Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

krásnej večer pánové, mladá jest na odpolední děti v pelechu televize vypnutá v přehrávači Roger Waters a co si přát víc:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

edit: tady je ještě tv zapnutá, ale už je vypnutá........... :D

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RW je fakt boreček, byl jsem na něm v Praze a velmi silný zážitek to byl :notworthy: Jukněte na tu moji chodbu, no nemrdlo by Vám z toho? Navíc všechny ty pytle lepidla jsem dnes odvážel na reklamaci, prostě to jaksi nefungovalo, dovezli jsme osvědčenej Cerezit a už to jede, no jo no, zase jsem chtěl ušetřit a sehnal výprodej :frusty:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

3 chodby :lol2:  Dodnes hrajeme s manželkou na schovku, a vždycky se domluvíme, že když ji najdu, můžu ji znásilnit" Sex už jsem neměl tři roky...  :lol2:

ty eoe to je chodba mistniho jzd ne? napravo predseda vlevo zivocichar a na konci chodby rovne hajzliky...uz vam chybi jen umyvadylko na chodbe

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...