Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě jsem se ani nestačil pochlubit předvánočním nákupem Omega Speedmaster DD. Ta modrá mě docela dostala a ten červený měsíček pro zobrazení data je naprosto fascinující (dnes už se dělá obyčejná šipka). Mimochodem těmito hodinkami se podle mě trochu inspiroval návrhář hodinek Prim Tycho Brahe 41 :)

Je to asi tak to nejmenší co mohu nosit, ale jsou na nošení hrozně příjemné a každý "omegista" by měl speedmastery myslím mít ve své sbírce. Když jsem je uviděl, váhal jsem asi 10 sekund :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Ked som ich videl nazivo bol som prekvapeny ze nie su o mnoho vacsie ako moje reduced-y.Skor boli hrubsie,co je vsak dane komplexitou pouziteho kalibru.Kazdopadne su super,gratulujem!

Odesláno

Musím uznat, že s modrým číselníkem jsou úžasné. Budu je pečlivě hlídat na ebay a chrono24. Mohu se zeptat na alespoň přibližný ročník hodinek ? Kde si je koupil a jaká byla cena ? Pokud ji nechceš zveřejňovat tak moc prosím do SZ. Díky moc. Promiň zvídavé otázky, to víš, nováček..

Odesláno

Modrý číselník, nejlepší číselník. Super.

U těchto hodinek souhlasím. Ta modř je dokonalá. ...hodinky jsou dokonalé

Odesláno (upraveno)

Toto jsou proste uplne jine speedmastery nez moonwatche, tak nejak prijemnejsi. Oproti soucasnemu modelu ma tento hezci cifernicky a pulmesickova datumovka je take osobitejsi nez stribrna sipka. Modra je super, podobne jsem videl na srazu a je to krasny tmavsi odstin (zda se ze soucasne maji odstin svetlejsi, ale fotky mohou klamat). Osobne (zapesti siroke shora 6cm) by to mohly byt me kazdodenni hodinky, pokud by mely 42-44mm.

Upraveno uživatelem martini
Odesláno

Diky vsem za krasne prispevky. Hodinky jsem koupil zde na foru za 26 tis. bez dokladu a krabice. Tedy super cena a dokoupil k nim kompletni orig. baleni takze paradicka. Jinak na chrono24 a ebay je par kousku k dispozici ref. 3523.80.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Diky vsem za krasne prispevky. Hodinky jsem koupil zde na foru za 26 tis. bez dokladu a krabice. Tedy super cena a dokoupil k nim kompletni orig. baleni takze paradicka. Jinak na chrono24 a ebay je par kousku k dispozici ref. 3523.80.

Krásné hodinky za super cenu, gratuluji!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...