kulix Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 kdyz uz Rolex sbirka, tak poradna..jednoznacne Expy..Je to jak s tema Zenithama..Takove velke bile hodinky mi proste k tobe nesedi..
vrcan Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Neviem ci sa ja mozem k tomuto vyjadrit, sibi vie preco pre B: - pockaj na leto, ten tah pekne ligoce trbliece! - vibracie 7750 je pekna zmena oproti R- doomed antireflex sklo, ani nevies ze tam je... tiez zmena oproti R, kde je ich plochy safir sucastou image (na suboch je krasny)- a je to machoooooo najviac! Je to taky protiklad ku vsetkemu beznemu, velkostou, tvarom... a zaroven ide o velmi decentne becka (necirkusovy dial atd) inak suhlas, zavidenia hodna dilema, good luck v rozhodovani
pevo Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Neznáme se, takže budu objektivní. K tý ruce mi jdou spíš ty rolády, ale protože jich je jak jsem pochopil dostatek, nechal bych si ty béčka pro oživení...
Micey Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Rozhodně si nech béčka, Rolexů máš dost ne..a zrovna tyhle mi přijdou mezi těma ostatníma jako tak trochu chudý příbuzný. A vůbec nejlepší by byly ty PVD chrona od Breitlingenu co jsi měl, nebo ještě máš..
Fiona Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 No otázka zněla, který si nechat. Za mě rozhodně Rolexy, ty béčka jsou na mě...., ale jo na tu dydžinu ok :-)Byl bych na Tvém místě asi věrný značce :-)
old black Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Oboje ještě dnes prodej a zítra kup bílý AP. Mohls na to přijít sám.
skalis Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Ze ty mas 2 fotky Becek a 2 fotky eRek, protoze sis koupil dvoje bily Expy a dvoje bily Brajtle, tu druhou dvojici, kdyz jsi cekal, nez prijde ta prvni . V tom pripade radim, prodej jedny Expy a jedny Brajtle a zbyly dvoje si nech .
jankoxxx Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 urcite tie rolady. tie becka su hrozne
JiříR Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Rolexky tý ruce sluší více, ale co se líbí tobě, víš sám nejlíp.... Jinak gratuluji ať si vybereš tak nebo tak.
spineshank Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 tak jestli za a nebo za b??...za mě teda za c
lib Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 sibir, ja moc nechapu, co resis. Vzdyt je prodas oboje. Takze jen premyslis, ktery vlastne pujdou z domu o ty 2 - 3 dny driv. A protoze to mas na postu kousek, tak by to mohly klidne nakonec byt jen 2 - 3 hodiny.
Horhe Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Oboje jsou zženštilý. Béčka kvůli velikosti míň.
mrakodrap Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Máš málo hodinek. Dokoupil bych ještě jedny pořádně bílý :-D.
Bert Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Poslal bych do světa oboje. Ani jedny nevnímám jako důstojého (či charakteristického) reprezentanta své značky. J8 vím, moc jsem Ti asi neporadil ...
leon Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Za mě jednoznačně Béčka,protože mám rád sportovnější hodinky.
TomAnt Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Tie Rolexy mi pridu na tu ruku male. Aspon teda na tych fotkach...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se