Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, ted u nas byla takova jeba, ze mi vzbudila nejmensi! :)

Tak jo, jdu ji chlacholit.

Odesláno

Jak je to s tim veprovym? Blby jako?

Odesláno

Mám asi nejklidnější Silvestr za hodně dlouhou dobu a to díky Tatranskému čaji, který mě před asi třemi dny přiotrávil a zařekl jsem se, že už nikdy tvrdej :-) Vím, je to na dobu neurčitou, ale dnes radši pouze a jen na víně ve společnosti mé rodiny a Reinholda :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Diky Kohaci :) za vysvetleni

Odesláno (upraveno)

Naslouchám :-)

lava Roš ha-šana (hlava roku), aj keď je nazývaná židovským Novým rokom, má len málo podobného s oslavami Nového roka, ako ich poznáme v civilnej spoločnosti a tento, jeden z najposvätnejších dní židovského roka, sa určite nespája s polnočným pitím alkoholu a hlučnými ohňostrojmi.

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Tak pojďme probírat hospodský kecy: poslední dobou mi chronomag připadá jako přípravka MEE TOO -----

Ne, kašlu na to, nebudu prudit.

Odesláno

lava Roš ha-šana (hlava roku), aj keď je nazývaná židovským Novým rokom, má len málo podobného s oslavami Nového roka, ako ich poznáme v civilnej spoločnosti a tento, jeden z najposvätnejších dní židovského roka, sa určite nespája s polnočným pitím alkoholu a hlučnými ohňostrojmi.

To máš pravdu, ale dnes to není potřeba řešit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...