Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný to bylo, Polák se tedy držel, no a Kličko to je King :notworthy: Akorát jsem si nevšiml, co měl Sly za hodinky, ale Paneraiky nechal tentokrát doma :)

Odesláno

Jakej jste měli den kluci? Já ráno samé reklamce, vyrobily jsme blbou várku čepů, takže na mě všichni řvali" No odpo kolo, trošku jsem rozstřelil zadek, dám novou duši, ta prasklej ventilek, takže pět km pěšky, pak mě vyzvedla mladá autem" No a večer přijdu sem a zjistí, že jsem o hodinu prošvihl krásný vrtič za tašku hrušek, no pátek jedna báseň prostě :suicide_anim: Doufám, že aspoň Berdych toho Španěláke rozseká"

post-364-033238100 1353101088.jpg

Odesláno

nazdar kluci :-) ja som si otvoril prezmenu fľašu fernetu. Tak nazdarovia! :-)

Vítej, flašku Ferneta? No jo, Slováci byli vždycky co se týče chlastu drsnější :D :cheers:

Odesláno

tak já vínečko, balantýnku, pak nějaký třešňový pití, hruškový pití...mno a sem zvědavej, jak mi bude zejtra. Jinak dnešek byl v práci taky povedenej....zuby se dařily :-) mno a pak relax a uživání si malý dcerušky.

Afri: mno hezkej bike trip si měl...to znám taky. Naplánuju cestu....bodnu...a pak volám, ať pro mě někdo přijede suicide_anim.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...