Pepino777 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Naprosto chapu. Je ti sakra uleva, kdyz odejdes z prace kde te vsichni dokazou akorat tak nas... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Nejsem mstivej... ale když se učastníš výběrka, který bez problému vyhraješ a jenom nějaká osoba pro to, aby ukázala že má moc ti zakáže přestup na jiný oddělení a pak z tebe udělají ještě vola, že jsem si to nakonec ještě vymyslel .... a jako užasnou náplast ti nabídnou dvojku v nenárokových složkách místo 20k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Chlapci, ani nevíte, jak často jsem chtěl odejít z práce, když mne všichni sr-li. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 No ja nad tim uvazuju kazdy pracovni vikend Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Ještě, že mne práce baví. Sytý hladovému nevěří ;-).Nějak mne to zmáhá, asi půjdu do hajan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 xeno dej si rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 To je výzva! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Ukecal si mně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Xeno, já už mam taky asi čtvrtej..do decky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tak na zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Abych tak parafrázoval pana Hrabala: A né, že bude na titulce nablito .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Bertíku, my si blejeme jenom ve svým vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Sakra vy jedete hosi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Pepino když piju tak nejedu..ale točím se..točím se na židli do kola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tak i já pokračuji. Furt to stejný. Vlastníma rukama připravený. Mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Jen gustáv to nedal.... koukej vylézt z toho podstolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 To zas bude zitra den koukam. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 zítra bude sobota.. to je den po pátku a před nedělí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tak i já pokračuji. Furt to stejný. Vlastníma rukama připravený. Mňam.Nojo, pan továrník, ten má pysk na spařený jetel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Xeno, moc ho nepruď nebo nás smaže a bude po hospodě..... Kecám to by neudělal.. by neměl kam chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se