Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 1. 2011 v 6:43, 'Dantechno' napsal:

jankoxxx: Jaky mas ty Samuraie , o nejakych uz dlouho snim :D

este ich nemam. typek co s nim rokujem o vymene nejako cuka... ide o cierny model s modifikaciou ruciciek. ani foto mi este neposlal.

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...
Odesláno

Zdar

sháním samuraie,vím že se už nedělají v nerezu ale v titanu sbda snad ješte ano,nebo se mýlím. Porad te mi prosím hooodně moc bych je chtěl.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Na ebay.com se nedávno jedny prodaly o tisíc dolarů dráž, než jsem je prodal já. :D

Odesláno
  V 18. 9. 2012 v 17:13, Dantechno napsal:

Ani v titanu se davno nedelaji. A jsou mnohem drazsi - ceny za ne stouply extremne vysoko...

No tak to mám smůlu, měl jsem na ně 10K nachystaných tak ještě že mám ty suma alespon nějaká záplata na bolístku.Jinak moc děkuji za informace.:crying_anim:

Odesláno
  V 18. 9. 2012 v 18:31, Popelář napsal:

No tak to mám smůlu, měl jsem na ně 10K nachystaných tak ještě že mám ty suma alespon nějaká záplata na bolístku.Jinak moc děkuji za informace.:crying_anim:

Tak mas jedny v prodeji pokud se spokojis s ocelovou verzi. Pripadne hod inzerat , ze koupis a je to. Ony se casem treba nejake objevi

Odesláno
  V 18. 9. 2012 v 18:36, quest987 napsal:

Tak mas jedny v prodeji pokud se spokojis s ocelovou verzi. Pripadne hod inzerat , ze koupis a je to. Ony se casem treba nejake objevi

Asi to tak udělám dík.:clap:

Odesláno (upraveno)

Pánové, jak moc aktuální nabídka si myslíte, že je tohle: SBDA001J1

Cena by k dnešnímu dni byla při převodu ze singapurskýho dolaru cca 11 467 Kč.

Upraveno uživatelem mtt
Odesláno
  V 18. 9. 2012 v 20:40, mtt napsal:

Pánové, jak moc aktuální nabídka si myslíte, že je tohle: SBDA001J1

Cena by k dnešnímu dni byla při převodu ze singapurskýho dolaru cca 11 467 Kč.

Obavam se ze bude neaktualni, zadne "buy now" tam nevidim, ale pro jistotu jim napis. Ja tento typ kupoval zacatkem 2010 cca za 9t v cechach, pry posledni kusy.

Odesláno
  V 18. 9. 2012 v 20:47, blackhead napsal:

Obavam se ze bude neaktualni, zadne "buy now" tam nevidim, ale pro jistotu jim napis. Ja tento typ kupoval zacatkem 2010 cca za 9t v cechach, pry posledni kusy.

Hmm hmm, už to tak vypadá...ale záchvěv naděje tam byl smile.gif Každopádně pro klid duše to prověřím...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...