Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

vem ty sectovo v prodejním vlákně a nemusíš ani házet korunou smile_anim.gif

Vím, jsou super, ale potřebuji 12ti hodinové stopky, dost je využívám :) Hm, ale pokud je prodám, bude stejně stres, líbí se mi tam i nějáké Rolex a ták, no a včera přišel navíc katalog z bazénama, kterej chce mladá, takže možná bude lepší, když béčka vůbec neprodám a budu mít klid na duši"

Odesláno

Ale Opata nee :)

Já jsem z Jesu (ostatně mám to v profilu) :)

Opat se zlepšil, by jsi koukal, lepší než desítka Gambáč, nechce se tomu věřit, ale je to tak" Odkud že to jsi?

Odesláno

Opat se zlepšil, by jsi koukal, lepší než desítka Gambáč, nechce se tomu věřit, ale je to tak" Odkud že to jsi?

Ale jo, já si ho občas kupuju v Pivotéce v Olmíku, ale pořád se mi nezdá...Gambáč 10 raději ne, ale musím uznat, že už není takový humus jako kdysi.

Jeseník (také Frývaldov, též Freiwaldau) jest mým domovem :)

Odesláno

afri mas pravdu neprodavej je a dej mi. je jako darek

Počkéj, mrknu na středeční sportku, co jsem dával, hm, počkéj..............1,2 čísla, shit a to je všechno, hm tak bohužel nedám :worried_anim: Ale pokud přilétne jednou nějákej slušnej bakšiš, budu na tebe myslet :cheers: A co se týká dárku k narozkám, dej mě do SZ tvoji adresu pokud chceš a uvidíš, fakt :) neboj se nic, ale hodinky to bohužel nebudou"

Odesláno

..františkůů...všecko NEJ k jubileu..já už to mám pár let za sebou a hrozně to letí.. :smile_anim:

..kníže nosí IWC Big Pilot..:smile_anim:

Odesláno

Ahoj, nedávno mě napadlo, když tu je virtuální hospoda, zda by nestálo za to zde na foru mit něco jako chat. Myslím, že spousta členů by si rádo spolu povídala on line. Co vy na to?

Odesláno

nějak ti nevim..nebaví mě hodinky a ta skupina lidí tady kolem ..až na pár lidí co se vždycky sejdou v hospodě

tak aspon, ze tady ta hospoda je :-) dneska to vidim vecer na nejaky vinecko a pohoda u telky :-)

Odesláno

já se skrabu přes kopec do jedny hospody a pak se tady taky ukážu,pokud tedy trefím dómu,zapomněl jsem si vyměnit baterie v čelovce :-) je mě pekelná zima,doma na gauči je tedy o dost příjemněji'

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...