gas Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Gasiku, najs! Mně jebou hlavou ty bronzový.... :frusty: Taky jsem na ně prvně koukal, ale tyhle mě braly víc, objednal jsem nové z Itálie a jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Placnu je i sem, moc spokojený Tohle by byla presne i moje volba..! Jsou skvele! Uzivej a gratuluji.. Tady na te fotce to neni videt, ale lehce zakulaceny boky jsou designove moc povedene a sednou jim jak prdel na hrnec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Mate to pekne páni, robite mi chute..)) Odoslané z iPhone Xs max cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Placnu je i sem, moc spokojený To je jasny, krize stredniho veku ale pekny sou, to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Už jsem je dlouho nevytáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Jednoduche Artixy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapep Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 na tom tahu vypadají hodně dobře:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapep Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 když bylo včera, tak hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Oris Chronoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Docela by mě zajímalo kam se poděly Col Moschin co tu jedny na foru byly,pořád je mám v hlavě,tak kdyby je dotyčný už nechtěl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Jsem rad ze se muzu zaradit do zdejsi vybrane spolecnosti. Dnes jsem odskrtnul jednu z polozek seznamu must have. Dlouho jsem je chtel a konecne je to tu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapep Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Gratulace:) Jak dlouho si čekal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Dlouho, kdyz reknu 10 let tak nebudu daleko od pravdy. Absolutni srdcovka jsou vsak Regulatory a i na ty jednou dojde . Strasne se mi libi jejich design. Vzdycky kdyz se objevily tak jsem je prosvihl nebo bylo neco dulezitejsiho. Tyhle nuwky uz jsem si nemohl proste nechat ujit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapep Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Taky jsem si je vyčekal, zase né tak dlouho, ale ta radost byla podobná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 (upraveno) Fotogenictejsi hodinky jsem asi jeste nemel... Upraveno 1. března 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 V tom s tebou musim souhlasit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Fotogenictejsi hodinky jsem asi jeste nemel...První, kde trochu lituju, že jsem je pouštěl. Ale na druhou stranu mě upřímně těší, že tě baví. Zažijou u tebe zřejmě víc akce, než by zažily se mnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 (upraveno) No, nevim, jestli zazijou akci, ale na ruce jsou furt:-)) uz sem jim objednal i Oris trnovku...:-)) Upraveno 3. března 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 (upraveno) Stale vaham.. male? akurat?take it or leave it? Upraveno 26. března 2019 uživatelem strong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se