Přejít na obsah

ORIS naj cena

jamikadze

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

ty jsem chtel taky, ale neobchodni styl britskeho prodejce zastavil mou (a nejen mou) snahu je ziskat.

Myslim si ze za 19.000 je to dost slusna nabidka, resp. lepsi jsem nikde nenasel. To ze nam je neda za patnact bylo celkem jasny (potebuje taky z neceho platit najem, zamestnance...).
Odesláno

ty jsem chtel taky, ale neobchodni styl britskeho prodejce zastavil mou (a nejen mou) snahu je ziskat.

On je v podstatě AD, takže tam těžko můžeš čekat zázračnou cenu. Nabídka to je ale velmi slušná, kam se na to hrabou český ceníkovky. Levněji to seženeš jenom u překupníka, a to ještě možná. Plus bez výběru modelu samozřejmě.
Odesláno

To co ted napisu je mozna blbost, ale vem si, ze ty hodinky stoji 25.000 a on na nich ma asi 40%, tzn. ze jeho nakup je 15.000. Logicky je za patnact dat nemuze! Pokud nam je nabizi za 19.000 ma na jednech hodinkach 4.000. Proda dvoje a ma v kapse 8.000. Kolik hodinek dejme tomu po 16.000 (1.000 zisku) by musel prodat aby se mu to vyplatilo?

Ono i "pravidlo" ze cim vic kusu tim vetsi sleva ma sve jiste hranice

Odesláno

To co ted napisu je mozna blbost, ale vem si, ze ty hodinky stoji 25.000 a on na nich ma asi 40%, tzn. ze jeho nakup je 15.000. Logicky je za patnact dat nemuze! Pokud nam je nabizi za 19.000 ma na jednech hodinkach 4.000. Proda dvoje a ma v kapse 8.000. Kolik hodinek dejme tomu po 16.000 (1.000 zisku) by musel prodat aby se mu to vyplatilo?

Ono i "pravidlo" ze cim vic kusu tim vetsi sleva ma sve jiste hranice

pokud ma naklad 15kkc, pak mas samozrejme pravdu. netusim jake jsou marze v tehle branzi..

Odesláno

pokud ma naklad 15kkc, pak mas samozrejme pravdu. netusim jake jsou marze v tehle branzi..

Boze.Kto tu je podnikatel??? Kto ma z Vas internetovy obchod?? Tak si vezmite aky je rozdiel medzy kamemenakom a internetovym obchodom.

kamenak musis platit najmy,ludi,a vsetky vydavky spojene s prevadzkou.A cez net je to o niecom inom .Preco vzdy je lacnejsie vsetko na nete ako v kamenaku?? ved to dava logiku niee :eek: JA neviem aku marzu ma na Oris,a ani netusim.Keby,ze som sam obchodnik a chce niekto kupit moj tovar,ktory vo svojej triede je na zaciatku tak samozrejme mam na nom menej ako ked nieco vo vedsej tiede aj stoji viac.Cize logicky mozem viac spustit na drahsom vyrobku ako na lacnejsom.

ked ORIS 44m na kovu stoji 850 a dal mi ich po 680 si myslim uctihodne

A ORIS 47m stoji 1140 na kove a dal mi ich za 855libier,tak logika dava,ze viac sputil na drahsich nie.A aj on potrebuje z nieco zit. A otazka?Kde na nete dostanes taku sumu na urcity model?? jedine cez ebay maximalne.No nikdy to nieje 100 percent.A to je obchod,kde je to maximalne doverihodne.Snazil som sa,ale ked uz niekto chce z 26000czk na 15 000czk spustit tak nech sa paci,skusajte.Komu sa to podari tak mu darujem darcek.A myslim novy model a novy kus a nie stare modeli.A sam som ja uz minul 4O libier na volanie a jazdenie,to ma netrapy,ale to ,ze ked sa dava pomocny palec,niekto chce aj celu ruku.A chyby ma netrapia.Som zniceny z prace a nemam cas to opravovat. :sad01_anim: To bol len moj nazor.

Odesláno

nechcem sa ho zastavat,ale predsa.Bud sam obchodnik a uvidis.Ze neochota. :suicide_anim: JA uz radsej nebudem sa snazit))a pri tom som nemal z predaja ani cent,len Meno. :crying_anim:

prvy krat ,ked som u neho kupoval svoje orisky.Tak mi sluboval zlavu,BOl som aj v inym hodinarstvach a cekoval som net vsade.NO vsade na oris mi dali max 10 percent :pokey: A potom som nasiel jednu stranku http://www.precisiontime.co.uk/oris-64376098454mb-divers-1000m-small-seconds-gents-watch-p-5235.htmlkde som ich nasiel najlacnejsie v europe.este vtedy bola 15percent zlava.No uz som mu volal,ze rusim asi objednavku,ze som nasiel lacnesjie.A on mi v telefone povedal Dam ti 20 percent. :jawdrop: Cize pre mna to bola obrovska radost.A tak som mu slubil,ze urcite som neskoncil s kupov hodiniek unho.tym padom som chcel aj pre druhych spravit radost a usetrit peniaze ako v CZ.Ale couz kazdy by chcel viac ako 30 percent zlavu.No couz.

Odesláno

Zmínily se Oris Great Barrier Reef, zajímalo mne, jaký je odstín modré. Má model Great Barrier Reef stejnou barvu jako standartní diver Small Second ? Díky moc.

jamikadze, jaká by byla, prosím, cena na Great Barrier Reef ? Děkuji.

