farbakp Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 tano: diky kamarade.. nie je tu tak zivo ako vo vlaknach Seiko.. ale mozno sa oriskari polepsia, caka nas jar, leto, teplo, voda..mna tie vlnky stale bavia.. z iPhone X cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Trošku to tu oživím,foto z léta,ale pořád mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Tohle byly jedny z prvnich hodinek, ktere jsem si na foru poridil. A ted jsem se k nim trosku nahodou nebo osudem asi po 10 letech vratil. A uz je asi nikdy neprodam. Vcera se me dcera ptala, proc ta luneta je cervena jenom kousek, tak rikam, ze to aby potapeci vedeli, jak dlouho jsou pod vodou. Nasledoval dotaz, jestli jsem potapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 upřesňuji, že se vracím po 7 letech ( strana 3 tohoto fora, kdy se chlubím novým přírůstkem v dubnu 11) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Super.. gratulujem.. bol si 30-ty v poradi na zozname.. a su to tie iste, alebo ine ale ten isty model..? z iPhone X cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 trosku sa slnime..?? z iPhone X cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Tohle byly jedny z prvnich hodinek, ktere jsem si na foru poridil. A ted jsem se k nim trosku nahodou nebo osudem asi po 10 letech vratil. A uz je asi nikdy neprodam. Vcera se me dcera ptala, proc ta luneta je cervena jenom kousek, tak rikam, ze to aby potapeci vedeli, jak dlouho jsou pod vodou. Nasledoval dotaz, jestli jsem potapec Taky si připadám blbě občas ze jsou vodotěsnosne do 1000m a já nikdy nebyl ano ve 30 :-)Jsou nej! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Jedna z cest s mejma Oriskama.. poslední měsíce je nesundám z ruky! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak jsem si je taky pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 pciza: super, gratulujem.. ako si s nimi spokojny..? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Diky. Zatím jsem je nesundal z ruky. Béčka šly prozatím do šuplíku. Ještě by to chtělo oranžovougumu na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Je to navykovy. Docela je zajimavy, ze lumi je podle meho zelena, ale na fotkach vypada do modra. No to je bozi. Nicmene vcera jsem prelestil sponu houbickou na nadobi a je jako nova. Mrzi me, ze jsem pro srovnani neudelal foto pred. Tak jen pro zajimavost foto po... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Tak zatím alespoň tahle guma než seženu origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Napis do Koscomu, objednaji ti origo. Ceny uz nastesti nejsou tak kosmicke. Na zakladni divery me loni stal 2000,-. Jeste tak pred tremi lety nesel pod 4500,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Chystám se tam na výměnu lunety, tak ho tam kdyžtak hned objednám. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Pciza- maj ho tam, jen jsem se zapomnel optat za kolik.Koren - tyhle tt1 jsem tez mel a slibil jsem si, ze si jednou poridim znovu ( bohuzel jsem na ne zatim nenarazil ). Pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 pciza: ides menit celu lunetu, alebo len vlozku..? na kolko penazi to vyjde..? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Jenom vložku . Myslel jsem původně celou ale povedlo se vyleštit. Vložka vychází i s výměnou 1700 Kč. Celá luneta 3800Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Oprava. Ted jsem kouknul do emailu z Koscomu. Vložka z prací 2100 cela luneta 3200kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Ok.. dik za info.. potom daj fotecku ako to dopadlo.. doprial by som aj mojim trochu lasky.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se