Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 20:42, spineshank napsal:

co myslíš, počasí??

Ano, vane i mnohem teplejší vánek, bude dobře. Mám nějakou depku z cesty na kopec a všeho, co se kolem mě děje, potřebuji na kolo, muziku do sluchátek a jen tak šlapat, jen nevím, kdy mě to vyjde :-)

Odesláno

no na to jak mělo být dnes fajn to moc nevypadalo...jak jsme vyjížděli na kolech před 18hod dnes dokonce chvíli pršelo,naštěstí jsme tomu ujeli

Odesláno

zítra doufám že to bude cajk

jinak les i pole neskutečnej mokřad a blato,člověk musel opatrně najíždět jinak by to byl neskutečnej masakr jak bychom vypadali :lol2:

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 20:52, spineshank napsal:

no na to jak mělo být dnes fajn to moc nevypadalo...jak jsme vyjížděli na kolech před 18hod dnes dokonce chvíli pršelo,naštěstí jsme tomu ujeli

U nás celý den pršelo a pomalu mrzlo, 30 stupňů tak možná v Africe :-)

Odesláno
  V 1. 1. 1970 v 0:00, spineshank napsal:

btw co ty platformy,už se něco ví?

Dnes jsem tam zrovna volal, zítra mi mají dát vědět. Tipuji, že tam dali nějaké bláto ložiska, teď daji ty správné a jedeme dál, klasika :-) tobě kolo šlape, stavěl jsi to sám, máš už něco odjeto, tak spokojenost?

Odesláno

tak mě s tím pomohl od kamaráda brácha,majitel už několik let takže o tom ví hodně,navíc už pár kol stavěl tak mu patří velké díky že mi s tím pomohl :clap:  :notworthy:  :notworthy:

jj najeto je vcelku na tu letošní sezonu dost a spokojenost maximální...opravdu jsem se snažil vybrat a hlavně šetřit

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 21:11, African napsal:

Dnes jsem tam zrovna volal, zítra mi mají dát vědět. Tipuji, že tam dali nějaké bláto ložiska, teď daji ty správné a jedeme dál, klasika :-) tobě kolo šlape, stavěl jsi to sám, máš už něco odjeto, tak spokojenost?

tak snad to bude tím,když ne vezmeš jiný něco co je odzkoušený jako ty Saint

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 21:15, sprád náměstí k napsal:

tak mě s tím pomohl od kamaráda brácha,majitel už několik let takže o tom ví hodně,navíc už pár kol stavěl tak mu patří velké díky že mi s tím pomohl :clap:  :notworthy:  :notworthy:

jj najeto je vcelku na tu letošní sezonu dost a spokojenost maximální...opravdu jsem se snažil vybrat a hlavně šetřit

Super, to jsem rád :-) jdu chrápat chlapíku, zítra mám celý den od nevidim do nevidim určítě co dělat, tak přeji krásné sny, dobrou. ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...