - vypadají naprosto stejně),

když jsem je měl v ruce, zjistil jsem že to jsou bateriovky...dělal se někdy tento model v provedení quartz? Mám dojem, že ho někdo okrad, nebo nám

sprostě kecá...prý je koupil v normální kamenné prodejně za 16.000,- Prý byly ve slevě jako výběhový model - což teda jako úplně nevim / nebo spíš tuším!!!

Hodinky vypadají velmi dobře a na první pohled to na fake nevypadá - jen ten quartz a cena se mi moc nezdají...

díky moc za odpovědi

Posted Image

... za tyhle peníze???? By je snad nikdo nikomu v prodejně neprodal!!! :sad01_anim: To by se musel asi zbláznit.

Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 11:12, 'M3maniac' napsal:

Nesmysl, tydle z obrázku mám a dělají se jen v automatu. Zas nějakej parch..., kterej ti chce vnutit fake.

...no vnutit mi je naštěstí nechce, to by asi dospělo k úrazu na pracovišti :o) Že jsou to fejky jsem přesvědčený už dlouho,

tento model jsem nikdy nikde v quartzu neviděl, jen jsem se chtěl ujistit, co kdyby náhodou...

ORIS se třeba pyšní tím, že nikdy quartzy nedělal a není to tak úplně pravda - v době kdy patřil do SWATCH group,

byl nucen dělat co nejlevnější hodinky, takže i quartz...potom jej naštěstí odkoupili manažeři zpět a už zase dělá jenom mechaniku...

...napadlo mě jestli třeba TAG neměl taky nějakou slabší chvilku, před pár lety a nevypustil Carrery s quartzem...u toho ORISU to bylo

cca slabší desetiletí, ale to bylo v sedmdesátých letech...

Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 13:14, 'TomAnt' napsal:

... hlavne ak to ma na ciferniku aj ten napis Automatic...

...tak to samozřejmě nemá, ale jinak vtipný :lol2:

• po měsících...
Odesláno

sorry chlape je to bez diskusi padelek a dost trapny,,quarzky s napisem automat jsou ciry nesmysl popirajici funkci automatu:wallbash:

Odesláno
  V 7. 9. 2011 v 19:22, 'wanaka' napsal:

sorry chlape je to bez diskusi padelek a dost trapny,,quarzky s napisem automat jsou ciry nesmysl popirajici funkci automatu:wallbash:

...no tak o pár příspěvků výš máš napsáno, že ty fejky nápis automat samozřejmě nemají...a provedení je velmi přesvědčivé - o trapném padělku se tedy hovořit rozhodně nedá.

Na to že to jsou fejky mě přivedla spíš osobnost jejich nositele (hamoun, který by si takové hodinky nekoupil - byť by se jimi rád chlubil) a skutečnost, že v quartzovém provedení

jsem je nikde neviděl...takže můj příspěvek byl spíše dotaz zda se náhodou nemýlím a jakési upozornění, že se objevují fejky právěže dost dobré kvality - alespoň na 1., 2. i 3. pohled -

které by mohly leckoho zmást...člověk příliš natěšený na značkové hodinky, který zatím nepřilnul k mechanice, by je mohl koupit jako originály - a znovu říkám, že podle jejich vzhledu

a provedení, by se to mohlo stát velmi lehce!!!

...jinak díky za hodnotný postřeh ;-)

Odesláno (upraveno)
  V 9. 9. 2011 v 11:15, 'bandicoot' napsal:

Tak proč píšeš, že jsou naprosto stejný... Takže tady debatujem o ničem, když obrázek nesedí...

...psal jsem, že je to jen "ilustrační obrázek"

ANO nenapsal jsem tam, že jsou naprosto stejný jen bez nápisu automat, to jsem dopsal níže...na "funkci" to vliv nemělo

každopádně jde o skoro rok starou diskusi, takže mě překvapily dva nejčerstvější příspěvky -

-v prvním smajlík a ve druhém konstatování dávno konstatovaného...jinak bych na to už ani nereagoval, protože

tato debata "o ničem" je už jaksi fakticky mrtvá...

ale pokud se někoho moje reakce obzvláště dotýká, samozřejmě ji můžu smazat...

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno
  V 9. 9. 2011 v 11:16, 'bandicoot' napsal:

padělek je trapnej vždycky, pokud to tak necítíš, tak to máš blbý

...souhlasím s tím, že padělání je trapný...myslel jsem spíš, že jde o padělek sofistikovanějšího charakteru

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...