Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hledím hodinky do 5Kkč.Mám limit 4Kkč,ale těch 5Kkč by se snad našlo.

Strojek: Automat

Povrchová úprava: PVD

Vodotěstnost:100m+

Sklo: Bylo by dobré kdyby safír,případně kdyby byla možná v budoucnu výměna skla za safír. 

Vydím do pouze na hodinky od Vostok Europe s PVD upravou. Mají všechno krom safírového skla,avšak ty nová sklá jsou tvrzená a s úpravou proti škrábancům.

Děkuji za odpovědi

Upraveno uživatelem gangland.cz
Odesláno (upraveno)

Omlouvám se. Špatně jsme se vyjádřil, jsem to já ale pacholek...

Hledám hodinky k mým osmnáctinám. Jsem kluk velký 188cm a trochu hmatatelný  =). O hodinkách ve světe mám menší přehled. Dokážu rozpoznat umění od kýče. Do této doby jsem měl dva páry hodinek (ostatní hodinky nejsou hodinky) .

Mé první hodinky byli oblekovky/klasika Prim (hnědé) a ty poslední něco Hi-Tech. Na Primkách mi v 13 letech prasklo sklo (byl to slabý úder a plošný).Od té doby jsem měl strach z nošení hodinek   :blink:. K patnáctinan jsme byl obdařen Hi-Tech hodinkama. Svitily,vyškoměr,budík,stopky,světové časy,kalendář atd. Když jsem je dostal, nebyli uvnitř baterie (nefungovali). Odnesl jsem je do nejbližšího většího zlatnictví a poprosil o výměnu baterky. O tři hodiny pozdějí mi pán ukazuje praskle lcd a komentuje to tím že jsem to nekvalitní hodinky ,,Já jsem se snažil pouze to dobře utáhnout". Já jsme se chvilku hádal, ale vzdal jsem to. Ručičky se pohybovali, to mi stačilo.Potom začali mě budit každý den ve tři hodiny ráno a šli do koše...

Dneska jsem majitelem hodinek Vostok komandirskie zolotye a kapesních hodinek Strela Kiev. Kapesní hodinky potřebuji seřídit a nosím je 1x za rok. Vostoky jsou úplně v pořádku, avšak jsem menších rozměrů a na mě vypadají jako dětská tříkolka a medvěd. Vostoky mají konvexní sklo, takže si musím u nich dávat velký pozor na úder.

Hodinky budu nosit především na různá jednání možná že i budu nosit každý den non-stop. Hledám hodinky neobyčejné, abych člověk s Orisama řekl: ,,Má hodinky za pár kaček, avšák má vkus". Kvůli tomuto jsem se pozastavil na ruskýma hodinkama. Většiou jsem v omezené serii 500-3000pcs a jsou na Českou republiku málo rozšířené. Mají verze se sklíčkem pod úrovní kraje, což znamená menší pravděpodobnost poškození. Strojky jsou skoro dobré. Líbí se mi automaty, protože se nemusí natáčet ob dva dny (jsem líný).   :D Po nějaké době si nechám ušít zajimavý pásek, ať jsou o to zajimavější  :gunsmilie:

Karoserie: PVD (neblískají se, nelákají tolik oko),průhledné dýnko pro relaxaci =)

Rozměry: něco většího 40mm+

Strojek: Jednoznačně Automat 

Sklo: Safír nebo tvrzené minerální sklo s ochranou proti poškrábaní (původně jsme chtěl pouze safír, avšak myslím že mi minerální vylepšené sklo vystačí)

Rozpočet: Max 5 000Kč (původně bylo 4 000Kč, avšak když bude to stát za to tak nějakou tu stovku navíc dám)

Vostok Rocket N1 (příští týden bude snad už ta nová verze, avšak je dražší nad můj limit)

179?

Posted Image

:rolleyes:

Upraveno uživatelem gangland.cz
Odesláno (upraveno)

novější verze military Seiko, PVD, automat - zde

nebo Sumo "junior" zde

nebo toto?

Upraveno uživatelem X-Bob
Odesláno

Pvd docela odolné. Neslyšel jsme že bych se lidi stěžovali.

Regaty mají pouze 5atm.

