mondeo2 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Mám nevirtuální kocovinu.... Tak hlavně bacha na kopírku
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 2x Heineken, 1x tatranskej čaj a teď jdu do Gluhweinu
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 a ja si jdu varit kolinka..
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 a ja si jdu varit kolinka.. taky dobrý
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 ale jsem tu a mam chut placat nesmysly
Klabrdon Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Kolínka? Doufam že vepřový:-)
mondeo2 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Kolínka mám taky,před chvílí jsem přijel z firmy a taky asi do něčeho pujdu.
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Kolínka? Doufam že vepřový:-)ne jen testoviny.. na vareni jsem linej
Klabrdon Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Já sem kolikrát línej jít vařit i ty těstoviny:-)
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 to ja taky...kdybych mel v lednici sisku salamu tak je na rade prvni
African Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Dobře kluci,tady se bude dnes pařit, já celý odpo kolo, asi šest piveček a teď si otvírám vínečko, včera se mi po něm pěkně spinkalo, takže na zdraví
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 na zdraví všem...já jdu do dalšího gluhweinu Afri, tys byl zase bajkovat? Ty seš ďábel....
mondeo2 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 hehe večeřím v leže a čekám až se mi vychladí pivko
African Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 na zdraví všem...já jdu do dalšího gluhweinu Afri, tys byl zase bajkovat? Ty seš ďábel.... No jo, teď mě to nějáko raflo, dá se říct, že jezdím každej den, paráda, dokud je počasí a dnes bylo krásně tady u nás Dnes jsem potkal takový mlaďáky ze sousední vesnice, co si postavily takové pěkné skočky. Chtěli zkusit moje kolo, tak jsem jim ho půjčil, kluci vcelku starý hajtry, nalomený vidle, ani jeden btzdy, no p...l a čuměl jsem jak péro, co na těch kolech dělali Lítali vzduchem jak magoři, až jsem se chvílema bál, škoda, že jsem neměl pořádnej foťák Kolo mě pochválily a že prej si mám taky skočit, říkám jojo kluci, bejvávalo
African Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 :-) na zdravie No na zdravíčko Kluci za chvíli začínájí jatka Vladimir Kličko - Mariusz Wach, bude mazec Už se těším"
Marfael Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 No na zdravíčko Kluci za chvíli začínájí jatka Vladimir Kličko - Mariusz Wach, bude mazec Už se těším" Víc jak 2 kola trvat nebude.Bude to pro poláka hodně velká ostuda si myslím...
African Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Víc jak 2 kola trvat nebude.Bude to pro poláka hodně velká ostuda si myslím... Polák vypadá ovšem taky kvalitně, a ještě neprohrál zápas, ale jak říkáš Kličko je jenom jeden, tedy dva Jo a mimochodem, za to drbání Béček před chvílej máš u mě velký mínus!!
Marfael Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Polák vypadá ovšem taky kvalitně, a ještě neprohrál zápas, ale jak říkáš Kličko je jenom jeden, tedy dva Jo a mimochodem, za to drbání Béček před chvílej máš u mě velký mínus!! No,sice ještě neprohrál,ale neboxoval s žadnýma zvučnýma jménama,takže to,že nemá žádnou porážku,se musí brát hodně s rezervou.A ten zápas s papírově nejlepším soupeřem mcbridem,byl jak zpomalený film.Myslím,že Wach je absolutně bez šance.Co se týče béček,tak B. je pro mě velmi nesympatická značka a líbí se mi od nich tak dvoje hodinky,takže si to neber osobně a dej si radši
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se