FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 ja cetl jednu velice vtipnou tistenou publikaci...volebni listky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak já si s vámi dám shíráz. Jestli smím vstoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Len pod, tu su si vsetci rovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 jen nrkteri jsou si rovnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 jo já jsem narovnanej dokonale.......................na gauči........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ťuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 jo já jsem narovnanej dokonale.......................na gauči........ Aj ja...ale nasa bostonka prave premierovo predviedla, ze s rozbehom uz dokaze vyskocit aj na gauc. Tak som sa oblial, fakt som to necakal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 fakt s3 tu valim smichy... tohle js nejlelsi vtip stoleti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Na zdraví kluci Už nemám ani čas se v podvečer ožrat, to je krach, hodně práce, no nic, nalil jsem dvojku, třetí...Co novýho mimo toho, ž František je každej den v posteli s flaškou na sračky To je sranda, už jsi zdraý Františku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 no ani ne ryma je svine a ja kolo neudejcham.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ježiši, co s tebou sakra? Teď už asi nic no, musíš se dát do cajku a pak každý den prevence, jasný, Slivovice, Vitamíny, Sport, Ženy a omívat ohanbí ledovou vodou a každý večer, jasný? Chřipka pak nemá šanci no ani ne ryma je svine a ja kolo neudejcham.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 afriko jsem asmatik a kdyz takjle klesaj teploty tak me sunda ryma..nic co by neslo rozlestit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 I asmatik může výše doporučené, nebo ne? Zakázali ti snad na plicním prcat? afriko jsem asmatik a kdyz takjle klesaj teploty tak me sunda ryma..nic co by neslo rozlestit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 to ne ale omyvat ohanbi muzu jen vlaznou vodou s vyluhem hermanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak dobru, idem este vyvencit psicu. A uspesny tyzden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Vidím to úplně stejně, týden bude náročnej na čas, tak zdarec chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 afriko jsem asmatik a kdyz takjle klesaj teploty tak me sunda ryma..nic co by neslo rozlestit.. Hele léky na astma - na spazmatickou křeč jsou vlastně jen tlumidla, která tlumí tu spasmatickou křeč. Chlast funguje víceméně stejně, akorát je léčba příjemnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 ja vim beru leta kortikoidy ...ale nrmuzu bejt porad nalitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Zdar, dnes do hospody nejdu, mám futsal... Prosím o omluvenku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se