Domino Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Chtěl bych si koupit hodinky od Carl F. Bucherera a z modelů se mi asi nejvíc líbí tenhle s prima strojkem. O Buchererovi jsem na vašem foru moc informací nenašel, co si o značce vlastně myslíte ? Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem Domino
honza71 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Hodinky jsou to krásné, maj vlastní strojek, jen bych se bál té "gumové" lunety. P.S. Požádej někoho, ať Ti to hodí do správný škatulky. (třeba Poraďte s výběrem)
onney Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Jestli ti nevadí umístění ukazatelů (mně by to nevadilo)... Ale je fakt, že ta zmiňovaná "gumová luneta", či jak to nazvat asi bude chytat bordel a navíc nevím, jak bude odolná. Jinak se mi to ale líbí. Není to ale pro každého.
Domino Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Děkuji za upozornění, nevím jak se mi to stalo, že jsem příspěvek zařadil takhle špatně. Prosím moderátora o přeřazení do Poraďte s výběrem.
NIGHTinGALE Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Krásnej výběr, ale já bych asi volil model bez rezervy chodu, ta se mi tam moc nelíbí.
Návštěvník Tada Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Já jsem měl možnost prohlédnout si jiný model od Carl F. Bucherer a byl jsem dost zklamán, ale teda rozhodně to nebyl model s in-house strojkem.
Domino Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Měl by někdo připomínku k firmě ?
Frantik Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Měl by někdo připomínku k firmě ? Já bych měl. Na můj vkus je moc "exotická". Je to jen pocit. Za ty prachy bych šel do něčeho provařenějšího, asi si proste dovedu za ty prachy představit víc muziky. Ale to nijak nesnižuje Bucherera jako vysokou hodinařinu.
Viktor Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 A na stánku v Basileji byli protivný, místo předvedení novýho kalibru mi do ruky vrazili propagační dvoulist. Stejný hulváti jako Seiko a Eterna .
tombed Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 mě se líbí, ale live jsem je nikdy neviděl, takže ani k lunetě se nemůžu vyjádřit, každopádně MI u mě dobrý, index likvidity v Kanadě nebo US určitě větší než v českém rybníčku, potažmo na fóru ( v případě, že by tě přestali bavit, však víš, jsme vysoce promiskuitní skupina, naštěstí s dopady jen finančními )
Chorche Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Musím říct, že naživo jsem viděl jen pár modelů, ale přesto je Bucherer můj oblíbenec, šel bych do nich právě z toho důvodu, že to není tak provařená značka. Ale dostaneš inhouse v moc pěkným provedení. A taky se mi víc líbí ta verze bez rezervy nátahu.
xlaque Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Asi umriem, po dlhom čase sa tu rieši CfB...Prva otazka-vieš, koľko stoji ten model hore ? Ja len tak, aby si potom nebol neprijmne prekvapeny Čo si tyka značky, v Europe ti ich takmer nikto nespozna (dovolim si povedať, že asi ani 90 % Chronomagu by nevedelo wo co go), naopak v Azii maju obchod na každom rohu. Inak su to ale veľmi zaujimave hodinky, ktore ťa môžu tešiť štylom "Tak, toto nie je masovka ako IWC".
obchodnik-o3 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 A na stánku v Basileji byli protivný, místo předvedení novýho kalibru mi do ruky vrazili propagační dvoulist. Stejný hulváti jako Seiko a Eterna . Na VIENATIME boli uplne v pohodicke a katalog nam dali aj s taskou
Viktor Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Na VIENATIME boli uplne v pohodicke a katalog nam dali aj s taskou A ku.va, tak to bylo ve mně
NIGHTinGALE Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Prva otazka-vieš, koľko stoji ten model hore ? No jo, drahý je to docela dost. 17.500 dolarů v oceli a 39.500 dolarů ve zlatě. A ten kaučuk na lunetě je u obou verzí. A pak jsou ještě docela velký. Bez pár desetinek mají 44mm X 45mm, což je na obdélníkové hodinky docela dost.
NIGHTinGALE Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 A na stánku v Basileji byli protivný, místo předvedení novýho kalibru mi do ruky vrazili propagační dvoulist. Stejný hulváti jako Seiko a Eterna . Po Seiku jsem nic nechtěl, ale u Eterny jsem požádal o předvedení toho jejich diver modelu a byl jsem odkázán na vitrínku, pohled mi prý musí stačit. A že by zrovna Eterna si mohla dovolit odmítat zákazníky, to bych neřekl. Zas takový bestsellery v portfoliu nemá.
obchodnik-o3 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 NIGHTinGALE: nic si nevycitaj! ono to nebolo moc slavne zase u HUJEROV
Bert Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Rozhodně to chce mít koule na to je nosit. Asi bych se přiklonil k Nigovu názoru, že ten ukazatel rezervy chodu je už poněkud nadbytečný. Jestli to ustojíš, kup si je a zrecenzuj! :-)
farářskej Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Byl jsem u toho, když značku uváděli na českej trh (La Boutique Suisse na Pařížský) a samozřejmě jsem se s nima viděl v Basileji. Neuvěřitelně příjemný lidi, kteří pro tu značku dejchaj. Strojek je kapitola sama o sobě a je vážně nádhernej... Je teda sice fakt, že s tou rezervou nátahu se mi líbí daleko míň než jen s day-date komplikací, ale já rezervu nátahu všeobecně nemusím, takže je to nejspíš můj problém. Jestliže jsi schopnej za ty hodinky vypláznout patřičnou sumu (která JE dost vysoká i přesto, že je to in-house a žádná masovka), určitě neprohloupíš. Blahopřeju k výbornýmu vkusu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se