African Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 vem ty sectovo v prodejním vlákně a nemusíš ani házet korunou Vím, jsou super, ale potřebuji 12ti hodinové stopky, dost je využívám Hm, ale pokud je prodám, bude stejně stres, líbí se mi tam i nějáké Rolex a ták, no a včera přišel navíc katalog z bazénama, kterej chce mladá, takže možná bude lepší, když béčka vůbec neprodám a budu mít klid na duši"
FrantisekH Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 afri mas pravdu neprodavej je a dej mi. je jako darek
African Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Ale Opata nee Já jsem z Jesu (ostatně mám to v profilu) Opat se zlepšil, by jsi koukal, lepší než desítka Gambáč, nechce se tomu věřit, ale je to tak" Odkud že to jsi?
TomCZ Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Opat se zlepšil, by jsi koukal, lepší než desítka Gambáč, nechce se tomu věřit, ale je to tak" Odkud že to jsi? Ale jo, já si ho občas kupuju v Pivotéce v Olmíku, ale pořád se mi nezdá...Gambáč 10 raději ne, ale musím uznat, že už není takový humus jako kdysi.Jeseník (také Frývaldov, též Freiwaldau) jest mým domovem
African Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 afri mas pravdu neprodavej je a dej mi. je jako darek Počkéj, mrknu na středeční sportku, co jsem dával, hm, počkéj..............1,2 čísla, shit a to je všechno, hm tak bohužel nedám Ale pokud přilétne jednou nějákej slušnej bakšiš, budu na tebe myslet A co se týká dárku k narozkám, dej mě do SZ tvoji adresu pokud chceš a uvidíš, fakt neboj se nic, ale hodinky to bohužel nebudou"
FrantisekH Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 (upraveno) dekuji...ale nejsem zvykly prijimat darky..kazdopadne me to potesilo Upraveno 18. ledna 2013 uživatelem FrantisekH
African Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Tak jop, genlemani, čas jít chrápat, aspoň u mě, takže good night a dík za pokec" Pohoda" A SZ Františku jasný!
Gustaf Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 jo panove, ja to vcera zalomil hned po dopiti koldrexu :-( koukam,ze jste jeste nejakou dobu posedeli. Frantisku, co ze si tak hodinkove vyhorelej? vsechno zas bude ok...
FrantisekH Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 nějak ti nevim..nebaví mě hodinky a ta skupina lidí tady kolem ..až na pár lidí co se vždycky sejdou v hospodě
lostpilot Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 zdravim,jen takovej rychlej dotaz, treba nekdo bude vedet. Pozna nekdo co to ma pan knize za hodinky? Ja jen tak ciste informativne...trklo me to do oka..http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&foto1=JB489659_ks2.jpg
bedja Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 ..františkůů...všecko NEJ k jubileu..já už to mám pár let za sebou a hrozně to letí.. ..kníže nosí IWC Big Pilot..
patriknapr Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Ahoj, nedávno mě napadlo, když tu je virtuální hospoda, zda by nestálo za to zde na foru mit něco jako chat. Myslím, že spousta členů by si rádo spolu povídala on line. Co vy na to?
Gustaf Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 nějak ti nevim..nebaví mě hodinky a ta skupina lidí tady kolem ..až na pár lidí co se vždycky sejdou v hospodětak aspon, ze tady ta hospoda je :-) dneska to vidim vecer na nejaky vinecko a pohoda u telky :-)
African Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 já se skrabu přes kopec do jedny hospody a pak se tady taky ukážu,pokud tedy trefím dómu,zapomněl jsem si vyměnit baterie v čelovce :-) je mě pekelná zima,doma na gauči je tedy o dost příjemněji'
Gustaf Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Franto,urcite se tu stavim :-) Afri, to jses na bajku? Ty ses demon ;-)
zhrado Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 ja už som si uvaril vínko tak copkám :-)
FrantisekH Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 já tu budu, nemám nic lepšího na práci.. domácí práce hotový a prádlo na žehlení jestě není suchý
zhrado Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 prišiel som trošku uzimeny z lyžovačky a kukám funesa :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se