steel Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 na chronomastru jsou nove za 1.125 liber
Hanz21 Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 máš recht, úplně jsem na ně zapomněl, ale je u nich psáno, že jsou rezervované (i když už pěkně dlouho). Jinak je docela zajímavý rozdil v ceně libra vs. dolar. Když bude člověk platit v dolarech, tak sakra ušetří...Nebo se pletu?! Tak jsem Neila kontaktoval, už jsou prodané... PS: komunikace s ním probíhá velmi rychle
havran Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 A nechceš si udělat výlet? http://www.uhren-miquel.de/shop_v2/detail/art_11.htm
Hanz21 Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 A nechceš si udělat výlet?:)http://www.uhren-miquel.de/shop_v2/detail/art_11.htm No taky je mám na mušce. =)
havran Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Myslím, že to je dobá cena. Je to ale myslím asi 350 km. Já ale nejel po Karlovarský. A hodinky si prohlídneš a nekupuješ hodinky v pytli. Ještě ale popřemejšlej o těch s průhledem na strojek. To je teprve krása. Pustit si stopky a zírat a zírat a .....
Hanz21 Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 No což o to, průled na strojek je krásná věc, ale v tom mě limituje finanční částka, přeci jen už je to moc... Jinak by mě celkem zajímalo, jestli by šlo zaměnit neprůhedné dýnko za průhledné (třeba časem, i když vím, že je to zvláštní upgrade)
Hanz21 Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 http://cgi.ebay.de/Omega-Speedmaster-Profe...1QQcmdZViewItem Co si lidé ebay znalí myslí o této dražbě? Mít konto na ebay a udržet se to pod 1500, tak by to bylo zajímavý... Ale to jsou samé ale =D
tm.watch Odesláno 10. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2007 Tak jestli dobře koukám nikdo je nevzal. Pročpak asi? Procpak asi, to by me teda opravdu zajimalo?
Ruhar Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Odesláno 10. února 2007 To vážně nevim, ale jak psal Hanz už jsou prodané.
openspace Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Odesláno 18. února 2007 Jsem bez šance najít tady kontakt na maníka v Německu, který byl schopen sehnat originální hodinky s 20-30% slevou. Nemáte ho někdo. Tuším, že jsem jmenoval Karl nebo tak nějak. Dokonce tu kluci prosili admina, aby to nemazal. Já si to opsal a ztratil Rád bych si teď zakoupil ke 40 Omega Speedmaster Broad Arrow GMT nebo Speedmaster Broad Arrow. Pokud by jste měl někdo typ na elegantní pánské hodinky do saka ne klasický placky s jednou korunkou dejte mi vědět podobné těmto budu vděčný. Cena do 80T Swiss Made.
openspace Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Odesláno 18. února 2007 Díky moc. Jsem zvědav co mi napíše.
dogee Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 prosím nekamenovat, ale nedela treba poljot hodinky "ala" moonwatch? nechci faky, jen me zajima, zda nekdo nedela podobny design v nizsi cenove hladine...
steel Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 omega speedmaster automatic ale jsou o neco mensi - 38mm, daji se sehnat nove do 1000 euro
openspace Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Odesláno 6. března 2007 Tak mi kluk napsal,že sežene hodiny 25% mínus klasická cena na krámě v D. Ještě se musím podívat u nás, ale je to pecka - Planet Ocean Chrono 3300e a Speedmaster Broad Arrow GMT 3850e . Sakra to je hustý. Neviděl jste někdo fyzicky Hamilton Jazzmaster Maestro?
luko Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 No tohle chci slyšet, vaše zkušenosti, díky. 600 jednou za čas zase není nic strašného, kdyby to už opravdu nešlo přeleštit, asi do toho půjdu. no rozdiel tam mas taky: plastove sklicko: lacnejsie, lahsie sa poskriabe, lahko sa prelesti, autenticke zafir: pri tomto type je to mozno nevyhoda-je drahsie a kedze je vypukle je sanca ze sa rozdrti ked s nim slahnes nahdou o nieco....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se