matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Někde od Plzně? "ju" To tady je tak nějak všeobecně známo...... od Plzně neju...ouplně jinej kraj brácho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 zase nemusím mít až tak všechno - ani je nehledej - ještě bych se já mladá polekala Uz jsem to nasel, tady to je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Ty Orlíky, co Matylda tady od někoho sežene, budou pěkně cenný - budou to totiž hodinky s příběhem. Jen nevím, jestli ho tu moderátoři dovolí odvyprávět :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Slovy pana Duška z Pelíšků - taky mi to přišlo jako férová nabídka kvalitního toho - ehm popovídání myslíš toho? jako sexu? kdežeeeeeee Uz jsem to nasel, tady to je . bojím se na to kliknout vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Ty Orlíky, co Matylda tady od někoho sežene, budou pěkně cenný - budou to totiž hodinky s příběhem. Jen nevím, jestli ho tu moderátoři dovolí odvyprávět :D Tak aspoň fotky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 To ne, fazer daval sam fotky na forum. Bohuzel je nemuzu najit . tady je ten fešák (myslím samozřejmě ptáka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Ty Orlíky, co Matylda tady od někoho sežene, budou pěkně cenný - budou to totiž hodinky s příběhem. Jen nevím, jestli ho tu moderátoři dovolí odvyprávět :D Podívej Staníku každé Orlíky mají svůj příběh, zatrhnout mi to nemůžou - akorát tedy nejsem si jista, zda je vůbec někdy seženu, aby bylo co vyprávět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 bojím se na to kliknout vole Nejdriv jako ze je odvazna a pak se boji... a navic je drza . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Tak jste mě ukecali pánové .... klikla jsem a lekla se....vážně dík :-) A ten příspěvek pod fotkou mě vážně pobavil: Prej, čím jsi tu andulku krmil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Nejdriv jako ze je odvazna a pak se boji... a navic je drza . omluva, jestli se tě to dotklo promiiiiiiiiiiiiiiň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 To Kamil - když máš u sebe svůj seznam známých Orlíků (psal jsi 11ks), kolik z nich vlatní nějaká žena, nebyla by to premiéra ? A je to vůbec v návodu k obsluze povoleno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 omluva, jestli se tě to dotklo promiiiiiiiiiiiiiiň Ani v nejmensim, to bych byl pekna citlivka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 kucííí, jen takový mimo dotaz, když odběhnu od těch ptáčků jakou má tohle asi hodnotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 To Kamil - když máš u sebe svůj seznam známých Orlíků (psal jsi 11ks), kolik z nich vlatní nějaká žena, nebyla by to premiéra ? A je to vůbec v návodu k obsluze povoleno ? Jů to by byla klucíííí nadhera, kdybych byla první žena...bych se cítila, jak Gagarin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 jakou má tohle asi hodnotu? sběratelskou skoro žádnou, neboť se jedná o nově vyrobené součástky, které mají připomínat a nezasvěcené mást, že se jedná o díly k leteckým Primkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 A je to vůbec v návodu k obsluze povoleno ? Mám tady výňatek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 sběratelskou skoro žádnou, neboť se jedná o nově vyrobené součástky, které mají připomínat a nezasvěcené mást, že se jedná o díly k leteckým Primkám. díky za osvětu, takže z toho plyne - nic nového nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Mám tady výňatek: takže vlastně mohu nosit, jen musím vždy dbát na to,abych někoho měla po ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 takže vlastně mohu nosit, jen musím vždy dbát na to,abych někoho měla po ruce Tam se pise neco o ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 třeba Remka nebo Kamila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se