Snow Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Aha, tak jsem si zaměnil Tvůj odkaz na inzerát s patrisovým. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamikadze Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 Aha, tak jsem si zaměnil Tvůj odkaz na inzerát s patrisovým. nevadi.Cize su tam rozdieli,ale nepatrne. 1.WR 200.nove 300wr 2 ETA/sellita 3.Spona na kovovom tahu 4.Cifernik je hladky a na novom mas pekne vlnky ako u omega 5.je to novy model) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamikadze Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 takze tak-Do utorka uzatvaram bud sa bude objednavat,alebo sa kasle nato.Dnes mi bolo potvrdene na model 47mm ze,ked budu minimum ci viac ako 2 zaujemcovia tak zlava bude 855libier.A je tam ale hacik,kedze nepojde o velku objednavku bude tam postovne.Ale ako som ja uz pisal budem dobra dusa.Skrtam mojich 10 libier a davam ich na postovne.Postovne bude stat minimum 10 no max 20libier co celkova suma pre Vas je 865 alebo max 875.tak rozmyslajte.Bud v utorok spravym,alebo rusim vse.dik za pochopenie.Na otazky SZ please. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Dnes jsem byl v Koscomu a situace je horší než jsem čekal TY HODINKY JSOU SKVĚLÉ dojem a fakt Rozhodně nekupovat 44 mm díky soudkovitému tvaru pouzdra na ruce bych jim hádal 40 mm- budily dojem chlapeckých Jak jsem se obával výšky u 47 neni to tak, konvexní tvar dýnka které není na ruce vidět je dělá na ruce zcela přijatelné-sice ne do obleku,ale na běžné denní nošení bez neoprenu klidně V Koscomu po slevě10 procent kterou by dali vylezou na 34197 kč na tahu který se mi líbil Jamidakze říká,že by je zařídit za 26 000 tak si to kdo chcete přeberte,já si to jdu také přebírat Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 můžu potvrdit,opravdu těch 47mm není v reálu tak moc jak se může zdát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Půjde tedy někdo do toho?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heky Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Conrad:Já se chystám, ale nevím jestli stihnu během zítřka shromáždit střelivo... Šlo by počkat třeba do konce týdne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veneria Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Půjde tedy někdo do toho?? Premyslim porad nat tema 44 (mam ruku 16,5-17cm) a tech 26.000 je mimo muj rozpocet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veneria Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Conrad: Já se chystám, ale nevím jestli stihnu během zítřka shromáždit střelivo... Šlo by počkat třeba do konce týdne? Priklanim se taky k variante nic neuspechat a dat cas dejme tomu i nekomu dalsimu se rozhoupat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Jen pro objasnění já to neorganizuji já sám jsem na vážkách Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veneria Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Tak jsem se dnes stavil v Brne ve Vankovce. Maji tam cerne GMT 44 a modre Great Barrier Reef 47. Zkusil jsem si je oboje. Ty cerne 44 nevypadali zle (myslim velikostne), rekl bych ze byli tak akorat. Ovsem v okamziku co jsem si zkusil ty modre 47 razem ty mensi nejak ztratili na pritazlivosti. Ted si jen rikam jestli to nebylo dano i tou barvou, pac cerna mi k srdci preci jen neprirostla a opticky zmensuje, zato ta krasna jasna modra...jen mi pripadnou opravdu vysoke... Jestli jsem byl driv rozhodnut pro 44, ted mam vazne dilema Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 tak je jasný že oblekovky to nejsou ale ta výška není zase taak hrozná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Tak jsem se dnes stavil v Brne ve Vankovce. Maji tam cerne GMT 44 a modre Great Barrier Reef 47. Zkusil jsem si je oboje. Ty cerne 44 nevypadali zle (myslim velikostne), rekl bych ze byli tak akorat. Ovsem v okamziku co jsem si zkusil ty modre 47 razem ty mensi nejak ztratili na pritazlivosti. Ted si jen rikam jestli to nebylo dano i tou barvou, pac cerna mi k srdci preci jen neprirostla a opticky zmensuje, zato ta krasna jasna modra...jen mi pripadnou opravdu vysoke... Jestli jsem byl driv rozhodnut pro 44, ted mam vazne dilema Kolik chtěli za ty reefy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veneria Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Kolik chtěli za ty reefy? Nejsem si tak uplne jisty, ale tusim ze 41.900kc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamikadze Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 ako mozem este pockat na termin,ved to je jedno kedy sa objedna,dnes mi potvrdil,ze 47 blue by bolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohush Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Tady na polském fóru jsou Orisy na prodej, cena vychází na 22,5 tis., píše jako nové, z května 2009, pokud by někdo měl zájem, můžu pomoct zprostředkovat, chodím tam na to fórum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohush Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Tady na polském fóru jsou Orisy na prodej, cena vychází na 22,5 tis., píše jako nové, z května 2009, pokud by někdo měl zájem, můžu pomoct zprostředkovat, chodím tam na to fórum. Dostal jsem dotaz k mému předchozímu příspěvku, že fotka se otevře pouze členům, tak tady je. edit: zmenšení fotky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter2 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Velkost je v pohode, sam mam zapastie 17cm a small second pekne unosim. Ani ta vyska nie je taka hrozna, na ruke sa o strati. K obleku to samozrejme nie je. Premyslim porad nat tema 44 (mam ruku 16,5-17cm) a tech 26.000 je mimo muj rozpocet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamikadze Posted January 12, 2011 Author Report Share Posted January 12, 2011 Velkost je v pohode, sam mam zapastie 17cm a small second pekne unosim. Ani ta vyska nie je taka hrozna, na ruke sa o strati. K obleku to samozrejme nie je. ved 44 vychadtaju necelych 19 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veneria Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Premyslim porad nat tema 44 (mam ruku 16,5-17cm) a tech 26.000 je mimo muj rozpocet. Myslel jsem 47, spatne jsem to napsal. Nemel jsem si je zkouset a byl by klid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.