Veneria Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Takze tak-VOlal som.ceny by este boli stare ak by sa vedelo,ze to chcete buduci tyzden v pondelok.A zatial mam dvoch zaujemcoch na 44 a 47.Ked budu viaceri tak ty dvaja to zoberu,alebo bola by zlava na 47 len 20percent.Tak uzatvotim to v pondelok zo starimi cenami.Ak nik tak nebude sa objednavat.Potom vse bude drahsie. Pochopil jsem to spravne ze kdyz je objednas v pondeli budou jeste za starou cenu i kdyz dojdou az v puli unora?
jamikadze Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Pochopil jsem to spravne ze kdyz je objednas v pondeli budou jeste za starou cenu i kdyz dojdou az v puli unora? ano dobre si pochopil.
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 docela smutné jak to prvotní nadšení opadlo tady,každej čekal 100% slevy asi jen tak za zvědavosti zkus se mě poptat na cenu Oris Col Moschin Limited Edition,ať mám o čem přemýšlet
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 docela smutné jak to prvotní nadšení opadlo tady,každej čekal 100% slevy asi jen tak za zvědavosti zkus se mě poptat na cenu Oris Col Moschin Limited Edition,ať mám o čem přemýšlet Myslím, že kolem toho děláš zbytečný humbuk... celé to vzniklo z tohohle příspěvku (nevím jestli se mi podaří vložit) kde bylo, můžu sehnat nové do 18tis. http://forum.chronom...re/page__st__20 Pak z toho bylo cca 19500,- A pak 19500,- plus shipping. To samozřejmě není nic proti jamikadze, je neuvěřitelné, co dělá pro členy fóra , a to vše zdarma. Jen chci říct, že se asi pár lidí, a přiznávám, včetně mě, nechala nalákat tím prvím příspěvkem, a pak se najednou přiostřovalo a přiostřovalo a asi jsem se bál, že bych pak musel, protože jsem se zavázal, koupit dráž, než jsem chtěl ... Nic víc, nic míň. O 100% slevě, jak píšeš, sice s humorem, ale píšeš nikdo nikdy nic ......takže asi takoris.doc
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 nemyslel jsem to nějak zle a doufám že to nějak tak nevyznělo,to bych určo nechtěl. o tom příspěvku vím možná ta cena byla narychlo nadhozená,ale pořád ve finále je to necelech 19 000,- což si myslím je pořád o 4 tisíce míň jako tady,což mi nepřijde pořád tak špatný
Filip.J Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Jamikadze, až bude příležitost, poptáš se mi prosím na cenu BC3 Sportsman Day Date a Swiss Hunter Team Limited Edition?Předem na férovku říkám, že do nich v dohledné době jít nemůžu, ale aspoň abych měl představu.Předem moc děkuji!
Veneria Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Takze tak-VOlal som.ceny by este boli stare ak by sa vedelo,ze to chcete buduci tyzden v pondelok.A zatial mam dvoch zaujemcoch na 44 a 47.Ked budu viaceri tak ty dvaja to zoberu,alebo bola by zlava na 47 len 20percent.Tak uzatvotim to v pondelok zo starimi cenami.Ak nik tak nebude sa objednavat.Potom vse bude drahsie. Tak pondeli za nami....jak to dopadlo?
