Cyber Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2006 Pánové, mám je. :lol: :lol: Jsou krásné a až budu mít trošku času a překonám vrozenou lenost, zkusím udělat nějakou fotku. Gratuluju, začátkem týdne zavolám, a musíš mi je ukázat :-).
decebal Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2006 Pánové, mám je. :lol: :lol: Jsou krásné a až budu mít trošku času a překonám vrozenou lenost, zkusím udělat nějakou fotku. Gratuluju, začátkem týdne zavolám, a musíš mi je ukázat :-). jojo, a teď je jdu zapít. ale nechávám je doma, protože se znám a zítra by mohly být na hadry.
Cyber Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2006 Pánové, mám je. :lol: :lol: Jsou krásné a až budu mít trošku času a překonám vrozenou lenost, zkusím udělat nějakou fotku. Gratuluju, začátkem týdne zavolám, a musíš mi je ukázat :-). jojo, a teď je jdu zapít. ale nechávám je doma, protože se znám a zítra by mohly být na hadry. Jo taky bych někam šel, místo toho ležím s rozhadrovanou nohou v posteli..... :-(
maisel Odesláno 8. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2006 Zdravim všechny šťastné a budoucí majitele tohohle skvostu, ten průhled na strojek je opravdu jedinečnej, je to jeden z hlavních důvodů proč o nich uvažuji, ale mám problem, že nemají datumovku. Je nějáká podobná verze s datumovkou, myslím že ne, ale nechám si jako začátečník poradit. Vážně Vám nevadí, že nemají tuto drobnou "komplikaci", která tak ulehčuje již dost komplikovaný život? Pro mě je to asi nepřekonatelnejn problem, tedy pokud bych je chtěl nosit a ne se s nima jen mazlit u večerních zpráv, ale možná ještě vyspěju...
havran Odesláno 9. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2006 jojo, a teď je jdu zapít. ale nechávám je doma, protože se znám a zítra by mohly být na hadry. To jseš dost odpovědnej.Já kdysi o asi 2 hodinky tímto způsobem přišel.Utržený ciferník od SEIKO QUARTZ mi ještě hodinář přinýtoval(v roce 1990) ale pak jsem o ně stejně přišel.Dnes už se mírním a stejně si beru SEIKO baterky(vydrží téměř vše). To maisel: Dříve jsem musel mít hodinky s ukazatelem dne v týdnu a datumem (SEIKO,ORIENT),později jen s datumem(OMEGA SEAMASTER) a dnes už zjišťuju, že vlastně ani nepotřebuji vědět,kolikátého je.Zbytečně mně to znervóznňuje kvůli FÚ. 8 soc. a zdrav. 12 mzdy 15 záloha na daň,silniční daň 25 DPH atd. Koupil jsem si tedy Speedmaster Professional a na tyto nepříjemnosti mně upozorňuje pouze počítač.
openspace Odesláno 16. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2006 Já po nich pokukuji s koženým řemínkem jako alternativě k saku. Gratuluji k super koupi. BTW jaká byla pořizovačka? Jinak kdyby někoho napadla slušná Swiss firma třeba i malá vyrábějící pěkné pánské hodiny s černým nebo stříbrným ciferníkem napište mi prosím než se z toho hledání zblázním. Rád bych automaty kulaté nebo hranaté chronografy (ne oválné aj.). Zatím jsem nenašel nic a ve výběru zůstaly ty Omega Speedmaster nebo TagHeuer Monaco. Rád bych něco většího nad 40mm v průměru. Mám raději větší ciferník.
steel Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 Zdravim všechny šťastné a budoucí majitele tohohle skvostu, ten průhled na strojek je opravdu jedinečnej, je to jeden z hlavních důvodů proč o nich uvažuji, ale mám problem, že nemají datumovku. Je nějáká podobná verze s datumovkou, myslím že ne, ale nechám si jako začátečník poradit. Vážně Vám nevadí, že nemají tuto drobnou "komplikaci", která tak ulehčuje již dost komplikovaný život? Pro mě je to asi nepřekonatelnejn problem, tedy pokud bych je chtěl nosit a ne se s nima jen mazlit u večerních zpráv, ale možná ještě vyspěju... ne datumovku nemaji - jedine speedmaster day date, ale to neni moonwatch a neni tam lemania s tim hezkym pruhledem a absenci datoveho vence
decebal Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 No, pokud jde o moonwatch, tak průhled na strojek a safírove sklíčko jsou taky odlišnosti od originálu.
steel Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 No, pokud jde o moonwatch, tak průhled na strojek a safírove sklíčko jsou taky odlišnosti od originálu. jo to je tuning
Kasper Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2006 Je nějáká podobná verze s datumovkou datum a mesacna faza...
maisel Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Jo tak ty bych mohl, ale průhled asi nemájí co?
sauce Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Určitě ne, navíc ty s měsíční fází jsou podstatně dražší než origo moonwatch!
Hanz21 Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 No já ted našel na http://chronomaster.co.uk/omega%20modern.htm (hned první) Speedmastery s měsíční fází a datumovkou, která má průhled na strojek, tak v tom mám ted pěknej zmatek...
maisel Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2007 to mě zajímá prosím prosím kdo něco ví, odpoví?No já ted našel na http://chronomaster.co.uk/omega%20modern.htm (hned první) Speedmastery s měsíční fází a datumovkou, která má průhled na strojek, tak v tom mám ted pěknej zmatek...
decebal Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2007 Já myslím, že si někdo sehnal dýnko a nechal si ho tam dát aby viděl mašinku. Ale s jistotou to tvrdit nemůžu. Tyhle hodinky ale rozhodně nebyly na Měsíci, jak se tam píše.
railmaster Odesláno 24. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2007 Poradte, ako sa obsluhuje chronograf u manualne naťahovaných Omega Speedmaster Moonwatch. Rovnako ako u Eta 7750, alebo odlišne? Ktorým tlačítkom sa spúšta, ktorým zastavuje a ktorým nuluje?
havran Odesláno 24. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2007 Chronograf bez mezičasu :tlačítko na dvojce start-stop tlačítko na čtyřce nulování
Hanz21 Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Tady jsou Moonwatche za celkem zajímavou cenu, až celkem podezřele divnou, ale třeba někdo přihodí... http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-OMEGA-SPEE...1QQcmdZViewItem Za tu cenu bych je bral hned...
Ruhar Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Tak jestli dobře koukám nikdo je nevzal. Pročpak asi?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se