Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ještě jsem se ani nestačil pochlubit předvánočním nákupem Omega Speedmaster DD. Ta modrá mě docela dostala a ten červený měsíček pro zobrazení data je naprosto fascinující (dnes už se dělá obyčejná šipka). Mimochodem těmito hodinkami se podle mě trochu inspiroval návrhář hodinek Prim Tycho Brahe 41 :)

Je to asi tak to nejmenší co mohu nosit, ale jsou na nošení hrozně příjemné a každý "omegista" by měl speedmastery myslím mít ve své sbírce. Když jsem je uviděl, váhal jsem asi 10 sekund :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted

Pěkný, určitě by bylo zajímavé vidět tu modrou na vlastní oči.

Jinak gratuluji.

V Tvém případě škoda, že nejsi chobotnice nebo stonožka :notworthy:

Posted

Ked som ich videl nazivo bol som prekvapeny ze nie su o mnoho vacsie ako moje reduced-y.Skor boli hrubsie,co je vsak dane komplexitou pouziteho kalibru.Kazdopadne su super,gratulujem!

Posted

Musím uznat, že s modrým číselníkem jsou úžasné. Budu je pečlivě hlídat na ebay a chrono24. Mohu se zeptat na alespoň přibližný ročník hodinek ? Kde si je koupil a jaká byla cena ? Pokud ji nechceš zveřejňovat tak moc prosím do SZ. Díky moc. Promiň zvídavé otázky, to víš, nováček..

Posted

Modrý číselník, nejlepší číselník. Super.

U těchto hodinek souhlasím. Ta modř je dokonalá. ...hodinky jsou dokonalé

Posted (edited)

Toto jsou proste uplne jine speedmastery nez moonwatche, tak nejak prijemnejsi. Oproti soucasnemu modelu ma tento hezci cifernicky a pulmesickova datumovka je take osobitejsi nez stribrna sipka. Modra je super, podobne jsem videl na srazu a je to krasny tmavsi odstin (zda se ze soucasne maji odstin svetlejsi, ale fotky mohou klamat). Osobne (zapesti siroke shora 6cm) by to mohly byt me kazdodenni hodinky, pokud by mely 42-44mm.

Edited by martini
Posted

Diky vsem za krasne prispevky. Hodinky jsem koupil zde na foru za 26 tis. bez dokladu a krabice. Tedy super cena a dokoupil k nim kompletni orig. baleni takze paradicka. Jinak na chrono24 a ebay je par kousku k dispozici ref. 3523.80.

• 2 weeks later...
Posted

Diky vsem za krasne prispevky. Hodinky jsem koupil zde na foru za 26 tis. bez dokladu a krabice. Tedy super cena a dokoupil k nim kompletni orig. baleni takze paradicka. Jinak na chrono24 a ebay je par kousku k dispozici ref. 3523.80.

Krásné hodinky za super cenu, gratuluji!