Kalifx Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 (edited) Zajímavý! A jsou i celkem osobitý... Výborně zpracovaná, kulatá datumovka (číslo má kolem sebe dost prostoru). Rozměry pro mě akorát. Takže třeba tohle bych si fakt dovedl představit na svý ruce. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited January 3, 2011 by Kalifx
Baker Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Na prvni pohled jsem myslel, ze koukam na Citizen Aqualand.
Frantik Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Zajímavý! A jsou i celkem osobitý... Výborně zpracovaná, kulatá datumovka (číslo má kolem sebe dost prostoru). Rozměry pro mě akorát. Takže třeba tohle bych si fakt dovedl představit na svý ruce. Taky jsem to chtěl napsat, ale bál jsem se, že se my vysmějete Docela se mi líbí, je to originální. Měl bych ale problém, že po měsíci by mě všechny ty kudrlinky začaly hrozně dráždit.
Viktor Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Hodinky Clerc se mi jako jedny z mála "ulítlých" moderních značek dost líbí, tyhle jsou taky výborný, jen asi moc velký. Téměř 47 mm bude pro mě za hranicí nositelnosti, navíc budou hrozně přitahovat pozornost, v týhle velikosti je to už hodně styl "podívej, co mám".
sureshot Posted January 3, 2011 Author Report Posted January 3, 2011 a mame nejaku predstavu o cenach?
Milis Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Prowoth má ve výprodeji tydlencty příšery. Některý z nich, asi na šestej pohled, maj něco do sebe.http://stores.ebay.com/ProWorth/Clerc-Watches-/_i.html?_fsub=1944538011&_sid=2678551&_trksid=p4634.c0.m322
Kalifx Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Prowoth má ve výprodeji tydlencty příšery. Některý z nich, asi na šestej pohled, maj něco do sebe. http://stores.ebay.com/ProWorth/Clerc-Watches-/_i.html?_fsub=1944538011&_sid=2678551&_trksid=p4634.c0.m322 Tak bohužel právě ty u Prowortha mají malý nebo spíš žádný koule. A to je ten problém. Tenhle přístup (míněna spektakulárnost v tomhle vlákně vyobrazenejch modelů) akceptuju výhradně jako dotaženej do roviny ad absurdum. Prostě když už, tak už. Ber nebo neber.
Kalifx Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 (edited) Hodinky Clerc se mi jako jedny z mála "ulítlých" moderních značek dost líbí, tyhle jsou taky výborný, jen asi moc velký. Téměř 47 mm bude pro mě za hranicí nositelnosti, navíc budou hrozně přitahovat pozornost, v týhle velikosti je to už hodně styl "podívej, co mám". Tak ty rozměry jsou vůbec celkem záhada. U mnou postovanýho modelu jsou uvedeny tyhle: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Tak nevím, jestli je to bez/s korunkou nebo pouze cifr s lunetou/vnější rozměr pouzdra bez korunky... V druhém případě by pak s korunkou měly odhadem "hezkých" 52 mm... EDIT: Což je vlastně v pohodě, protože teď jsem změřil Herkulády a včetně korunky maj 50 mm... Edited January 3, 2011 by Kalifx
JDenver Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Kudrlinek bych se nebál. Určitě by jsme si na sebe dokázaly zvyknout.
Baker Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Tak ty rozměry jsou vůbec celkem záhada. U mnou postovanýho modelu jsou uvedeny tyhle: Tak nevím, jestli je to bez/s korunkou nebo pouze cifr s lunetou/vnější rozměr pouzdra bez korunky... V druhém případě by pak s korunkou měly odhadem "hezkých" 52 mm... EDIT: Což je vlastně v pohodě, protože teď jsem změřil Herkulády a včetně korunky maj 50 mm... Jestli ten druhy udeaj nebude spis "lug to lug".
Kalifx Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Jestli ten druhy udeaj nebude spis "lug to lug". Tak pak by to byla pohodička... v podstatě subtilní hodinky.
Recommended Posts