spineshank Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Stranger things na doporučení tady,dále 5.sérii Ray DonovanA film Blade Runner abych si to připomněl než mrknu na ten novej
Gustaf Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Jo taaak... Stojí to za to, ten blade runner
spineshank Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Kterej myslíš? Ty si neviděl ten starej?
spineshank Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Být tebou určitě se na to mrkni,je to kultovní klasika a navíc prý ten novej navazuje na spoustu věcí
spineshank Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Ne ne...tak to co nejdříve naprav,venku jsou 3.série a je to fakt pecka, to nej co můžeš vidět.
Xenomorfus Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Zdar vespolek...dneska uz sem v jedne hospode byl, tak proc ne ve dvou :-).
spineshank Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Tady je tak hnusně ze sem nevylezl z baráku. ...D
Gustaf Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Zdary, já už do sebe valím polotmavyho granata. No a sem celkem ko. Jsem strávil s malou půl noci v nemocnici...
Xenomorfus Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Tady taky nic moc. Ale pres poledne sem vymenil zene v aute oleje vcetne prevodovky, pak sme dali epesrades grilovane koleno a dva qvasky.A znova do hospody se mi nechce
spineshank Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Tak to koleno závidím, dal bych si taky.k tomu hodně křenu a dijon
Gustaf Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Měla bolesti okolo pupíku, tak sme měli podezření na slepak. Na crp a v moči měla nějaký zvýšený hodnoty, takže nějakej zánět v ni je, nebo viroza.nastesti nás pustili domu a teď už se zdá v pohodě. Tak snad tuhle noc to bude ok.
Xenomorfus Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 bylo...a jeste okurcicky a berani rohy...Zavidet neni co, je mi tezko jeste ted...ani veceret nebudu, jak sem se ve tri hodiny precpal Gustaf: Tak to se to vcelku vyhrotilo, jak si vcera psal, ze doma poblijonite.
Harwey Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Gustaf: nasa mala presne to iste, bolelo ju brucho a bok, u lekarky nic, vyspala sa a bola ok. Este sa dobre vy... a vyprdela:)
spineshank Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Měla bolesti okolo pupíku, tak sme měli podezření na slepak. Na crp a v moči měla nějaký zvýšený hodnoty, takže nějakej zánět v ni je, nebo viroza.nastesti nás pustili domu a teď už se zdá v pohodě. Tak snad tuhle noc to bude ok.tak snad je to už za vámi, s prckama si někdy člověk zažije svoje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se