Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 12. 2014 v 13:19, mondeo2 napsal:

No a zkoušel jsi třeba jako že by jsi se necpal vším co vidíš ale jedl jen střídmě...................?

Zkoušel a nejde to, jak to před mě postaví tak to sežeru...

Odesláno (upraveno)

chlebičky normální a lososový hotový, na balkoně se chladí chlast, v mražáku je led a vodka, v lednici klobásy a uzený no já si myslím, že by to mohlo bejt docela dobrý.................

tak ne volala tchyně, že jsou na cestě..................asi jsem něco nepodchytil................sakra............takovej hezkej den to mohl bejt............

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Nemam rad kdyz v restauracich maji napsano "cola" pritom je to nejaky rozlevany priredeny neco. K moji smule mi normalni coca cola opravdu chutna jiz od detsvi. :) Barvivo, cukr/aspartam/ kyselina fosforecna... co ja vim co dal, radsi nevedet. :D

Odesláno
  V 26. 12. 2014 v 14:45, geometr napsal:

Sis spletl vlákno, tyhle nářky jsou vedle.

tak to mě taky napadlo, normálně v hospodě říkám, že chci kolu ve skle a nemyslím tím do sklenišky a oni to chápou,.........

Jo Franto už tam máš je ty kla z favorita, ty ukrajiny čornul Afrikánec a vykřikoval u toho, že je pošle do Afriky, prej ňáká akce daruj svému černochovi své kolo nebo tak nějak

Určitě tu akci znáš tady probíhá taky, jen je trochu pozměněná ale princip je stejnej....................seš bez kola................

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...