Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 7. 9. 2014 v 19:51, mondeo2 napsal:

jo já jsem narovnanej dokonale.......................na gauči........ :lol2:

Aj ja...ale nasa bostonka prave premierovo predviedla, ze s rozbehom uz dokaze vyskocit aj na gauc. Tak som sa oblial, fakt som to necakal.
Odesláno

Na zdraví kluci :cheers:  Už nemám ani čas se v podvečer ožrat, to je krach, hodně práce, no nic, nalil jsem dvojku, třetí...Co novýho mimo toho, ž František je každej den v posteli s flaškou na sračky :lol2: To je sranda, už jsi zdraý Františku?

Odesláno

Ježiši, co s tebou sakra? Teď už asi nic no, musíš se dát do cajku a pak každý den prevence, jasný, Slivovice, Vitamíny, Sport, Ženy a omívat ohanbí ledovou vodou  a každý večer, jasný? Chřipka pak nemá šanci :cheers:

V 7. 9. 2014 v 20:07, FrantisekH napsal:

no ani ne ryma je svine a ja kolo neudejcham..

Odesláno

I asmatik může výše doporučené, nebo ne? Zakázali ti snad na plicním prcat? :lol2:

V 7. 9. 2014 v 20:17, FrantisekH napsal:

afriko jsem asmatik a kdyz takjle klesaj teploty tak me sunda ryma..nic co by neslo rozlestit..

Odesláno
  V 7. 9. 2014 v 20:17, FrantisekH napsal:

afriko jsem asmatik a kdyz takjle klesaj teploty tak me sunda ryma..nic co by neslo rozlestit..

Hele léky na astma - na spazmatickou křeč jsou vlastně jen tlumidla, která tlumí tu spasmatickou křeč. Chlast funguje víceméně stejně, akorát je léčba příjemnější. :cool02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...