jamikadze Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Tak pondeli za nami....jak to dopadlo? NO takze su dvaja ked to dobre chapem??? Conrad a veneria?? ale poviem vam,ze to tak cez net sa dohadovat to je na h...o.trva to nesmierne dlho.Ja uz o 2 tyzdne idem na slovensko.Takze neviem ako.Jedine,ze by to prebehlo behom toho tyzdna chlapy.inac to uz ja nestiham.takze cakam
Conrad Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Škoda že nás není více,pak by cena za 47 small second byla o 10 000 méně než v Koscomu tedy 24 847,33 a to už by bylo velmi zajímavé
jamikadze Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 Škoda že nás není více,pak by cena za 47 small second byla o 10 000 méně než v Koscomu tedy 24 847,33 a to už by bylo velmi zajímavé couz ke dnik tak nik.Snazil som saa.Ale 100 percent zlavu nik neda
Veneria Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 NO takze su dvaja ked to dobre chapem??? Conrad a veneria?? ale poviem vam,ze to tak cez net sa dohadovat to je na h...o.trva to nesmierne dlho.Ja uz o 2 tyzdne idem na slovensko.Takze neviem ako.Jedine,ze by to prebehlo behom toho tyzdna chlapy.inac to uz ja nestiham.takze cakam Jasny ze mam zajem (myslel jsem ze jsi je tam byl v pondeli objednat). Ale jak to udelame kdyz dojdou az v puli unora to opravdu nevim....
jamikadze Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Jasny ze mam zajem (myslel jsem ze jsi je tam byl v pondeli objednat). Ale jak to udelame kdyz dojdou az v puli unora to opravdu nevim.... a ty aky tip si chcel este raz?? no musel by si zaplatit deposit dopredu apotom ak dorazia.
Veneria Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 http://oris.ch/colle...n=en&modelid=40
Conrad Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Tak nevím, ten obchod co doporučoval jamikadze poslal jsem jim před týdnem mail a dosud žádná odpověď, to se mi nezdá seriozní.
Veneria Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Tak nevím, ten obchod co doporučoval jamikadze poslal jsem jim před týdnem mail a dosud žádná odpověď, to se mi nezdá seriozní. A ja mel za to, ze nam ty hodinky objedna jamikadze (aby tam byla ta sleva).
Veneria Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 jamikadze psal ze je objedna v pondeli (sice uz po nejakem zdrazeni,ale pro nas za stale starou cenu, i kdyz ty moje by dosly az v puli unora). No pokud je to o tom, ze jsem si tam mel napsat sam, tak jsem asi uplne spatne pochopil celou tady tu diskuzi a mam asi smulu pac s moji anglictinou to dobre nedopadne...
jamikadze Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 jamikadze psal ze je objedna v pondeli (sice uz po nejakem zdrazeni,ale pro nas za stale starou cenu, i kdyz ty moje by dosly az v puli unora). No pokud je to o tom, ze jsem si tam mel napsat sam, tak jsem asi uplne spatne pochopil celou tady tu diskuzi a mam asi smulu pac s moji anglictinou to dobre nedopadne... Cawko prepac,ale si asi jediny ktory by ich vzial.Este conrad,ale nikto mi nedla defynitivne rozhodnutie.Ano idem do toho,posielam peniaze a podobne.Vies taske je takto sa dohadovat to je pravda.Skoda,keby ze chces cierne tie by boli.Ale popravde moj osobny postoj tie 44mm sa neoplatia uz len koli tomu,ze nieje dostatok zaujemcou:tym padom by cena bola len o 2 tisic menej ako u vas v cz.CIze preto.A skor sa oplatia tie 47mm co je uz cena o 7000cz nizsia kedykolvek za tych 910libier. A mal som sa mu ozvat predajcovy ako som pisal v utorok.NO neozval som sa mu,lebo jediny si bol ty.A ta cena by bola tasko dostupna.V pondelok idem tam osobne pokecat a povedat mu,ze bohuzial nevyslo to ako som si to predstavoval.Chcel som mu dat objednat,ale 2 hodinky.ked mi date aspon ty a Conrad potvrdenie,ze ich vazne chcete tak objednam osobne,ale takto tasko.NO a pravdu povediac tvoje by vysli ako si pisal 680libier plus postovne s malou zlavou.Prepac ,ale nemozem viac kuzlit,ked ste len dvaja.NA 47 sa da este vykuzlit cena,ale na 44 nie.
jamikadze Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Tak nevím, ten obchod co doporučoval jamikadze poslal jsem jim před týdnem mail a dosud žádná odpověď, to se mi nezdá seriozní. NO spytam sa ho osobne v pondelok,ze si mu poslal email.NO a neskusal si volat???
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.