Kat251 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ouvej, je mi ouvej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 a to ti přeju... :-)) máš sedět tady .. :-)) já mam taky v hlavě asi nějakýho skřítka nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 No já jsem pátek stihl vystřízlivět za den, takže je mi hej Teď dělám oběd.....koktan už je v trumbárovicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak já mám navařeno již ze včerejška - hovězí stroganoff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 no taky se chystam na vaření.. a pak tradiční nedělní procházk ana hřbitov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Já mám v troubě kilo vepřové kýty pro rodinu a kilo krásného bůčku pro sebe - oboje krásně prošpikované česnekem a posypané trakařem kmínu. Potom do šťávy dosypu sušené drcené houby a nakonec přidám brambory. Celé to pak přeleju kysanou smetanou a ještě na chvíli vrátím maso a pak se bude žrát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 To zní fantasticky, já bych jen teď v sezóně prohodil sušené houby za čerstvé, ale sakra dostal jsem na to chuť. My teď doma houby nemůžeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Vaříme s Láďou Hruškou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Jsem se asi ve čtyři ráno probral v obejváku v leže na gauči s noťasem na pupku, nějak jsem vytuhnul no.Ale houby už mám očištěný a už se i suší a k obědu opékaný brambor a přírodní krůtí řízečky s oblohou. Mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 To zní fantasticky, já bych jen teď v sezóně prohodil sušené houby za čerstvé, ale sakra dostal jsem na to chuť. My teď doma houby nemůžeme Sušené chutnají jinak, do tohohle se mi zdají být lepší sušené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 zdary stamgasti. ja ted po celovykendovy makacce konecne odpocivam..a popijim skvaseny vinny most :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 já dneska radši nic.. včera jsem to lehce přestřelil a celej den jsem jako přejetej parním válcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 já dneska radši nic.. včera jsem to lehce přestřelil a celej den jsem jako přejetej parním válcemtakže dneska to nebudeš rvát do nás pod tlakem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 mondeo jo jste mě v tom včera nechali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 co ja umřel po pěti zlatácích a pár panácích na gauči, ani nevím gdy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 hehe no právě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Dobrý večer vážená společnosti, já mám dnes jen jedno odpolední pivo dám si s vámi ještě jedno nebo dvě a půjdu do betle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 ja uz jsem v betli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Zdravím vespolek pánové, dneska taky pianko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ahojte, pripijam Balvenie, otvoril som a fakt nesklamala, tak pekny vecer vsetkym tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se