Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Neviem ci sa ja mozem k tomuto vyjadrit, sibi vie preco :)

pre B:

- pockaj na leto, ten tah pekne ligoce trbliece! :)

- vibracie 7750 je pekna zmena oproti R

- doomed antireflex sklo, ani nevies ze tam je... tiez zmena oproti R, kde je ich plochy safir sucastou image (na suboch je krasny)

- a je to machoooooo najviac! Je to taky protiklad ku vsetkemu beznemu, velkostou, tvarom... a zaroven ide o velmi decentne becka (necirkusovy dial atd)

inak suhlas, zavidenia hodna dilema, good luck v rozhodovani

Odesláno

Neznáme se, takže budu objektivní. K tý ruce mi jdou spíš ty rolády, ale protože jich je jak jsem pochopil dostatek, nechal bych si ty béčka pro oživení...

Odesláno

Rozhodně si nech béčka, Rolexů máš dost ne..a zrovna tyhle mi přijdou mezi těma ostatníma jako tak trochu chudý příbuzný. A vůbec nejlepší by byly ty PVD chrona od Breitlingenu co jsi měl, nebo ještě máš..

Odesláno

No otázka zněla, který si nechat. Za mě rozhodně Rolexy, ty béčka jsou na mě...., ale jo na tu dydžinu ok :-)

Byl bych na Tvém místě asi věrný značce :-)

Odesláno

Ze ty mas 2 fotky Becek a 2 fotky eRek, protoze sis koupil dvoje bily Expy a dvoje bily Brajtle, tu druhou dvojici, kdyz jsi cekal, nez prijde ta prvni :). V tom pripade radim, prodej jedny Expy a jedny Brajtle a zbyly dvoje si nech :guitar:.

Odesláno

Rolexky tý ruce sluší více, ale co se líbí tobě, víš sám nejlíp.... Jinak gratuluji ať si vybereš tak nebo tak. :rolleyes:

Odesláno

sibir, ja moc nechapu, co resis. Vzdyt je prodas oboje. :lol2:

Takze jen premyslis, ktery vlastne pujdou z domu o ty 2 - 3 dny driv. A protoze to mas na postu kousek, tak by to mohly klidne nakonec byt jen 2 - 3 hodiny. :D

Odesláno

Poslal bych do světa oboje. Ani jedny nevnímám jako důstojého (či charakteristického) reprezentanta své značky. J8 vím, moc jsem Ti asi neporadil ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...