Odesláno

No nsiel sa jeden Veneria ten by vzal 44m modre na tahu.Tak co je tu este niekto?? ze,by som vedel ci sa ma robit objednavka ci nie? dakujem bud tu alebo SZ.

Odesláno

Zmínily se Oris Great Barrier Reef, zajímalo mne, jaký je odstín modré. Má model Great Barrier Reef stejnou barvu jako standartní diver Small Second ? Díky moc.

jamikadze, jaká by byla, prosím, cena na Great Barrier Reef ? Děkuji.

Takze tak minimalne z cenykovej ceny by si dostal 20 percent zlavu.No,keby,ze ako som pisal beru viaceri tak by si dostal az 25 percent zlavu z ceny. nasiel som cenu 1280 libier na gume a z toho odpocitaj bud 20,alebo 25 percent.A inac VSETKYM ORIS ZVYSIL SVOJU CENU VSADE.OHLADOM DPH.NAPR MOJE STALI 1140 A TERAZ 1220.A ON TO VAM DAL ESTE ZA STARE CENY A SA VAM ZDALO,ZE MALO DAL.TAK TERAZ SA MOZTE BIT PO HLAVE.A aj u nas na Slovensku sli o 35 eur hore v koscome.

Odesláno

Takze tak minimalne z cenykovej ceny by si dostal 20 percent zlavu.No,keby,ze ako som pisal beru viaceri tak by si dostal az 25 percent zlavu z ceny. nasiel som cenu 1280 libier na gume a z toho odpocitaj bud 20,alebo 25 percent.A inac VSETKYM ORIS ZVYSIL SVOJU CENU VSADE.OHLADOM DPH.NAPR MOJE STALI 1140 A TERAZ 1220.A ON TO VAM DAL ESTE ZA STARE CENY A SA VAM ZDALO,ZE MALO DAL.TAK TERAZ SA MOZTE BIT PO HLAVE.A aj u nas na Slovensku sli o 35 eur hore v koscome.

Kua, to znamena ze uz nebudou za tech 19.000kc co jsi psal? Nakolik to teda ted vychazi? Diky :)

Odesláno

Kua, to znamena ze uz nebudou za tech 19.000kc co jsi psal? Nakolik to teda ted vychazi? Diky :)

budem tam zajtra volat.skusim aby stara cena bola ale tvojw sli len o minimum hore.
Odesláno

Boze.Kto tu je podnikatel??? Kto ma z Vas internetovy obchod?? Tak si vezmite aky je rozdiel medzy kamemenakom a internetovym obchodom.

s podnikanim zkusenosti mam a prave proto se nad jejich pristupem pozastavuju. pokud jsou u orise marze takto nizke, tak pak muze byt jeho pristup oduvodnitelny. jinak sleva 20% neni nic moc, nicmene ja se pohybuju primarne v oblasti sluzeb. obchodovani s hmatatelnymi vecmi mi neni blizke.

Odesláno

s podnikanim zkusenosti mam a prave proto se nad jejich pristupem pozastavuju. pokud jsou u orise marze takto nizke, tak pak muze byt jeho pristup oduvodnitelny. jinak sleva 20% neni nic moc, nicmene ja se pohybuju primarne v oblasti sluzeb. obchodovani s hmatatelnymi vecmi mi neni blizke.

A ako obchodnik by si mal vediet,ze anglicko je na tom inac ako slovensko ci CZ.Ci co sa tyka sluzieb a podobne.Tam vse stoji obrovske peniaze.Napr.zato,ze ti odide dajme kurenie na predajni.Tak kurenar zato,ze pride si uz nauctuje 50libier.A potom ide prva hodina je za dalsich 50 libier.A to nespravi nic.Sam to viem.vzdy normalne platis vyse 150 ci 200libier.A vsetky sluzby stoja nenormalne peniaze.Tak by si aj na to mal mysliet.Ze minimalka je tam 877libier v cistom.NO on musi este odvadzat dane a podobne co v hrubom cini vyse 1000libier na jedneho zamestnanca.A su tam 5.Cize musi z niecoho zit nemyslis??Ako by si to ty robil?A sam mi povedal,ze marze na ORIS su strasne male,preto ich nekupis vsade ako brajtel,ci tagy a ine znacky.Sam musis vediet,ze nie na kazdu znacku mas tu istu marzu.

Odesláno

Můj názor je ten,že tato nabídka je opravdu hodně povedená.Nejen cenou ale hlavně službou a zárukou že dojde to co chce neboť se vám o to jamikadze postará,opravdu by jste měli být rádi za takovou službu.........aspoň já bych to určo moc ocenil :speak_cool:

Odesláno

Můj názor je ten,že tato nabídka je opravdu hodně povedená.Nejen cenou ale hlavně službou a zárukou že dojde to co chce neboť se vám o to jamikadze postará,opravdu by jste měli být rádi za takovou službu.........aspoň já bych to určo moc ocenil :speak_cool:

diky moc :smile_anim:
Odesláno

Takze tak-VOlal som.ceny by este boli stare ak by sa vedelo,ze to chcete buduci tyzden v pondelok.A zatial mam dvoch zaujemcoch na 44 a 47.Ked budu viaceri tak ty dvaja to zoberu,alebo bola by zlava na 47 len 20percent.Tak uzatvotim to v pondelok zo starimi cenami.Ak nik tak nebude sa objednavat.Potom vse bude drahsie.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...