Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nepotřeboval jsem vidět bastl z aukra a jak vypadá datum u 96 vím. Chtěl jsem vidět jak to je řešené u 97, třeba jak je řešená korekce dne a data. Vidím na té 97 základně vybrání která u 96 nejsou, na pozici 12 a u natahovačky. Jelikož se k tomu běžně nejde dostat, tak jsem položil dotaz sem. Počítal jsem s tím, že si to někdo z vás co je mají vyfotil.

Zdá se, že né  ???!!!!

Odesláno

Nepotřeboval jsem vidět bastl z aukra a jak vypadá datum u 96 vím. Chtěl jsem vidět jak to je řešené u 97, třeba jak je řešená korekce dne a data. Vidím na té 97 základně vybrání která u 96 nejsou, na pozici 12 a u natahovačky. Jelikož se k tomu běžně nejde dostat, tak jsem položil dotaz sem. Počítal jsem s tím, že si to někdo z vás co je mají vyfotil.

Zdá se, že né  ???!!!!

Vložením odkazu na prodej na Aukru a vložením fotky z této aukce jsem pouze reagoval na příspěvek Jamese24.

Nic víc, nic míň...

Odesláno (upraveno)

Takovou fotku nemám a pochybuji, že někdo jiný ano a zveřejní ji.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno

A není to dlouho. Na ní taky nebylo úplně všechno, ale lepší než nic.

Odesláno (upraveno)

To určitě ne. Každopádně tato 97 záležitost se dává stavebnicovým způsobem dohromady jen velice těžko.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno

majitelů hromádky dílů na kal. 97 je tu víc. A některým k cíli už moc nechybí

Díly jsou jedna věc a poskládat druhá . Četl jsem, že už dala dohromady nějaký kousky ...

Odesláno

Bohušu dík, ale jak píšeš, nic tam není vidět, jen zdvojené datové kolo, což jsem předpokládal. Zajímavější by byly ty páčky u natahování.

Spíš jsem reagoval na některé zbytečné příspěvky,a ta fotka je bohužel nic neříkající.Třeba se někdo najde /accutron ?/ a poskytne lepší fotky s kompletními díly.Jinak je to zbytečné plácnutí do vody.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...