Vostoky mají víc hloubějí sklíčko než ty SEIKO. Myslím že je to jedno z velkých plusů.

100m. Do koupelny atd. je brát nebudu. Kdo ví však co mě v životě potká  :cigar:

Odesláno

Já akorát čekám na Vostoky K3, a ty nový "military" Seika mě taky lákají. Takže za mě, v téhle cenové hladině Vostok nebo Seika, ke dražším, se můžeš dostat časem, tohle je dobrej začátek...

Odesláno (upraveno)

Omlouvám se. Špatně jsme se vyjádřil, jsem to já ale pacholek...

Hledám hodinky k mým osmnáctinám. Jsem kluk velký 188cm a trochu hmatatelný =). O hodinkách ve světe mám menší přehled. Dokážu rozpoznat umění od kýče. Do této doby jsem měl dva páry hodinek (ostatní hodinky nejsou hodinky) .

Hodinky budu nosit především na různá jednání možná že i budu nosit každý den non-stop. Hledám hodinky neobyčejné, abych člověk s Orisama řekl: ,,Má hodinky za pár kaček, avšák má vkus". Kvůli tomuto jsem se pozastavil na ruskýma hodinkama. Většiou jsem v omezené serii 500-3000pcs a jsou na Českou republiku málo rozšířené. Mají verze se sklíčkem pod úrovní kraje, což znamená menší pravděpodobnost poškození. Strojky jsou skoro dobré. Líbí se mi automaty, protože se nemusí natáčet ob dva dny (jsem líný). :D Po nějaké době si nechám ušít zajimavý pásek, ať jsou o to zajimavější :gunsmilie:

Karoserie: PVD (neblískají se, nelákají tolik oko),průhledné dýnko pro relaxaci =)

Rozměry: něco většího 40mm+

Strojek: Jednoznačně Automat

Sklo: Safír nebo tvrzené minerální sklo s ochranou proti poškrábaní (původně jsme chtěl pouze safír, avšak myslím že mi minerální vylepšené sklo vystačí)

Rozpočet: Max 5 000Kč (původně bylo 4 000Kč, avšak když bude to stát za to tak nějakou tu stovku navíc dám)

Vostok Rocket N1 (příští týden bude snad už ta nová verze, avšak je dražší nad můj limit)

179?

:rolleyes:

Myslim, ze za cenu 5000 Kc mas relativne vysoke naroky -safir, automat, 40mm+, pvd a machr index? Jestli ty Vostoky splnuji co od hodinek cekas, tak do nich di. Na fotce vypadaji super, ale me by treba srala 2x vedle sebe skoro stejna 24h stupnice. Nic lepsiho me ale nenapada. Zde doporucene Seiko 5 se tem vostokum designove nevyrovnaji, si myslim, rozhodne maji nulovy machrindex. Zminovane Magrette vypadaji na fotkach taky moc dobre, takovy klon Panerai, ale je na zamysleni proc putuji na zdejsich foru z ruky do ruky pravidelne aspon jednou za mesic.

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

Já osobně bych to viděl na tu pětku (SNZF21K1) od Seika, je to černé, prověřený vnitřek, 100m,velikost 41,5mm, dýnko prosklené, jde jednoduše vyměnit sklo za safír + je asi miliarda možností,jak hodinky následně upravit. No a jsou to tak trošku potápky a ten design já prostě rád. Podlě mě tyhle hodinky splňují zadání maximálně.

Odesláno

Seiko Landmonster na kuzi, pokud potrebujes i tu vodotesnost. to rozhodne bezne nepotkas. a na tvych 188cm akorat, ne? (jednu fotku prikladam, mrkni ale na ten odkaz.)

jsou krásný,jen nejsou v PVD které tazatel chce

Odesláno

Landmonstra jsou skvělé hodinky v takové cenové relaci.PVD hodinky jsem nikdy neměl a asi ani mít nebudu.Prostě tomu nevěřím že to jde udržet bez šrámů.Co potom s tím?Jde to nějak opravit.

Odesláno

Vůbec nemám rád japonské hodinky, ale z toho co jsem tu viděl bych Ti také doporučil Seika 5. Léty prověřená kvalita s léty prověřeným strojkem - kombajnem, který Tě přežije :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...