Honza.manta Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Jdu do pivka - šírázek dneska musí počkat. Mám tu schovaných pár lahůdkových plechovek rakouského Gossera, tak si tiše pomlaskávám. Tak na hezký konec roku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 I na ten tvůj dobrý konec roku Honzíku, rád tě vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Poslednych par dni iba pijem, jem a spim. A cumim do tv. Dobehol som co som zameskal za cely rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 tak si to dneska ještě užívej..tak ruma na tebe pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Přeji fajnovej večer kluci a na zdraví :-) k nám míří docela početná parta lidí, takže jdu otevřít třilitrovou lahvinku vínečka, pětilitrovku slivovice a jdu se pomalu namáčet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 hmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Posledny deň roku je posledná šanca sa poriadne tento rok vyspať cítim to rovnako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 k nám míří docela početná parta lidí, :-)To jsou ti kluci z Afriky co dnes přistáli v Řecku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 ne to budou kluci z vodmašťovny co dostali vycházku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 To jsou ti kluci z Afriky co dnes přistáli v Řecku?Taky, pak nějaký smažky, bezdomovci a kluci z ústřice, dnes to tam hygiena zavřela, tak jsem je pozval ke mě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 ne to budou kluci z vodmašťovny co dostali vycházkunebud skaredej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 škaredej? znam afriho kámoše nee?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Přesně, kluci co utekli na vánoce s léčebny tam jsou samozřejmě taky :#) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 tak těm nalej dvakrát tolik .. ať maj na co vzpomínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Konečně jsem upadl na gauč tak co budem dneska sosat, svařáčka jsem měl před chvilkou na firmě, dobrej byl. Vypadá to na vodku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 dneska to bude vodka.. já dotáhnu to víno a jdu na rumajzlíka na koloběžce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 ciwe, nekolik piv a bushmillsek a uz tn jede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 několik je kolik? jedna dvě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 jsme dneska měnili routr a nějak mi to vypadává, tak jsem na to zvědaf síla a rychlost sice dobrá ale........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Mám hotové chlebíčky - mladej mi jich během výroby rovnou půlku sežral, tak se mi to protáhlo - nalitej druhej Gossler a začíná čas zevlování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se