Josef01 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Chapu, nove jsou nove. Mrknete na chrono.cz je jich tam opravdu hodne i vcetne novych za slusne ceny. Pokud si prodejce rekl 77 pak je to dobra cena ve WdL jsem je videl za 95.
M3maniac Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Se divím , že je má někdo na pultě za míň než doporučenou cenu a ta je 98.900,- jinak jsem byl doposavaď přesvědčenej ,že je musím mít jedině na kovu ,ale zjišťuji, že jsou fajn i na kroko.
Josef01 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Tak kdyz ma nekdo kartu se slevou 20% tak neni problem....
M3maniac Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Svatá pravda, rozumná řeč. Taky jsem tu dost dlouho marně čekal na Monaka v prodejní sekci a když konečně nějaký prodej proběhl, byl jsem bohužel mimo. Ale jsou tu v historii myslím pouze dva prodeje. Já jsem provedl řádné šetření, kde se poděly ty černé na tahu, ale bez kladného poznatku a případ musel být odložen. Nadále však budu pokračovat v šetření a zjištění osoby pachatele tohoto protiprávního jednání. Brzo tady, ale budou asi ty mé, protože ten kovový tah u nás stojí 10000,-Kč a to si opravdu už raději koupím nové. Zatím se to ve mně pere, protože Steve McQeen je měl taky na kůži, ale na druhou stranu se mi víc líbí na tahu, tak uvidíme. Je, ale pravda, že teď, když už jedny mám, jsem docela rád, že jich je mezi chronomagama tak málo. To si děláš p...l né? je po 14ti dnech prodávat spíš mám pocit, že by to chtělo pěknější řemínek...ten tvůj snad ani není origo,tedy jestli nejsem slepej.Asi myslíš ty černé co se tu kdysi prodávala,ale ty pro mě nemaj takový kouzlo co jim Steve MQ vštěpil.Kdykoliv vidím ten obrázek v tý kombinéze s modrýma monacama na jeho ruce jsem odvařenej
M3maniac Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Tak kdyz ma nekdo kartu se slevou 20% tak neni problem.... Tak to se neboj, slevu chápu jen si nemyslím , že by na pultě je měli za míň než je doporučená cena, to že ti je dá někdo s 20% je už druhá věc.Mi šlo o to ,že se mi zdá divné ,že by je měli na pultě s cenovkou 95.000 místo 98.900. Jinak kartu nemám ,ale slevu jo
Josef01 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Nemas pravdu, WdL ma na pulte jine ceny nez treba Dusak a Carollinum taky jine, nez treba Bechyne. Bavim se o rozdilech klidne i 7%.
tombed Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Ale no fuj! Když Monaca, tak v modré. To je jako bys nosil Doxa SUB v jiné barvě než oranžové (viď tombede ). Kamile znáš mě, přece nepůjdu s davem , orange je chic, ale modrá je univerzálnější co se nošení týká... I v cerne se mi moc libi. V modre vice, ale cerna je taky prdacka. A k tem SUBum, klidne si dokazu predstavit, ze mam cerne. Jsou super a uz jsem i premyslel o vymene. Redford mel cerne a to mi neda spat. Takze ta barva je ciste osobni uhel pohledu. Ze tombede? jasně Michale a kromě toho v kraji Baníku nemůžu volit jinak, kdybych byl větší magor, mám všechny 3 barvy...
Hasňa Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Ten Banik me nenapadl. To je dobra asociace.
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) jasně Michale a kromě toho v kraji Baníku nemůžu volit jinak, kdybych byl větší magor, mám všechny 3 barvy... no to sedí.... černá Ostrava modrý Baník oranžová roztavené železo a Enháčko ještě jsou stříbrný... to je dvanáctá tequila v Bastile na Stodolní, drak jak sviňa, ten grilovanej kuřecí plátek od pouličního bufetáře, ještě jednoho radka na cestu a naprany jak cyp visím na tyči v tramvajce směr Hotel Atom Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem Roman I.
M3maniac Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Nemas pravdu, WdL ma na pulte jine ceny nez treba Dusak a Carollinum taky jine, nez treba Bechyne. Bavim se o rozdilech klidne i 7%. Nehádám se a vůbec jsem nepsal, že mám pravdu...jen ,že se tomu divím a jelikož jsem měl slevu vyšší než 20% tak je mi to celkem vuřt
Josef01 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Tak cena byla výborná, v Praze ani náhodou by nebyla. Na chrono24.cz se dají pořídit za 70 tis nové, ale i tak jsi pořídil dobře!
M3maniac Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Tak cena byla výborná, v Praze ani náhodou by nebyla. Na chrono24.cz se dají pořídit za 70 tis nové, ale i tak jsi pořídil dobře! Cena byla přes kámoše za nějaké protislužby
Vladimír P. Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Dnes jsem si pustil film 88 minut a zjistil jsem, že tam můj oblíbený herec Al Pacino nosí Monaca na kovovém tahu. No řekněte, nejsou krásné? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se