Gustaf Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 ja si dnes zase hral na pokrejvace..takze 2pivka a uz se doma chystam natdalsi. kurna,to je hroznej kolotoc posledni dny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) krásnej večer pánové, mladá jest na odpolední děti v pelechu televize vypnutá v přehrávači Roger Waters a co si přát víc: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: tady je ještě tv zapnutá, ale už je vypnutá........... Upraveno 8. září 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Zdarec Se máš, co od RW posloucháš? Mám od něj všecho a z jeho vlastní tvorby miluji album Amused to Death Upraveno 8. září 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Tak něak všeobecně jak solo tak i s Floydama a z Amused to Death zrovna tohle http://www.youtube.com/watch?v=juWHJCQGUq0&list=RDv6mjR5JNX7w&index=2 líbí se mi tam refrém, kor když to trochu duní........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) a ikdyž jsme v hospodě tak tam přece taky hrajou a jak jinak než dobře http://www.youtube.com/watch?v=GWqyC52fRFU&list=RDv6mjR5JNX7w&index=33 Upraveno 8. září 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 ty woe my tu mame i zivy koncerty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 V hospodě? Františku, v hospodě seženeš fšechno...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 ja vim jednou se mi tam snazili prodat vlastni autoradio...ale tady se vexl a smelina nepodporuje ( leda s drobnou provizi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 RW je fakt boreček, byl jsem na něm v Praze a velmi silný zážitek to byl Jukněte na tu moji chodbu, no nemrdlo by Vám z toho? Navíc všechny ty pytle lepidla jsem dnes odvážel na reklamaci, prostě to jaksi nefungovalo, dovezli jsme osvědčenej Cerezit a už to jede, no jo no, zase jsem chtěl ušetřit a sehnal výprodej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 ty eoe to je chodba mistniho jzd ne? napravo predseda vlevo zivocichar a na konci chodby rovne hajzliky...uz vam chybi jen umyvadylko na chodbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) 3 chodby Dodnes hrajeme s manželkou na schovku, a vždycky se domluvíme, že když ji najdu, můžu ji znásilnit" Sex už jsem neměl tři roky... ty eoe to je chodba mistniho jzd ne? napravo predseda vlevo zivocichar a na konci chodby rovne hajzliky...uz vam chybi jen umyvadylko na chodbe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. září 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 musis ji implantovat gps...abych te nefojel zkontrolovat..v tom vasem kraji jsem jeste nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Drsný kraj .... Jsem říkal, někdy se domluvíme, vezmeš kolo a můžeš dorazit"musis ji implantovat gps...abych te nefojel zkontrolovat..v tom vasem kraji jsem jeste nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Nazdar kluci, koukám, že včera to bylo v poklidu - njn pondělí bejvá sanitární den Já jsem včera vytuhl nezvykle brzo a dnes vás budu podporovat přímým přenosem z baru....kolegové slaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 S takovou návštěvností ta hospoda musí zkrachovat... Co pak bude Franta dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 no co by..najdu si lepsi stamgasty...vy nedavate ani dyska ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 No já sedím na zahrádce a občas nakouknu, jen tady do toho moc nekecám. Shirázek mám už připravený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Za ty služby a jak jsi na nás příjemný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 a to je chyba tady je to hlavne o kecani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Za ty služby a jak jsi na nás příjemný? To zní lehce ironicky, ještě, že nejsem vztahovačný. Tady venku je příjemně a alespoň vám to tam nezahulím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se