jamikadze Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 A ja mel za to, ze nam ty hodinky objedna jamikadze (aby tam byla ta sleva). Ano vsetko by slo cezomna.Od platby az po osobne zarucenie ze vsetko a zarucak vypisany a poslane na tvoju adresu a este aby ste si mohli sledovat vasu postu,kde sa nachadza.Vsetko som to mal dopredu pozistovane a vse ako to spravim.Chcel som od Vas iba zalohy pre potvrdenie ze to chcete.Bol som ochotny vyplatit to z mojich penazi.A keby ste sa ujistili,ze ich naozaj vlastnym tak vtedy by ste mi poslali zbytok.Banku mam taku HSBC co je aj c CZ.cize ziaden problem by nebol.NO ale pokaslalo sa to tak,ze ostali len dvaja.A stym,ze iba na 47 vychadzala slusna cena.Cize v podstate iba Conrad by obisiel na tom dobre co sa ceny tyka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 jamikadze psal ze je objedna v pondeli (sice uz po nejakem zdrazeni,ale pro nas za stale starou cenu, i kdyz ty moje by dosly az v puli unora). No pokud je to o tom, ze jsem si tam mel napsat sam, tak jsem asi uplne spatne pochopil celou tady tu diskuzi a mam asi smulu pac s moji anglictinou to dobre nedopadne... Nieee Dal som tam kontak nanho aby si aj druhy vyskusali kuzlit ci nedostanu 100 percent zlavu.Bol som troska nahnevany,tak som tam supol,nech si tam volaju.Viete uz aj tak u neho vyzeram ako saso co vyvolaval,chodil osobne a huckal ho,ale couz.Niejako mu to vysvetlim,ze proste v cz su skoro podobne ceny.Cize pre Vas nezaujimave na 44mm model.jedine na co je dobra cena je vzdy ta 47 s 20%zlavou kedykolvek aj po jednom kuse.PO 2 uz je tam 25%,ale to uz vsetci viete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Tak akce skončila krachem- jamikadze,ačkoliv jsem mu psal 23.1. že bych o ty 47 měl zájem se do této doby neozval takže odtroubeno,je mi to líto Ale mohl napsat.že to nejde. Kupodivu ve vlákně- predam,sprostredkujem nakup hodinky vyntage a ine projevuje živou aktivitu i přes to vyntage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 28. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Tak akce skončila krachem- jamikadze,ačkoliv jsem mu psal 23.1. že bych o ty 47 měl zájem se do této doby neozval takže odtroubeno,je mi to líto Ale mohl napsat.že to nejde. Kupodivu ve vlákně- predam,sprostredkujem nakup hodinky vyntage a ine projevuje živou aktivitu i přes to vyntage. cawko ale ved som ti pisal 2 ss spravy.A ty si neodpisoval.Skor si mal zablokovane spravy.Ved som ti pisal,ze ked chces dam zo svojho a objednam ti to.Ale si mi nedal ziadnu odpoved.Takze asi zlyhala niekde komunikacija.Nehnevaj sa,ale vazne som ti pisal,ze ti cih objednam,ze ci stym suhlasis.Ale nedosla odpoved zas od teba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 cawko ale ved som ti pisal 2 ss spravy.A ty si neodpisoval.Skor si mal zablokovane spravy.Ved som ti pisal,ze ked chces dam zo svojho a objednam ti to.Ale si mi nedal ziadnu odpoved.Takze asi zlyhala niekde komunikacija.Nehnevaj sa,ale vazne som ti pisal,ze ti cih objednam,ze ci stym suhlasis.Ale nedosla odpoved zas od teba. Je mi to líto,ale skutečně nedošla ani jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Tak akce skončila krachem- jamikadze,ačkoliv jsem mu psal 23.1. že bych o ty 47 měl zájem se do této doby neozval takže odtroubeno,je mi to líto Ale mohl napsat.že to nejde. Kupodivu ve vlákně- predam,sprostredkujem nakup hodinky vyntage a ine projevuje živou aktivitu i přes to vyntage. Opravdu to tu nejak umrelo. Ja nakonec objednal pres Friends of Oris. Je pravda ze to vyjde zhruba o tisicovku draz, ale nebyt nejakych problemu s moji kartou, mel bych je uz doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 29. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Opravdu to tu nejak umrelo. Ja nakonec objednal pres Friends of Oris. Je pravda ze to vyjde zhruba o tisicovku draz, ale nebyt nejakych problemu s moji kartou, mel bych je uz doma. Nevadi.Nikoho som nechcel obabrat.NO keby nieco tak sa este da,ale viete maximalne 20 percent zlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 29. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Je mi to líto,ale skutečně nedošla ani jedna Tak ako to spravime?? chces objednat?? za 910 libier?? No idem ja na dovolenku teraz.Alebo dam ti priamo na predajcu kontakt a snim to uz preberies predaj.Normalne by sa to riesilo ako keby cez online shop nakupujes.HM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Nevadi.Nikoho som nechcel obabrat.NO keby nieco tak sa este da,ale viete maximalne 20 percent zlava. Nikdy jsem nerekl ze jsi chtel nekoho obabrat. Jen zpocatku vyhodna cena 19.000 se casem znenila na 20.000. Pripoctu-li k tomu jeste nejake Tvoje vydaje nebo postovne tak se razem z velmi vyhodne nabidky stala nabidka "bezna". Jinak si cenim Tve snahy zajistit co nejvetsi slevu, ale bohzel... Ale i pres to vsechno jeste jednou dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 ORIS DRIVERS DATE kupovane pres Friends of Oris me i s poplatkem pri prevodu z uctu prisli na rovnych 21.000kc. Postovne v cene. Doba dodani necele dva tydny (delsi doba byla zapricinena problemem na me platebni karte). S Friends of Oris maximalni spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Tak jsem si přečetl vlákno a je to přesně jak znám z vlastní zkušenosti.. Pro dobrotu na žebrotu Jamikadze: pokud už nejsi dostatečně otrávený, což bych se ani nedivil, myslíš, že bys byl schopen ještě nějakou slevu vyjednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.